Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papellio

i co teraz powiedzą poplecznicy gejów

Polecane posty

Gość rupercik
mała, jak chcesz dożywotnio pozostać głupią bożą krówką i widzieć w gejach swoich guru to twoja sprawa. niektórzy jednak próbują zrozumieć ten świat, a szczególnie odpowiedzieć na pytanie : skąd bierze się zło i dlaczego zła nie sposób zwalczyć. I wtedy jasno widać kto i za co jest odpowiedzialny.

Gość elusiaaaaa
to powiedz mi za jakie zlo odpowiedzialni sa geje a kto jest odpowiedzialny za pozostale zlo

Gość fllakon
to całe towarzystwo feministyczno-gejowskie tylko demoralizację sieje wśród mlodych pod pozorem szerzenia humanitaryzmu ... feminizm powinien zostać zakazany, a geje wyprowadzeni z miejsc publicznych.

Gość porkwinia
stalin ukuł powiedzenie "pożyteczny idiota" w odniesieniu do natchnionych idealistów popierających sprawę komunizmu na Zachodzie. Otóż współczesna polska młodzież w oczach aktywisty Biedronia to też "pożyteczni idioci" wysługujący się z własnej woli zboczeńcom wszelkiej maści. A zboczeńcy wysługują się za kasę koncernom farmaceutycznym. Taka jest prawda !!!

Gość ymczak
ten Biedroń to jest dopiero sztuka, on ma oczka takie jakby nie wychodził w ogóle z orgazmu odbytniczego. Przyglądnijcie się temu gejowskiemu aktywiście dokładnie ... tacy są właśnie ci, których bronicie o naiwni !

Gość porwinia
Biedroń wygląda na zaczadziałego orgazmem !

Gość gunios
te koncerny tylko mącą. Organizują i finansują strajki lekarzy i marsze pedałów. Ktoś powinien zrobić z nimi porządek.

Gość KONCERNY mają brudne ręce
bo pieszczą dupska gejowskie.

Gość tak zgadzam sie z jednym z
rozmowcow, homoseksualizm to choroba.

Gość tak zgadzam sie z jednym z
i nie mowie tego z agresja.

Gość gunios
zdecydowana większość gejów to chorzy ludzie narkotyzujący się seksem stolcowym ale jest wśród nich grupka hałaśliwych i cynicznych graczy, którzy mącą w życiu społeczeństw za pieniądze koncernów.

Gość pauulitka
pozdrawiam nieszczęsnych gejów i zachęcam do porzucenia niecnych praktyk. Żal mi tych ciepłych i wrażliwych ludzi ... los ich ciężko doświadczył, a teraz dali się wciągnąc mackom światowej finansiery do brudnej gry.

Gość hmmmmmmmmmmm
homoseksualizm to choroba tak jak pedofilstwo nigdy w Polsce takie zwiazki nie beda akceptowane.Smiesza mnie te manifestacje na uliach ale gejostwo jest mode:P

Gość eulalijka
gfajne do prównanie gejów do marchewki :-))) :-))) :-)))

Gość astrarte
taki Poniedziałek to gej normalny, a taki Biedroń to gej zdemoralizowany i cyniczny

Gość poooooomarańczka
Ha, ha, ha... Ciekawe kto pójdzie do nieba. Uczciwy, dobry człowiek który jest gejem czy "normalna" osoba która kradnie, morduje itd. Wpieprza mnie strasznie jak ktoś potrzy kto z kim sypia ale nie widzi jakim jest człowiekiem. Moze otworzymy obozy zagłady dla gejów, co? To będzie bardzo chrześcijanskie...

Gość dumaszka
geje eskalują swoją zafajdaną seksualność i dlatego Kościół mówi im stop !

Gość porkwinia
ty poooomarańczka jesteś doskonałą egzemplifikacją "pożytecznej idiotki". Nic nie wiesz o życiu gejów, masz swój wyidealizowany obraz zboczeńca jako męczennika i dałabyś się pokrajać za to by mogli się dlaej zabawioać stolcem i uczyć tego młodzież gimnazjalną - tak robili to w krakowskich gimnazjach.

Gość hymunek
jak wogóle można gejów uważać za normalnych - normalni ludzie nie bawią się swoim kałem i nie wkładają sobie wzajemnie rąk do kiszki stolcowej. Litości, jak coś takiego można uważąć za normalność.

Gość poooooomarańczka
nie, wrącz przeciwnie. Wcale nie mam zamiaru uczuć tego w szkołach. Nie jestem feministką i nie uważam , że gej to męczennik. Uważam tylko, że ludzie coraz częsciej zaczynają decydować za Pana Boga. Ja nie rozumiem, jakim prawem ktoś decyduje o życiu innego człowieka i jego preferencjach seksualnych ?Do jest własnie Polska. Najpierw wykłócaja się o demokrację a pózniej jakby mogli to by weszli drugiej osobie do łóżka.

Gość rymczak
nazywanie sypianiem ze sobą tego co oni wyprawiają to jest dopiero dowcip. I świetny przykład fałszowanie języka - język ma ukryć ich nienormalność. Komuna też tak robiła swego czasu. Przecież w normalnym kraju dorosłych ludzi bawiących się swoimi odchodami zamknięto by w szpitalu psychiatrycznym, a nam się w mawia, że jeśli mają ochotę to czemu nie ... Straszne.

Gość rymczak
do tego by spytać o zdrowie nie trzeba małżeństwa, gej nie powinien się bzykać bo to w wersji homo są praktyki obleśne i niehigieniczne.

Gość kochaj blixniego swego jak
siebie samego

Gość poziom dyskusji siega
faktycznie nie wyzej niz kiszka stolcowa .....

Gość poooooomarańczka
zabawa kałem ? Śmieszni jesteście. A ja nie dawno czytałam na jednym z topikow jak gość pisał, że podnieca go jak sika na twarz swojej dziewczynie. I to jest normalne , tak ? Bo to laska i facet. A ile z facetów uwielbia sex analny ? I to tez jest normalne tak ? Bo ładuje za przeproszeniem, swojej kobiecie , tak ? Zyjecie zgodnie z wiarą Kościoła a ciekawa jestem ile z was używa tabletki antykoncepcyjne lub prezerwatywy. Przecież Kościół zabrania...Katolicy, od siedmiu boleści...

ile jeszcze takich topików założysz?:O:O:O wiec ja mam pytanie , co proponujesz co byś zrobił zeby pozbyc sie gejów? obozy koncentracyjne? gazowanie?

Gość rymczak
dziecinko oni nie ograniczają się do sesksu analnego. W oficjalnych broszurach stowarzyszeń gejowskich, króre rozdawali krakowskiej młodzieży zachęcali do zabaw stolcem pratnera i wkładania sobie do odbytów rąk w gumowych rękawiczkach. A to jest tylko skromny fragment ich praktyk. Taki, który odważyli się przedstawić wrażliwej młodzieży gimnazjalnej. Dla dorosłych mają więcej atrakcji ...

chlopie ty przelej tą całą złość na rodziny patologiczne w których dzieci nie mają co jeść , na gwałcicieli którzy dopuszczają sie gwałtów zbiorowych na hetero którzy szerzą zło a gejów zostaw w spokoju