Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papellio

i co teraz powiedzą poplecznicy gejów

Polecane posty

wiesz taki świat ,że z każdym pokoleniem ludzie są coraz mądrzejsi, nauka, medycyna itd idzią do przodu, podobnie jest z poglądami niektórzy niestety wolą twardo siedzieć w \"średniowieczu\"

Rymczak ja mam 41 :) zarasz mi napiszesz, że jestem stara wariatka:) :) :)

co teraz powiem? no wynika mi z tego ze hetero też chorują na Aids, też są dewiantami i też sie zdradzają dlatego jedni i drudzy powinni miec takie same prawa:D

co teraz powiem? no wynika mi z tego ze hetero też chorują na Aids, też są dewiantami i też sie zdradzają dlatego jedni i drudzy powinni miec takie same prawa:D

Gość poooooomarańczka
rymczak, nie jesteś gejem więc sie nie bój, nie zarazisz się. Ja jednak wyczytałam, że największe ogniska tej choroby są w RPA.

Gość rymczak
z tych danych wynika jednoznacznie, że proporcjonalnie geje zarażają się AIDS 50 razy częściej niż hetero. I to teraz bo jak epidemia się zaczynała to wyglądało to jeszcze gorzej dla gejów.

ale co cie to obchodzi pozarażają sie i wyginą:D przecież tacy jak ty i jak my nie zarazimy sie bo nie jesteśmy gejami:D ta choroba to przecież zbawienie boskie:P powinienes sie cieszyc ze zaraza dopadła tych "podludzi" :D

hahahah wpiszcie w google wikipedia faszyzm poglądy umarłam ze śmiechu :D:D:DD:D:D:D:D:D

Gość rymczak
w tym topiku już pisano, że roznoszą choroby głownie geje ale także rozpustni hetero i prostytutki. Dlatego przez wieki tępiono gejów, rozpustników i prostytutki. W Afryce gejów prawie nie ma bo tam się ich eksterminuje za to szerzy się prymitywny seks wszystkich ze wszystkimi - podobnie jak to jest wśród gejów - i ddlatego w Czarnej Afryce dane są inne niż dla Europy i Ameryki.

Gość poooooomarańczka
Ja nie rozumiem, co wam geje takiego zrobili ? Rymczak, a wyobraz sobie, że masz kolegę, znacie sie od dzieciństwa, przyjaznicie i nagle on przyznaje Ci się, że jest gejem . Ciekawe co zrobisz ? W tyłek go kopniesz ?

Gość rymczak
problem z chorobami gejów jest taki, że geje zarażają się sami ale i zarażają biseksów, a biseksi zarażają rozpustnych hetero, a rozpustni hetero zarażają normalnych hetero. Tak więc to co dzieje się z gejami nie jest obojętne ludziom normalnym.

Gość rymczak
ja pojedyńczych gejów traktuję tak jak innych ludzi. Jestem zaś przeciw uznaniu homoseksualizmu jako normalności, jestem przeciw kulturze gejowskiej, i przeciw uprawianiu polityki przez nich na rzecz uprzywilejowania zboczeńcw.

poooooomarańczka mamy podobny tok myślenia wczesniej tez chcialam to napisac;) ciesze sie ze sa na tym nędznym padole jeszcze takie osoby jak Ty

sex jest zły jak cierpi w nim jedna ze stron pedofilia, zoofilia itd kiedy jedna ze stron robi to wbrew wlasnej woli ale w przypadku homoseksualizmu to swiadoma decyzja to piekne chwile dla dwóch stron i to ich świadomy wybór rymczak ty chyba im zazdroscisz udanego pieknego namietnego seksu i stad twoja agresja ;)

to jest tak ze przez seks analny najlatwiej sie zarazic ze wzgledu na chlonnosc i cienkie scianki stad tez najszybciej rozprzestrzenil sie w srodowisku gejowskim ale nikt nie udowodnil tego ze jako pierwsi na aids zachorowali geje oni po prostu najbardziej sa podatni na zarazenie

