Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MARQUISE

Czy znajdzie się tu inteligentna i otwarta na stały związek kobieta?

Polecane posty

Jeżeli uważasz mój post w Twym temacie za nabijanie się, no to przepraszam... Możemy przestać gdybać?

ja też mam tego świadomosć,ze nasz miły pan moze sobie robić z nas.... ale ryzyko zawsze było,jest i będzie,a świet należy do odważnych.

Gość tarararararara
panie Markizie, widzi pan, ile chętnych?? :) a tak się kiepsko początek zapowiadał :) jeszcze się nie opędzisz i spać nie będziesz po nocach :D

Ja również nie chciałem nikogo urazić. W zupełności rozumiem Wasze obawy. Pewnie odbierałbym je podobnie.

Gość juz pełnoletnia
vanessaaa - podziwiam cie za odwage a do Marquisa ponawiam pytanie - dlaczego nie pójdziesz na jkas wystawe, koncert, coś związanego z wyższa kultura jesli szukasz antywulgarnej, miłej a do tego obeznanej w sztuce kobietki?

Witaj ponownie tarararaa, a całkiem milusio sobie gaworzymy. vanessaaa - czy już wysłałaś? Jakoś jeszcze nic nie doszło. :(

Marquise,wiem,ze pewnie zadam Tobie troche banalne pytanie,ale czy masz jakies szczególne oczekiwania wobec wyglądu kobiety,wie,mze przede wszystkim liczy sie wnętrze,ale ktoś kiedyś powtarzał mi w kółko,ze mezczyźni są wzrokowcami i w pierwszej kolejnośći patrzą na wygląd..

Gość juz pełnoletnia
a mnie ciekawi jak Marquise wyglada...

Byłaś kiedyś na jakiejś wystawie? Według Ciebie powinienem podchodzić do obcych kobiet i wypytywać z kim przyszły? Hm, szczerze mówiąc to nie byłem dawno na żadnej wystawie. Właściwie nie byłem na żadnej wystawie odkąd mieszkam w Wwie...

czy mam coś szczególnego napisać w tym emailu,co chciał byś wiedzieć?

Gość bujaj worki marki
jestes wielce powazny i inteligentny uzywajac slowa "milusio" :P mdlacy jestes jak malo kto

Gość juz pełnoletnia
Nie, nie bylam... Moze rzeczywiscie to nieudany pomysl...choc kto wie..

Gość juz pełnoletnia
nie musisz wypytywac z kim przyszly..po prostu byc moze nagle wywiązałaby sie miedzy toba a jakąs kobieta rozmowa i okazałoby się, ze macie coś wspónego ze sobą...zreszta wszedzie mozna spotkac tą jedyna, lub nigdzie jej nie znaleźć..taki poplątany jest ten świat...

vanessaaa - już o tym dzisiaj pisałem na topiku Już pełnoletniej. Może to głupio zabrzmi, ale jeżeli chodzi o stały związek, to najważniejsza jest dla mnie osobowość partnerki. Jeżeli chodzi o wygląd to jest tylko jedna rzecz, która ma dla mnie znaczenie. Dla obu osób liczy się wygląd drugiej, prawda? Żadna z Was nie byłaby zainteresowana znajomością z mężczyzną, który by Was odpychał. Mylę się?

do -już pełnoletnia równie dobrze Ty też mozesz podejść do jakiegos chłopaka gdziekolwiek i go zagadać. Ja juz byłam na wystawie i raczej nie pdeszłabym do obcego mężczyzny i nie zagadałabym go.

Po prostu napisz parę słów o sobie, reszta sama się rozwinie.

Gość nastka *
ale sie topik powiekszył:D i jak ida poszukiwania ?:)

Gość juz pełnoletnia
tylko ze ja vanesso jestem niesmiala..i to nie w moim stylu..wolałabym zeby to facet mnie zgaadal zreszta juz i tak wykazalam duzo odwagi w zawieraniu glębszej znajomości z tym kims kto siedzi w moim sercu i nie chce wyjsc..

Nie chciałbym, aby moja partnerka ważyła więcej ode mnie....

Gość juz pełnoletnia
a ile wazysz?

Gość juz pełnoletnia
wiesz, zawsze mozna schudnąc :P

a ja mam 168 cm. wzrostu i też jestem szczupła,no napisz ile ważysz

Gość juz pełnoletnia
eee..to ja nawet jakbym chciala to bym sie nie nadala do twjich kryteriów bo mam 174 cm i jestem w normir ale nie szczupla...

Gość nastka *
to ty malutki jestes troche ........;) a co do ktoregos postu to popieram ze wyglad nie jest najwazniejszy ale do takich wnioskow dochodzi sie nieco pozniej ........musi ktos nas pociagac fizycznie choc troche aby uczucie mogło sie rozwinac .... bynajmniej ja tak mam :)

nastka * - tak jak widać. Jakoś nie za wiele o sobie mówię publicznie?