Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szepty_nocy

ja przed kompem a On..

Polecane posty

Gość szepty_nocy

a On..na dyskotece..z kolegami i niebyłby to dla mnie żaden problem..gdyby nie fakt..że wiedział jak będzie mi przykro z tego powodu..

Gość dlaczego nie jestes
z nim na dyskotece?

..to wszystko jest tak bardzo skomplikowane..ech.. ..całe moje życie..to jedna wielka komplikacja.. ..hmm.. zastanawiam się..czy nie czas..skończyć z tym Wszystkim.. Jestem mężatką..od ponad dwóch lat zakochaną bez pamięci..w facecie..który daleko.. ..poznany w tak zwanej sieci.. ..ech..

..podszywaczu żałosny..nigdy nie zniżyłabym się do użycia takich słów.. ..daruj sobie..kretynisko..

Gość dodacta
witam w klubie! tydzien temu to samo! on na imprezie, ja w domu! najgorsze ze jest tam tez jego byla, do ktorej ma wielki sentyment! aaa!!!!

Noski do góry dziewczyny! :D Jeszcze przyjdzie taka chwila, że to oni będą wyli z tęsknoty za Wami..... ;)

Gość dodacta
Dodam jeszcze że do tej pory nie moge się otrząsnąć po upadku ZSSR :classic_cool:

Gość Filanca
powiem krótko. ja bym w zyciu faceta samego nie puściła na dyskotekę. teraz to naweet sam nie chce jeździć. Była taka sytuacja że chciał pojechać z kolegami na dyskotekę. Nie puściłam go bo bym podobnie jak Ty sama siedziała w domu. umówiliśmy sie że tego dnia zostaniemy w domu a w następnym tygodniu ja pojdę na imprezę a on sobie pojedzie z kolegami. Zgodził sie. Parę dni po tym słyszałam najrózniejsze teksty że niby co on na tej dyskotece nie wyprawiał:/co było oczywiście kłamstwem(miałam swoich wywiadowców:):))))a mojej imprezie nie słyszał nic, tylko tyle co ode mnie(ja oczywiście też byłam grzeczna). I to go wkurzyło. ja sie czepiałam że ktoś coś tam powiedział a on nie wiedział nic o mojej imprezie nic nic nie mógł powiedzieć.wkoncu doszedł do wniosku że jak mam sie tak wkurzać i na niego denerwować to on już woli wcale tam nie jeździć a jeśli już to zawsze ze mną:):):):)że przynajmniej sie nie bedzie martwił co sie ze mną dzieje:)

Podszywaczu - nie teraz. Błagam!!! Właśnie piję kawę i ............................................ No nie przy kawie.......... :P

Dziękuję temu, kto usunął ostatni tekst podszywacza. 🌻

Gość 74511
kocham Cię Hanusia ❤️