Gość poooooomarańczka
masz rację, nędzny padół. Mam synka, 6 - letniego. Kiedyś po jednym z programów TV zadałam mojemu mężowi pytanie co by zrobił gdyby dziecko przyszlo za ileś tam lat i powiedziało, że jest gejem. I bardzo się ucieszyłam jak mi powiedział, że nic bo to nasz syn i bez względu na wszystko zawsze nim będzie i zawsze będziemy go kochać. Ale zastanawiam sie co by taki rymczak zrobił ? Faktycznie chyba wysłałby dziecko na stos. Dlaczego tak wielu ludzi daje znak równości pomiedzy środowiskiem gejowskim a np. mordercami czy pedofilami ?? Nie rozumiem.

pomaaaaraaaanczka tez mam córke , ucze jej tolerancji od samego poczatkum, jest zdrowa a zapisalam ją do grupy integracyjnej i uwazam ze to najlepsze co zrobilam bo do dzis jak komus dzieje sie \"nieszczescie\" to ona pierwsza staje w obronie i pomaga ma 8 lat nie interesuja mnie jej przyszle preferencje seksualne bo to dziedzina do której rodzice nie powinni sie wtrącac ja chce przede wszystkim zeby ona byla szczesliwa, jesli to bedzie jej szczescie nie do konca zrozumiane przeze mnie ale jej to niech robi co chce to jej zycie i tak samo podchodzila do mnie zawsze moja rodzina znam wielu wartosciowych gejów, mądrych wykształconych wrażliwych dobrych i jak juz napisalam mam w nosie to co taki gej robi w lozku to jego sprawa

mirabelka-pestka nawet jesli Twój mąz nie jest az tak tolerancyjny jak poooomarańczki to Twoje córeczki mają szczęscie ze mają taką mądrą mamę ;)

oooo nie z takim rymczakiem pod jednym dachem nie dalabym rady :P faceci prawie zawsze tak reagują ze les to jeszcze ok aleeee geeejeeee?:D oni chyba zbyt mocno wyobrażają sobie siebie w akcji z takim facetem :D

Gość kamior
to oczywisty fakt, że gejom zawdzięczamy błyskawiczną ekspansję AIDS. Politykom udało się zablokować ewentualny gniew normalnych spowodowanym tem faktem. Ale jeśli oni w najbliższych latach zaraża nas następną śmiertelną chorobą to eksplozja nienawiści będzie już nie do powstrzymania zapewne. Widać, że oni podjęli po wybuchu epidemii AIDS pewne wysiłki aby zmienić model seksualności gejowskiej z promiskuitywnej na bardziej bezpieczną ale statystyki pokazują, że wyniki sa mizerne. Tak więc będą sami sobie winni ...

mirabelka-pestka to chyba najlepsza metoda bo sama widze ze nawet tu nie dociera a ta lista żydów polskich ci ludzie co to robili ten portal święcie wierzą w to ze masa żydów przyjechala do naszego kraju pod fałszywymi nazwiskami zeby od srodka ten kraj wykończyć :D koń by się uśmiał

Gość sex stolcowy
tak moge po krótko napisac o gejach ,,,fuj fuj fuj fuj sex stolcowy powinni go jeszcze jeść

no to ja pierwsza zrobie ten krok i udam sie pod prysznic:) milego dnia wszystkim normalnym papa :)

Gość poooooomarańczka
macie rację. Był Hitler, Stalin a teraz Młodzież Wszechpolska na czele z Giertychem. Taki jest świat i niestety nie zmienimy tego. Smutne...

Gość rymczak
przeciw giertychowi to ja tez sie wpisze

Gość Ta se mysle...
...co wy chcecie od Romka przecież on chyba jeszcze nic złego jako minister nie zrobił? W zasadzie mi to wisi czy nim jest czy nie jest, pytam tak z ciekawości, bo po co ta nagonka? :)

Gość A JA NIE -GIERTYCH 3XTAK
IDIOCI SRACIE W SWOJE GNIAZDO ,,POPAPRANCY ZYCIOWY ---WYNOCHA .CO WAM TAK GIERTYCH ---PRZESZKADZA ?? HAHA BO ZROBI Z WAMI ŁACHUDRY PORZĄDEK..WIDAĆ KTO TAKIE LISTY ROZPOCZYNA, BO JAK KOMUCHY BYŁY U WŁADZY TO WAM NIC NIE PRZESZKADZAŁO ....???