Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papellio

i co teraz powiedzą poplecznicy gejów

Polecane posty

Gość GIERTYCH 3XTAK
właśnie prosta odpowiedz nic złego nie zrobił --- więc wiadomo kto tą nagonke robi , z drugiej strony ....czego oni tak się boją :)chyba maja posrane gacie i to poważnie

Gość poooooomaranczka
Wyniescie Giertycha na oltarze, wprowadzcie religie na maturze a dla gejów pootwierajcie getta. Ale najpierw kupcie sobie mlotek i w głowe sie stuknijcie...Polska to kraj nietolerancji i obłudy. Ręce opadają.

Gość poooooomaranczka
Giertych gówno robi i gówno zrobi. I chwała Bogu za to. Ale jego poglady i poglądy MW są karygodne

Gość debilna pomarancza
Ty PANA BOGA W TO NIE MIESZAJ ,,,,bo wiesz że z góry jesteś obserwowana a tu świat się nie kończy dopiero tam odpukutujesz za głupoty które wypisujesz ty i twoje czerwone siostry i bracia

Gość goldennnnn
a co kogo obchodzi co powiedzial benedykt i jak i geje.niech sobie zyja jak chca.

Gość panufnikos
jak jesteś barbarzyńcą gloden to wiadomo, że nie zrozumiesz

Gość goldennnnn
tak widac jestem barbarzynca skoro nie interesuje mnie czy dwoch gejow zyje razem czy nie.jezeli jest im tak dobrze i nikt na tym nie cierpi to o co kaman?

Gość panufnikos
no właśnie barbarzyńcy tak mieli, że kotłowali się z wszystkim co sie rusza, skacze, pływa, lata, szczeka, pasie się, galopuje, pełza, żuje, ryczy i kląska ...

barbarzyńca :D powracając do giertycha to reaktywował on MW wystarczy wejść na strony MW i tam jest odpowiedz to faszysta, a faszysta nie powinien zajmować sie edukacją , bo faszyzm to zło PROSTE!

Gość pooooomarańczka
Cześć Fuckt; tumanom nie przetlumaczysz... A ja sie zastanawiam nad jednym.MW zaciekle dąrzy do wprowadzenia religii na maturach i żeby ten przedmiot był w ogóle obowiązkowy. A co np. jak jestem muzulmanką, buddystką czy swiadkiem Jehowy? Mam wypieprzać z tego kraju ? Zawsze wydawało mi się, że religja to sprawa osobista i nic nigomu do tego a tu jakiś b..c mi sie wpieprza.

Gość pooooomarańczka
A może jakiś fan MW się wypowie ?

czesc poooomaranczka -to proste :D w jednym z wywiadów powiedział jeden z polityków LPR ze szkola giertycha to szkola tolerancyjna ALE nie bedzie w niej miejsca dla zboczenców :D:D:D pamietam to zdanie bo poplakalam sie ze smiechu jak to usłyszalam pierwszy raz daleko nie niegając wystarczy wejsc na str MW i zobaczyc co polecają a polecają np taką stronę jak ta http://www.wolneulice.pl/index1.htm czy to nie przypomina getta zydowskiego?!!!! Przecież to dokładnie tooosamooo

Gość pooooomarańczka
przejrzałam, linki również. To stek bzdur. Ja nie wiem kto wymyslił takie teorie. Homoseksualizm to nie choroba tylko inna orientacja , a jezeli cos nie jest choroba to sie tego nie leczy. Proste.To cud , że jeszcze nie zrobili nagonki na transwestytów. Masz racje . Getto. Pocieszam sie tylko tym, że Giertych jest za słaby żeby doprowadzić do tego o czym mówi i pisze, a sęk jest w tym tylko , że glosząc te bzdury krzywdzi wiele osób.

ach idę zjeść śniadanie i takie tam poooomarańczka ciekawe kiedy skrajnieprawicowi forumowicze zaatakują ten topik juz nie moge sie doczekać:D chociaż wczoraj mialam wrażenie ze pisala do nas jedna osoba pod kilkoma nickami przynajmniej słownictwo,składnia i ton wypowiedzi były identyczn:P zwróciłaś na to może uwagę? poza tym do tej pory nikt nie odpowiedział mi na pytanie co z przykazaniem szanuj bliźniego swego jak siebie samego :o a ja pytam i pytam i nic :o :D

