Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gallunia17

pokochałam 52-latka

Polecane posty

hello :) Ja pokochalam starszego o 30 lat mezczyzne. Pracujemy razem w tym samym zakladzie. Przez rok czasu nic mu nie mowilam, chcialam byc pewna swoich uczuc do niego, nie chcialam go zranic, nie potrzebuje tego w swoim nedznym zyciu. Nawet nie rozmawialismy przez ten rok , jak przechodzilam kolo niego to myslalam ze mnie to zabije ze nie jestem z nim. Musialam usiasc , wziasc pare glebokich wdechow i wydechow bo czulam sie fatalnie. Probowalam o nim nie myslec , ale bez rezultatow. Pokochalam go , to sie stalo i nic nie moglam zrobic. Nie tylko tyle ze jest 30 lat starszy to tez dla kazdego on jest brzydki, duzo ludzi komentuje jego wyglad. Mnie sie bardzo podoba. I nie wstydze sie tego ze jest starszy 30 lat i ze jest nie atrakcyjny ( dla innych) Ludzie jak dowiedzieli to ale gadali :) heheh az smiac mi sie chce , rozsmiesza mnie to. Czepiaja sie wieku , ja mowie , ze mialam wczesniej starszego od siebie tylko o 2 lata bylam z nim 6 lat i co to dalo ?? Czepiaja sie jego wygladu, mowia ze ja moglabym miec kazdego z moim wygladem i figura. A ja im na to tak: " to ze jestem mloda, zgrabna i ladna to znaczy ze stac mnie na lepszego ?? Co z wami ludzie ? Bog was kurde opuscil ?? " Co oni sobie mysla.... Znam tez troche osob co maja po 50 , 60 lat i sa sami , jak sie smiali mi w oczy z tego wszystkiego to ja powiedzialam tak : " A tobie co ? chcialbys miec takie szczescie w zyciu jak ON. " Dziwnie sie zawsze na nas patrza a ja z usmiechem czy moga nam zdjecie zrobic :) Kocham GO najmocniej nie przeszkadza mi ze jest starszy , nie mysle o nim jak o starym pryku tylko jak o moim dzieciatku :*

Gość ja z moim lekarz przeżyliśmy
;) ;) i jest ok

Gość to już jest patologia w stylu
syndromu braku ojca albo sponsoring. 17 latka to mentalne dziecko nie wiedzące co to miłość i dorosłe życie.

Gość dlaczego nie dziala
co z tym netem?

Gość dlaczego nie dziala
17tka zdecydowanie tak -patologia! czy tego nikt nie widzi?

Gość do mojej sąsiadkiłazi
do sasiadki zawala młodszy ,pewnie szuka mamusi

Gość shelovesdcotor
gallunia ja zyje w zwiazku 53 latkiem,bierzemy slub w jego urodziny:_) jesteśmy ze sobą od roku:_)poza tym ma dorosłego syna

Gość i jak tam u wasss?
TERAZ TEN 52 LATEM MA JUŻ 59 LAT , nie?

Gość i jak tam u wasss?
latek