Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sultry

Dziwny wytrysk mojego chłopaka...

Polecane posty

Gość sultry

Nie wiem w sumie kogo mogłabym zapytać o to.. Mój obecy partner ma bardzo dziwnie wyglądający wytrysk, on sam twierdzi, że w przeszłości było inaczej, że zrobiło mu sie tak w wyniku masturbacji, nie mam jednak śmiałości poprosić go by sam skontrolował to u lekarza.. w każdym razie jego sperma jest mleczno biała i bardzo gęsta, tak bardzo, że najczęściej zostaje mu na członku i można ja ściągnąć w całości.. jak grudka bardzo gęstego budyniu, jedna gęsta grudka.. bardzo mnie to martwi i zastanawia.. Będę wdzięczna za jakiekolwiek sugestie!

Gość baci
1 raz slysze cos takiego zyby az tak gesta?? ja sie nie wypowiem ale poslala bym go do lekarza pozdrawiam

Gość iiiiiii
też tak mam :o

sperma jest taka chyba jak sie chłopak ze sie tak brzydko wyraze długo nie \"spuszczał\"

Gość baci
moj facet ma zazwyczaj bardzo wodnita choc przygladam sie od niedawna bo 3 lata jadlam tabletki antykoncepcyjne wiec nie mialam okazji zobaczyc. on ma taka jak zmydlona troche gestrza woda

Gość sumienie narodu
No dobrze, żeś się panno poprawiła, bo jużem miała grzmieć z Parnasu. Do jasnej Kury czytajcie Słowniki maści wszelakiej!!!!

Gość sultry
jeśli o częste "spuszczanie" chodzi to wierz mi, że z tym problemu nie ma.. if you know what I mean:) natomiast tak, jest bardzo gęsta do tego stopnia, że nic we mnie nie zostaje.. kurcze, martwi mnie to..

Gość wiecej pic
bo sie chlopisko juz odwadnia;)

ale nie chodzi o czeste spuszcanie sie w tobie ale o tym czy facet czesto sam sobie robi ta przyjemnosc

Gość sultry
Widzisz z facetami nigdy nie wiadomo, ale ponoc jest to wynik młodzieńczej fascynacji swoim małym.. teraz wydaje sie byc grzeczny! ale dzieki za bezpośrednią szczerość!!