Gość MW mówimy stanowcze NIE

Jeżeli dałoby się zmniejszyć Ziemię do rozmiarów wioski, którą > zamieszkuje dokładnie stu mieszkańców, zachowując proporcje wszystkich > ras, mieszkałoby tam mniej więcej: > > > *** > - 57 Azjatów > - 21 Europejczyków > - 14 osób z zachodniej półkuli (południowej i północnej) > - 8 Afrykańczyków > > > *** > - 52 kobiety > - 48 mężczyzn > > > *** > - 70 nie-białych > - 30 białych > > > *** > - 70 niechrześcijan > - 30 chrześcijan > > > *** > - 89 heteroseksualistów > - 11 homoseksualistów > > > *** > - 6 osób posiadałoby 59% bogactwa całego świata i wszystkie 6 > byłoby ze Stanów Zjednoczonych > - 80 osób żyłoby poniżej standardu. > > > *** > - 70 osób nie umiałoby czytać > > > *** > - 50 osób cierpiałoby z powodu niedożywienia > > > *** > - 1 osoba byłaby bliska śmierci > - 1 osoba byłaby bliska narodzin > > > *** > - 1 (tak, tylko jedna) miałaby wyższe wykształcenie > - 1 osoba posiadałaby komputer > > > *** > Kiedy spojrzy się na świat z takiej perspektywy, potrzeba > akceptacji, zrozumienia i edukacji staje się bardzo wyraźna. > > > *** > Godne uwagi jest również, co następuje... > > > - Jeżeli dzisiaj rano wstałeś/as z łóżka raczej zdrowy niż > chory to masz większe szczęście niż milion ludzi, którzy nie przeżyją > tego tygodnia. > > > - Jeżeli nigdy nie doświadczyłeś/as niebezpieczeństw wojny, > samotności, więzienia, tortur ani głodu, jesteś w lepszym położeniu, > niż 500 milionów ludzi na świecie. > > > - Jeżeli możesz chodzić do kościoła bez strachu, nie > obawiając się aresztowania, tortur lub śmierci, jesteś szczęśliwszy/a > niż miliard ludzi na tym świecie. > > > - Jeżeli masz dach nad głową, ubranie na grzbiecie, jedzenie > w lodowce i masz gdzie spać, jesteś bogatszy niż 75%ludzi. > > > - Jeżeli masz pieniądze w banku i trochę drobnych w portfelu, > jesteś wśród 8% światowych bogaczy. > > > - Jeżeli twoi rodzice żyją i ciągle są małżeństwem... jesteś > wyjątkową rzadkością. > > > ***

Gość rymczak
przytoczone na stronie http://pl.wikipedia.org/wiki/Aids dane statystyczne wyraźnie pokazują, że coś jest nie tak z gejami. Zaraz po wybuchu AIDS środowiska gejowskie podjęły szereg inicjatyw by więcej taka sytuaca, w której epidemia roznoszona jest głównie przez gejów i geje wymierają masowo nie powtórzyła. Oczywiście dla wszystkich było jasne, że trzeba przemodelować aktywność seksualną gejów, a przynajmniej spróbować to zrobić. Należało zachęcić gejów do budowania stałych związków w miejsce seksu przyupadkowego. Ta idea jakkolwiek słuszna w ogóle nie brała pod uwagę tego, że jest to utopia po prostu. Podjęto działania. Aktywiści gejowscy właśnie wtedy wymyślili małżeństwa gejowskie, rejestację związków gejowskich, dziedziczenie i adopcję dzieci. Wszystko po to by znależć motywację dla gejów do pozostawania w stałych związkach. Dla nierealnego celu mającego pomóc 2% populacji zdecydowano się rozwalić cywilizację. Eksperyment trwa już wystarczająco długo aby stwierdzić, że nie jest lepiej jest gorzej. Dane to potwierdzają. Mężczyźni nie są stworzenie do stałych związków, a geje w szczególnosci. Tym bardziej nie są stworzeni do adopcji. Poc o więc niszczymy tradycyjną rodzine pogłebiając tylko kryzys demograficzny ? Czas przyznać, że cała akcja "ucywilizowania" seksualnosci gejów była jednym wielkim błędęm. Geje zresztą to wiedzą i dlatego propagują akceptację dla swojej niebezpiecznej dla wszystkich - nie tylko dla nich - seksualności. I proszę nie pitolić tu, że ta analiza to są ataki homofobów. To tylko próba rzetelnej analizy sytuacji. Nikt tu nie wzywa do pogromów gejów.

