Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masiula

Co do higieny intymnej specjalne płyny i żele czy zwykłe mydełko dla dzieci?

Polecane posty

Gość eeeeewa
No to ja powiem tak,jestem uczulona na Laktacyd i po nim grzyb u mnie murowany.Proponuje Wam z czystym sumieniem kupic i uzywac do mycia emulsji Lubex.Nie choruje juz na stany zapalne od roku,on jest tego zasluga.Do kupienia w aptekach,polecila mi to farmaceutka.Polecam.

Gość ród istnieje a i owszem
ale zawsze nękały go brud, smród i owsiki. sądząc po wypowiedziach niektórych pań - zmiany nastepują bardzo powoli.:D

Gość ród istniał właśnie dzięki
temu, że nikt nie podmywał się zasadowym mydłem:o Odczyn w cipie po to jest zajebiście kwaśny, żeby żadne grzyby czy bakterie się tam dobrze nie rozwijały. Jak już ktoś zresztą napisał... Jak nie umiesz czytac ze zrozumieniem, to już ci tylko mamusia pomoże, więc idź lepiej spać

Gość Kasiulek-bulek
No to czy w końcu lepiej? Ja się podmywam naprzykład rómiankiem. i Mam wszysy\tko ok.

Gość siama woda

Gość papatasia
ja używam tego akurat czy się myje cała. czasami jest to zwykłe mydło a czasami żel pod prysznic. i jest wszystko ok. Nigdy nie miałam żadnych problemów.

Gość no co wy
do higieny intymnej tylko woda przegotowana się nadaje, raz na tydzień jogurt naturalny. Absolunie żadnej chemii, żeli, płynów, mydeł. Zakaz używania !

Gość aha eh
dobry też jest taki płyn, Cilit kamień i rdza, Zżera wszystko, łącznie z mózgiem, wy głupie śmierziuchy co się myją samą wodą raz na tydzień, albo jogurtami. Teraz przynajmniej wiem dlaczego od was tak zawsze jedzie, śmierzi syfi że aż się rzygać w autobusach chce jak się stoi koło was. Myjcie cipy częściej!!!

Gość colorgull
Używamy płynu do higieny intymenj z baby cap i wszystko jest w porządku, bez podrażnień, super. natomiast tantum Rosa nie służy do mycia, bo to jest środek przeciwzapalny i przeciwbólowy w postaci pudru ginekologicznego ... ;/