Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elemeda

Czy mu o TYM powiedzieć???????? poradźcie proszę.

Polecane posty

Gość elemeda

Dwa dni temu odkrylam ze do mój facet w swoim telefonie ma smsy od pewnej dziewczyny. Nie znam jej. Pisze ona w nich ze go kocha i że o nim śni itd... itp. Co mam zrobić? Powiedziec mu że sie o tym dowiedziałam? Wiem ze się wkurzy że przeczytałam jego smsy, bo komórka dla niego to świętość. Jestesmy ze sobą juz kilka lat i nie wiem co mam z tym zrobić. Męczy mnie to strasznie. Poradzcie!!!

Gość letni poranek
ciężka sprawa... musisz zrobic to jakoś delikatnie... nie przyznawaj że grzebałas w jego telefonie bo straci do ciebie zaufanie... a może to nie jest nic ważnego, może podkochuje się w nim jakaś laska i nie daje mu spokoju, ale bez wzajemności...

Gość eizabeth
ale to ona pisze, nie wiesz jaka jest jego reakcja poza tym tak na sile mowic mu co ma robic, kogo wybrac ciebie czy ja? jak kcja to ja splawi wiesz jakie sa gorsze? takie co juz je zna, od lat, plytko ale jednak, i one roszcza sobie pawo do spotkan, do czesc, szacunku, chcoc na niego nie zasluguja. jak jescze jets dziecko to juz wogole uwazaj go za swoja wlasnosc:)

Gość elemeda
Juz kiedyś mnie oszukał i teraz się boję ze to się moze powtórzyć. Porozmawiać z nim? ale w jaki sposób?