Gość rymczak
tym którym strona Wikipedii wydaje się zbyt obszerną lekturą przygotowałem wyciąg najważniejszych faktów: Na stronie : http://pl.wikipedia.org/wiki/Aids czytamy między innymi: ********************************************************************************************************* W krajach Europy Zachodniej oraz Stanach Zjednoczonych do większości zakażeń HIV dochodzi w środowiskach męskich homoseksualistów i od około dwóch lat jest to trend rosnący. Wzrasta również liczba zakażeń innymi chorobami wenerycznymi, które także zwiększają ryzyko zakażenia HIV (np. ilość zakażeń w tym środowisku w San Francisco syfilisem wzrosła z 5% w 1999 roku do 64% w 2004 roku). Procentowe udziały zakażeń w środowisku męskich homoseksualistów w krajach rozwiniętych wynoszą w przypadku Wielkiej Brytanii 48%, Niemiec 50% (41% zakażeń heteroseksualnych, 9% wstrzykiwanie narkotyków), w Czechach 53% (wszystkie dane za raportem EuroHIV za rok 2004). W Niemczech liczba ta wzrosła z 50% w 2004 do 70% w 2005. ******************************************************************************************************** wydawać by się mogł, że epidemia AIDS was czegoś nauczy, że zmienicie swój seks na bezpieczny ale nie, jest coraz gorzej. Gdyby chodziło tylko o was to nie byłoby problemu ale od was poprzez biseksualistów i rozpustne osoby hetero zarażają się normalni ludzie.

zetelna analiza sytuacji :o qrna ręce mi opadają jak czytam te wywody, przecież to czysty faszyzm trakowanie gejów jak inny gatunek, podgatunek:o to tacy sami ludzie jak my wiec nalezą im sie takie same prawa znam kilka par gejowskich, które są w stałych związkach od lat, znam tez wiele heteroseksualnych par które zmieniają partnerów jak rekawiczki... rozwalić cywilizacje poprzez zalegalizowanie związków homoseksualnych ?:D:D:D:D na czym polega wg ciebie cyt. rozwalenie cywilizacji w tym przypadku mowisz o cywilizacji a twoje poglądy są na etapie średniowiecza:D utopia? jaka utopia? boze co za słownictwo dwoje kochających sie ludzi chce zalegalizowac związek zeby miec takie same prawa jak inni a ty tu wyskakujesz z utopią i wyniszczeniem cywilizacji :D walke o prawa nazywasz eksperymentem jakby robiono doświadczenia na szczurach w laboratorium :o mężczyźni nie są stworzeni do stałych związków ? to po cholere legalizowac związki heteroseksualne? Rozumiem ze jestes za adopcją dzieci przez pare les>? oc o więc niszczymy tradycyjną rodzine pogłebiając tylko kryzys demograficzny?????? a kto ci zabrania tworzyc tradycyjną rodzine???? Czas przyznać, że cała akcja "ucywilizowania" seksualnosci gejów była jednym wielkim błędęm. Geje zresztą to wiedzą i dlatego propagują akceptację dla swojej niebezpiecznej dla wszystkich - nie tylko dla nich - seksualności.:D:D:D:D:D tego nie bede komentowac bo dawno nie czytalam wiekszej bzdury czlowieku ty jestes chory i powinienes sie leczyc coś wyżera cie od środka, czepiasz sie obcych ludzi zeby tylko ulokowac gdzies nienawisc jaką masz w sobie prawdopodobnie wynikającą z dzieciństwa, bo na kochane w dziecinstwie dziecko to ty mi nie wyglądasz, pewnie brak akceptacji przez rodziców straaaaszne

Gość feministki i zboczeńcy
chcą zniszczyć koścciół bo on stoi im na drodze do zboczenia wszystkich ludzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!