Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papellio

i co teraz powiedzą poplecznicy gejów

Polecane posty

Gość elusiaaaaa
a co bedziemy sie martwic,beda rozliczeni na sadzie ostatecznym.nam nie jest dane prawo by osadzac innych a tak na mrginesie:niech sobie geje zyja jak chca,nie jestem nietolerancyjna ale gdybym zobaczyla obsciskujacych sie i calujacych sie facetow to chyba bym zwymiotowala

Gość macowa
Pewnie za 50-100 lat Kosciol stwierdzi, ze malzenstwa gejow sa zgodne z jego naukami, jak juz caly swiat sie do nich przyzwyczai. Zreszta, co mnie obchodza nauki Kosciola? Kto powiedzial, ze to Kosciol wlasciwie interpretuje Biblie? I z ktorej Ksiegi to wzieto? Pewnie ze ST. A w ST pelno bzdur, do ktorych nikt juz sie dawno nie stosuje. Itd, itp.

Gość macowa
elusia, wydaje Ci sie, widzialam gejow okazujacych sobie czulosc i po ktoryms tam razie juz to nie robi na Tobie wrazenia. wszystko jest kwestia przyzwyczajenia sie. Polacy nie znaja, nie widza homoseksualizmu, i stad ten strach, to oburzenie.

Gość jojoj
w Biblii grzechsodomii jest wyraźnie potępiony !

Gość jojoj
elusia i macowa jesteście pogankami !!!

Gość elusiaaaaa
nie jestem oburzona.faktycznie nie widzialam ale wiem ze byloby to dla mnie niesmaczne ale podchdze do tego w ten sposob ze ja zyje sobie po swojemu i nie obchodza mnie opinie innych za to co ja robie ze swoim zyciem bedzie mnie osadzal Bog a nie ludzie wiec dla mnie robienie z czegos afery jest poprostu bezsensowne nie mozna nikogo umoralniac na sile

Gość jojoj
rozumiem cię -uważasz, że nie można umorlniać na siłe, a więc nie tylko nie należy oceniać zachowania innych ale też należy zlikwidować policję, sądy i więzienia bo to też formy osądu i to bardzo dokuczliwe ... nich każdy sam decyduje co wolno a czego nie wolno. To będzie idealny świat według twojego pomysłu. Ciekawe ile w nim wytrzymasz ?

Gość do jojoj
Policja jest konieczna, poniewaz jest przeciwko tym, ktorzy szkodza innym, a komu szkodzi zycie seksualne innych ludzi? Dopki gej nikogo nie zmusza do seksu, to nie popelnia zadnego przestepstwa, wiec co Ci szkodzi?

Gość elusiaaaaa
ja nie wypowiadam sie teraz na temat mordercow i roznych innych zwyrodnialcow chodzi o to ze homoseksualizm nie jest choroba czy przestepstwem a to czy jest moralny czy normalny czy wogole zgodny z czymkolwiek bedzie osadzane przez "kompetentna wladze" a nie przez nas zwyklych szarych ludzi

Gość jojoj
homoseksualizm to choroba, która została jakieś 30 lat temu usunieta z listy chorób pod wpływem politycznych nacisków lobby żydowskiego w USA. Politycy ju z nie takie numery wykręcali ... ptrzypominam, że na przykład w UE politycy zdecydowali, że marchewka to owoc, a nie warzywo. Jednak każdy rozsądny wie, że marchewka to warzywo ... a gej to dewiant seksualny.

Gość jojoj
poprawka - oczywiście powinno być: lobby gejowskiego

Gość jojoj
ktos musi oceniać co jest szkodliwe, a co nie ... według ciebie geje nie szkodzą ale w ciągu tysięcy lat uważano zazwyczaj, że są szkodliwi. Na przykład dlatego, że roznosili śmiertelne choroby - epidemia AIDS jest tu dobrym przykładem bo geje przyczynili się walnie do jej szybkiego rozprzestrzenienia - albo dlatego, że demoralizowali innych swoimi wyuzdanymi obyczajami.

Gość gilofin
geje są straszni jeśli idzie o seks ! Mają średnio 10x więcej partnerów niż hetero i uwielbiają seks z przypadkowo poznanymi. Nic dziwnego, że przenoszą tyle chorób.

Gość elusiaaaaa
szkodliwych jest wiecej "rzeczy" poza homoseksualizmem wiec dlaczego nie ma nagonki na inne zwyrodnialstwa zanim wyjda one(te zwyrodnialstwa) na jaw??bo homoseksualizm jest namacalnie widoczny? na pierwszy rzut oka moze ie byc widac po kims ze jest morderca czy pedofilem czy jeszcze "czyms" gorszym i okazuje sie to dopiero jak wydarzy sie tragedia

Gość aina33
a ja osobiście nie mam nic do gejów, moge z nimi rozmawiać ,sa tacy jak wszyscy,,,,ale jak bym widziała dwóch facetów całujących się namiętnie lub uprawiających sex to mam odruch wymiotny no sorry ale to juz nie dla mnie widoki ----kobieta z mezczyzną to jest to i sex mniam,mniam , rozkosz ....i tak jak powiedziałam to sa tez ludzie rozumiem nie pluje za nimi na ulicy wszystko kest ok. do momentu gdybym zobaczyła ich intymnie no koniec cofa mnie ---byle bym tego na oczy nie widziała bo żygne upssss sorrki

Gość do gilofin
srednio 10 partnerów w ciągu weekendu to mają laski na dyskotekach :P

Gość gilofin
jak to nie ma ? za morderstwa czy złodziejstwo idzie się do paki. Za pedofilię też. Problem z gejami jest ten, że to co najbardziej jest szkodliwe w ich procederze, czyli zarażanie, jest zazwyczaj trudne do udowodnienia. Nie ma wtpliwości, że wile epidemii im zawdzieczamy ale złapać za rękę konkretnego geja nieomal nie sposób.

Gość do aina33
mnie brzydzi sama myśl o tym jak uprawiasz anal z jakimś faciem fujjjjjjjjjj

Gość hahaha----buuu
geje też

Gość do gilofin
żeby nie było dżumę roznoszą szczury :P

Gość gilofin
napisałem "10x więcej" czyli "10 razy więcej" a nie 10-sięciu. Poza tym osoby rozpustne też były tępione z tego samego powodu - roznosiły choroby. Dopiero tak zwana rewolucja seksualna 68 roku spowodowała, że być rozpustnym zaczęło być cool, a w konsekwencji i być gejem stało się cool.

Gość aina33
ano niestety anal mnie nie bierze,,,są fajniejsze i romatyczne rzeczy które bardziej pobudzają zmysły -----MOJE ZMYSŁY

Gość gilofin
dżumę roznoszą szczury ale AIDS czy syfilis roznieśli geje.

Gość do aina33
no więc rozumiesz chyba teraz, że dla geja sama myśl o seksie z Tobą może być obrzydliwa...

Gość do gilofin
doskonale rozumiem co napisałeś, ale pomyśl na co są dobre Twoje wyliczenia skoro puszczalskie panny przebijają Twoją wyimaginowaną statystykę

Gość aina33
i vice-versa---ale z ciebie banan

Gość rupercik
gejów popierają wielkie koncerny farmaceutyczne bo im więcej chorób na świecie tym one mają więcej kasy

Gość ali akcza
rupercik....bravo taka prawda

Gość no masz racje do deszczu
przyczynili sie tez Zydzi i masoni.