Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carrots are bad

kto buszuje od rana po kafeterii?

Polecane posty

Pucio Czy to mozliwe ze ktos moze sie bezwarunkowo zakochac w kims na kafeterii ? chyba poczytam dalej , zapowiada się nieźle :D bomba , a jak tam szóstki?Ciacho zrujnuje efekty.No ale takie wirtualne to chyba nie tuczy?

oczywiscie ze mozna wstep wolny ewentualnie mozesz zaproponowac jakies lakocie;)

No to co ciekawego znaleźliście dzisiaj? ModerX , co pokasowane? I czy wreszcie ktos oficjalnie został zbanowany ;)

Dziecko👄czesc] a moja siostra jeszcze spi:o ciekawe do ktorej wczoraj buszowala po sieci:D

setunia , ktos tutaj bomby bardzo nie lubi :o latte poprosze bardzo , bardzo 🌻

to juz przesada:o jak mozna sie wsciekac i mscic na kims z forum:o chyba niektorzy to za bardzo na powaznie to wszystko biora albo ja to biore za bardzo na powaznie ale te slowa sa chbya nie potrzebne:o

bonnba widze , ze Twoje posty sa automatycznie kasowane:D chyba to rozwalanie topickow Ci sie nie powiedzie:o to smutne:D

Trzeba jednak wpisywać sie na czarno , bo ci podszywacze są całkiem bez rozumu. Jako calinuś napisałam o mojej papudze , jakiś kretyn to skomentował. Właśnie wróciłam z sałatą dla niej. To jest duża papuga podszywaczu jak by ciebie dziobnęła potrzebny by był chirurg. Uważaj z kim zadzierasz. Sorry ale denerwują mnie debilne wpisy na cudze konto :-O