Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu nie zapytać

czego boją się mężczyźni?

Polecane posty

Gość wireless
mam pytanie---> gdzie to pytanie?

Gość mam pytanieeee
przespalam się z facetem, same pieszczoty no ale jak by nie bylo zostalam u niego na noc kiedy spytal mnie w mailu z nadzieją czy nie przestraszylam się jegodoswiadczenia w tych sprawach odpisalam, ze chcialam się tylko z nim przyjaznić mam pytanie? jak to rozegrac dalej? to byla pomylka, a on chyba czuje się urazony... nie wiem juz

Oj nie da sie z nami żyć, oj nie da! :P Tymczasem!

Gość mam pytanieeee
co on sobie pomyślał? kurcze, ja mialam tylkom ochotę się poseksić 1raz

Gość po prostu
z nim pogadaj, jak czlowiek z czlowiekiem. nie zachowuj sie jak facet i nie uciekaj od tematu ;-)

Gość wireless
Nie mysl tyle o tym jak on się czuje ale czego ty chcesz. Myslę, że jeśli spróbujesz utrzymać dystans , to następnym razem to sam sie domysli. Odradzam mówienie mu , że to pomyłka. Może raczej chwila słabości? ale co ja tu radzę skoro sama mam z facetami przechlapane.. = koniec pracy? ja jeszcze posiedzę... niestety...

Gość mam pytanieeee
po prostu----> ale ja mam moralniaka pieprzonego.....:o co ja mu kurza twarz powiem: ze mam swoje potrzeby i zeby nie marudził? :o

Gość po prostu
moralniaka? w zwiazku z czym? nie mozesz tego potraktowac pol zartem, pol serio? moze on tez traktuje to jednorazowo?

Gość wireless ma z facetami
przechlapane bo nie jesteś nastawiona na budowanie związku tylko na egoistyczne zaspokajanie swoich fanaberii :( (cytat: "...Nie mysl tyle o tym jak on się czuje ale czego ty chcesz...")

hmm ostatnio rozmawiałam z bliskim kolegą, wielkim optymistą i powiedział mi, że niczego tak się nie boi jak kobiecych łez..

Gość mam pytanieeee
Elenka-->czemu się boi kobiecych łez?

Gość mam pytanieeee
dobra powiem prawdę: wczesniej obściskiwalam sie z nim kilka razy na mieście :P.....

Gość uuppuu ppu

Gość wireless
racja! mam już gdzies budowanie zwiazkow! Ile lat mozna nosić te cegły? cement i inne materiały budowlane? Faceci nie potrzebują naszych zwiazków. Wszystko burzą. Dlatego dość myślenia o potrzebach facetów. Trochę egoizmu uratuje mi życie!!!

Gość nikt sie nie przyznaje
gdzie ci mężczyźni? nikt się nie przyznał czego się boi? wszyscy nagle tacy odważni?

Gość Michalina 7
Faceci najbardziej boją się powiedzieć prawę i usłyszeć prawdę.

Gość Michalina 7
sorry za błędy,prawdę

Gość kasada
a ja dziś dowiedziałam ,że mój facet nie zna słowa strach.. nie rozumie go. dla niego takie słowo nie istnieje.. nie wiem , co mam mysleć.. :(

Gość fatalna
boją się zawieść boją się obietnic boją się spontaniczności

Gość e-izabeth
bpoja sie tego czego kobietki napewno 1 spotkanka, ale i tak ida, panie jak maja pryszcze boja sie, ale ida:P tak boja sie zawiesc, boja sie obietnic, ale to dobrze o nich mowi:) boja sie spontancznosic, raczje nie, raczej tego jakto zostanie odebrane:) a ja chcialabym aby w niedziele rzekl mi kochanie spotkanie:) bo cos pisal ze niedziela i poniedzialek:)))

Gość kasada
a co sądzicie o tym, co napisałam wcześniej. ze dla mojego nie ma słowa Strach... ???

Gość Do Kaskady
Tak, nie ma slowa strach, a przeciez wiele rzeczy z tego wynika. Ze sie boja. Zycia. Stad ucieczki do hazardu, pijanstwa, k... sie. To jest wlasnie strach przed zastanawieniem sie nad soba i nad swoim zyciem. Taki on bedzie twierdzil, ze sie niczego nie boi. A jak bedzie sie bal to bedzie reagowal agresja, predzej uderzy zone czy pojdzie sie napic niz pozwoli sobie na kilka lez gdy cos nie wyjdzie. To pozwoli mu udawac silnego czlowieka

Gość mężczyzna najbardziej boi się
że nie będzie miał erekcji, a poza tym boi się kobiet silnych, zdecydowanych. nad ciapciowatymi ma przewagę. gorzej jeśli ma zdobyć kobietę która wie czego chce :)

Gość wireless
boją się panicznie gejów. Miałam ostatnio takie doświadczenie : mój przyjaciel poprosił mnie , abym poszła z nim na zakupy ciuchowe. I wcale nie chodziło o to abym służyła mu jako doradca w sprawie obecnych trendów w modzie a zrozumiałam to dopiero kiedy spędziłam z nim kilka chwil w męskim dziale znanej sieci handlowej. Dodam tylko, ze w szczytowej porze zakupów byłam tam jedyną kobietą, a przeważały pary męsko męskie...

Jak juz ktoś napisał: \"tak, już chodzę z d... przy ścianie\"! :P Bez urazy! Co ten Twoj koleś bał się zostać poderwany? :)

Gość wireless
oj bał się, bał... a może bal się bardziej, że ktoś pomyśli , że on jest gejem... a może bał się, że ulegnie podrywom... sama już nie wiem...:-)

Gość facet jakich wielu
Baby, co wy nas tak molestujecie z tymi pytaniami ? Nie wiecie że facet nie potrzebuje spowiadania i zwierzania się (a juz na pewno nie o swoich lękach i porażkach) pierwszej lepszej poznanej osobie ? Weźcie się lepiej za konkretną robotę, a nie za takie bzdurne ploty.