Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwinia

Jak mu to powiedzieć??

Polecane posty

Gość Malwinia

ZAstanawiam sie dziewczyny jak powiedzieć chłopakowi że spóźnia mi się okres...W ciąży raczej nie jestem( robiłam test ) :) ale.. uważam,że powinien wiedzieć.Skoro jesteśmy razem to powinniśmy dzielić się problemami :) Ostatnim razem jak się widzieliśmy nie było okazji do "poważnej" rozmowy :( Czy któraś była w podobnej sytuacji?? Powiedziałyście? A możę jednak nie warto facetowi zaprzatać głowe skoro test byl (-) ?? Oto jest pytanie... Pozdrawiam buzka :) Ps: chce z nim porozmawiać jutro więć prosiłabym o wmiarę szybką odp.

Gość Malwinia
też skłaniam się do tego aby mu powiedzieć bleblus ... Zastanawiam sie jak sie zachowa? Mam nadzieję że jak dorosly facet a nie dzieciak a tak się czasami zdarza w przypadków facetów ;)

m.in. w takich sytuacjach bedziesz sie przekonywac ile ten człowiek jest wart i ile ty jestes dla niego warta!!

Gość Malwinia
masz racje :) Jesteśmy ze sobą juz od dłuższego czasu..mam nadzieję że się nie zawiodę.

Gość oj jaa...

Gość oj jaa...
Uprawiasz z nim seks, ale nie jestescie na tylke blisko, zeby bez strachu mowic sobie o tak powaznych rzeczach?? To po co z nim jestes, dla samego seksu?

Gość Malwinia
nie... nie dla samego seksu.Kocham go dłatego chce mu o tym powiedzieć.Nie było wcześniej okazji...Przecież na "rodzinnym " spotkaniu -kolacji nie zacznę mówić "kochanie, a tak wogóle to spożnia mi sie okres:) "