Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytampytam

Do tych którzy lubią być głośno podczas seksu

Polecane posty

Gość pytampytam

czy przytrafiło się wam żeby sąsiad zza ściany zwrócił wam uwagę, żebyście ciszej się kochali bo nie może spać po nocach?

Gość pytampytam
powaznie pytam :D mam zawaloną kolejną noc moja sąsiadka daje takiego czadu jęczy ile sił w....myślałam, żeby może jej karteczkę w drzwiach zostawić,żeby sapała do poduszki :P ale boję się że to ją jescze bardziej podkręci normalnie wczoraj i dziś od 2 w nocy do 10 rano:o w dodatku te jeki jakieś takie udawane były :P

moi sasiedzi daja po garach prawie codziennie w nocy. rzygam juz tym ale jakos nie mam odwagi zeby im to powiedziec :)

Gość pytampytam
przynajmniej ona od czasu kiedy ma kochanka juz nie wrzeszczy na swoje dziecko bo to bylo straszniejsze dają czadu jak dziecko jest u ojca :o

Gość podobno
facet cicho? dziwne:P

Gość ja bym to zalatwila inaczej
znajdz w ksiazce telefonicznej ich numer telefonu i jak znowu beda tak glosno to dzwon tak dlugo az będa musieli odebrac i przerwac :P

Gość pytampytam
akurat z tym panem zenkiem to nieprawda, to nie on mnie rozdziewiczyl:P z tym telefonem to dobry pomysł zaraz pojde i zapytam ich o nr:D

Gość a ty nie możesz zacząć
jęczeć wcześniej niż ona. I głośnie. a w dodatku pokop nogami w ścianę - niech słyszy jaki masz nieziemski orgazm.