Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papellio

i co teraz powiedzą poplecznicy gejów

Polecane posty

Gość bardittka
zwolennicy gejów, którrz tu ujawnili swoje mroczne oblicza to ludzie bez wiary i zasad moralnych. Ludzie, którzy zatracili umiejętność rozróżniania między dobrem i złem, mieðzy zdrowiem i choroboą, między pięknym i szpetnym. Żal mi was - jesteście jak te gnomy pokraczni i plugawi. Prawda się was nie ima, wolicie taplać się w pomieszaniu i chaosie. Przyjdzie wam zapłacić za to wysoką cenę. Sami, z własnej woli zsąpicie do piekła dnia codziennego. Wasze życie obróci się w szrpaninę, niepewność, strach i trwogę. Tak kończą bezbożni i zadufani w sobie.

bardittka ja nie jestem zwolenniczką gejów tylko zwolenniczką praw człowieka-takich samych praw a Ty kochaj bliźniego swego jak siebie samego 🌼

Też mi brak toleracji dla nietolerancji. Od rana jestem wzburzona a mój przyjaciel krótko powiedział co Ty sie przejmujesz i ma rację ważne jaka ja jestem jak ja wychowam dzieci i czy będą wolnomyślicielami z otwartymi głowami i poglądami. Precz z głupotą i homofobią

Gość rymczak
fuct chłopie, jak ty idealizujesz tych zboków ... przcież geje to najwięksi klienci rynku płatnego seksu. Może z agencji nie korzystają masowo ale masowo seks kupują ! Oni sami to przyznają. Chłopie lecz się bo jesteś cięzkim przypadkiem idioty.

bardittka a Ty jakis urok tu na nas rzucasz ?:D a to nie zabronione przez kościół?:)

Gość poooooomarańczka
Czego chcieć po zwolennikach Giertycha ?

rymczak kobietą jestem :classic_cool: ja się leczyć nie muszę, pracuję w zawodzie w którym wymagane jest zdrowie psychiczne :classic_cool: :D

Gość poooooomarańczka
bardittka ; ty mi nie wyskakuj tu z religją. I tak jak napisałam wcześniej, przestańcie decydować za Pana Boga ...

Gość poooooomarańczka
A co do religii to ludzie tacy jak ty,jak widzę, zamiast dobroci i miłości sieją nienawiść i nietolerancję.

Gość rymczak
tutaj niektóre nawiedzone nawet nie czytają tekstów i nie myślą tylko uprawiają jakiś słowotok. Człowiek pisze, że homo bawią się kałem partnera, a nawiedzona odpowiada, że hetero też uprawiają seks analny. A ja się pytam czy zabawy odchodami to seks analny ? czy za przeproszeniam wydalanie na partnera to seks analny ? Bo mnie uczono, że to jest zboczenie o nazwie koprofilia. Dla niewiedzących: http://pl.wikipedia.org/wiki/Koprofilia Tak więc geje nie dość, że zboczeni homoseksualizmem to są zboczeni koprofilią. Sa wielokrotnie zboczeni. A na zboczenie rękami w kiszce stolcowej to nawet nie znam nazwy ... Tacy są ci wasi ukochani "normalni" geje.

Bóg a religia to dwie różne rzeczy fanatycy biorą się z religii większośc wojen na świecie było przyczyną religii Boga w to nie mieszajcie i w ogóle jakim prawem mówicie innym jak głęboka jest jego wiara ? jeśli utożsamiacie się z katolicyzmem to ja się pytam co z przykazaniem \"szanuj bliźniego swego jak siebie samego\"? bo chyba zostało pominięte w waszych ideologiach egzystencjalnych

kto powiedział ze koprofilia to tylko i wyłącznie dewiacja dotykająca gejów?:classic_cool:

Gość rymczak
ale wśród normalnych to jakiś margines, a wśród gejów to normalka - dowodem są choćby te broszury zachecające do uprawiania homoseksualistów, które rozdawali młodzieży. Nawiasem mówiąc fajne jest to, że udało im się co prawda wymusić wykreślenie homoseksualizmu z listy dewiacji ale nie udało im się doprowadzić do wykreślenia koprofili, którą powszechnie uprawiają. Tak, że ciągle pozostają jednak zboczeńcami !!! I co teraz nawiedzone panny powiedzą ? Pewnie coś w stylu: "a co szkodzą komu zboczenia innych. Jak ś aszczęsliwi to niech zbaczają." Ale w takim razie czemu nie pozwalacie spokojnie chorować narkomanom, pytam się ?

Gość poooooomarańczka
jak nie widzisz różnicy pomiędzy narkomanią a homoseksualizmem to powodzenia...

Gość daputin
100 lat temu: za homoseksualizm - więzienie za seks analny - więzienie za zoofilię - więzienie za koprofilię - szpital psychiatryczny obecnie: za homoseksualizm - akcptacja i przywioleje za seks analny - akceptacja za zoofilię - tolerancja za koprofilię - tolerancja do tego doprowadzily feministki, lewicowi liberałowi i aktywiści gejowscy. HAŃBA !!!!!!!!!

rymczak prosze podac źródł i statystyki na których się opierasz tak jak to ja zrobiłam jak podalam ci dane statystyczne dotyczace hetero ciemnogród:o to jest twoje popatrywanie geja które jest niezgodne z prawdą poza tym nawet jeśli by tak było to co w tym złego jesli dwie osoby godzą sie na to? I co ci do tego kto co robi we wlasnym łóżku? jesli czlowieka który walczy o równe prawa dla innych nazywasz nawiedzonym, to jak nazwać czlowieka który szerzy takie wysnute z palca poglądy jak ty? a kto nie pozwala spokojnie chorować narkomanom? nikt nie zmusi narkomana do leczenia jeśli on sam nie wyrazi takiej chęci choroby sie leczy, choroba to coś co prowadzi do śmierci i boli homoseksualizm nie jest chorobą naprawdę nie widzisz różnicy? ręce mi opadają:o

Gość przyjaciloka geja
ja mam przyjaciela geja i wcale sie tego nie wstydze a on sie z tym nie ukrywa ..i powiem wam jedno jakby byli taca faceci jak on to bylyby tylko zadowolone kobiety na tym swiecie...a do sypialni mu nie zagladam z kim spi i jak ....wazne aby on czul sie spelniony wiekszosc z was ma zboczenia w lozku i co to kogo obchodzi jak sie rznie w sypialni...pomyslcie o tym

Gość rymczak
gejowstwo i narkomania to śmiertelnie niebezpieczne choroby. Z tym, że narkomania głownie dla narkomana, a gejostwo dla geja i reszty społeczeństwa - przykład AIDS !

Gość poooooomarańczka
100 lat temu palono również na stosie..., ludzie nie wiedzieli co to higiena a chorzy na raka umierali w stu procentach. Masz rację cofnijmy sie i w rozwoju i w postępie cywilizacyjnym. Chociaż są osoby które umysłowo już bardziej cofnąć sie nie mogą...

hahaha najnowsze statystyki mowia ze Aids jest bardziej przenoszony w srodowiskach hetero od kilku lat poniewaz srodowisko homo zostalo juz tak uświadomione ze najzwyczajniej w swieceie sie przed tym chronią a na aids to tylko geje chorują?:D ty naprawde nie widzisz na portalach randkowych tych wszystkich żon i mężów którzy szukaja przygód bez zobowiązań?:D co to za argumenty?

Gość rymczak
sto lat temu palono na stosie ? Masz elementarne braki w wykształceniu !

Gość rymczak
fuct czy ty choć trochę myślisz ? Oczywi ście, że teraz zarażenia są głownie wśród hetero bo po pierwsze hetero jest 98% a po drugie wśród gejów kto się maił zarazić to się już dawno zaraził. Jednak prawda jest taka, że AIDS roznieśli głównie geje, nawet prostytutki nie okazały się równie w tym skuteczne. To najlepszy dowód jaki model seksu preferują ci zboczeńcy.

Tak i do tej koprofili dodaj, że jest udowodnione naukow, ze geje mają rogi ogony i kopyta a o północy zamieniają sie w wilkołaki i zjadają dziewice i niewinne dzieci - Ot tania sensacja - piszesz o nich jakby byli psami - jesteś biedny mały i przestraszony innością

Gość rymczak
mirabelka jeszcze raz spytam czy ty odróżniasz seks analny od koprofilii ?

Gość poooooomarańczka
rymczak, może najpierw dowiedz się skąd si e wzieła ta choroba HIV a potem pisz.

Gość rymczak
jestem przerażony akceptacją dla plugastwa ! Szczególnie często spotykaną wśród młodych kobiet.

rymczak znow podajesz dane wysnute z palca prosze o źródlo tych statystyk a kosciol niech nadal zabrania antykoncepcji :o rymczak czy ty zdajesz sobie sprawe z tego ze twoje poglady w niczym nie rożnią sie od tych które głoszą faszyści? :o

Gość rymczak
pooomerańczka, jesteś nie douczona. Na stronie : http://pl.wikipedia.org/wiki/Aids czytamy między innymi: W krajach Europy Zachodniej oraz Stanach Zjednoczonych do większości zakażeń HIV dochodzi w środowiskach męskich homoseksualistów i od około dwóch lat jest to trend rosnący. Wzrasta również liczba zakażeń innymi chorobami wenerycznymi, które także zwiększają ryzyko zakażenia HIV (np. ilość zakażeń w tym środowisku w San Francisco syfilisem wzrosła z 5% w 1999 roku do 64% w 2004 roku). Procentowe udziały zakażeń w środowisku męskich homoseksualistów w krajach rozwiniętych wynoszą w przypadku Wielkiej Brytanii 48%, Niemiec 50% (41% zakażeń heteroseksualnych, 9% wstrzykiwanie narkotyków), w Czechach 53% (wszystkie dane za raportem EuroHIV za rok 2004). W Niemczech liczba ta wzrosła z 50% w 2004 do 70% w 2005. oraz: Prawdopodobieństwo zakażenia HIV jest różne przy różnych drogach zakażenia (1/30 - największe ryzyko, 1/2000 - najmniejsze ryzyko): * stosunek analny: 1/30-1/125, * użycie zakażonej strzykawki: 1/150-1/400, * stosunek dopochwowy: 1/600-1/2000. i co teraz powiesz ?