Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o co kaman

domowe sposoby na brak okresu???

Polecane posty

Gość jagoo
na mnie dziala alkohol...w kazdej ilosci...

Gość no wlasnie o co ci chodzi
konkretnie

Gość modlić sie ///
;)

Gość no a ile sie spoznia
?? czy chcesz poprostu wczesniej dostać?

a ile ci sie okres spóżnia? wykluczyłaś ciążę? a może zbyt intensywnie się odchudzasz?

Gość Malwinia
hehe :):) o modłeniu się nie słyszałam ... Ale chętnie wypróbuje bo kąpiele niestety mi nie pomagają :( - tydzień spóźnienia. Dzieki bleblus za podpowiedź z melisą - jutro pojdę kupić i zaparze sobie a nuż pomoże a jak nie to przynajmniej smacznej herbatki sie napiję;)

Gość Malwinia
hehe :):) o modleniu się nie słyszałam ... Ale chętnie wypróbuje bo kąpiele niestety mi nie pomagają :( - tydzień spóźnienia. Dzieki bleblus za podpowiedź z melisą - jutro pojdę kupić i zaparze sobie a nuż pomoże a jak nie to przynajmniej smacznej herbatki sie napiję;)

Gość bzykanko...
ja po ostrym numerku, często od razu dostaje okres, jak jest na niego czas.

nie odchudzam sie w sumie ja mam nieregularne ale chce po prostu miec juz go ciaze wykluczyłam bop robiłam hcg-beta a sponiac mi sie tez moze bo odstawiłam tabsy chciałabym zeby przyszedł bo sie steskniłam zreszta jak jest okres to znaczy ze organizm kobiety dobrze pracuje

Gość no comment....__
kilka polopiryn na raz od razu wywola okres jak sie pare dni spoznia,czy ciaza czy tez nie. papatki

Gość Malwinia
też się stęskiłam za okresem... chyba już nigdy nie będę narzekać na ból mu towarzyszący

Gość aaaaaaaaaaa
to napij sie meliski albo czegoś rozluzniającego zeby sie lepiej poczuć a nawet niezauwazysz jak sie pojawi miesiączka ;)

mnie to nawet gin straszył ze moge przez pare miesiecy nie dostac ale chyba przesadził troche

o z melisą nie próbowałam. Wyprobuje tez :) sluszalam ostatnio że Imbir pomaga na brak okresu (ale nie sprawdzałam po sobie) Słyszał ktoś o tym?

Gość ćwicz i jeszcze raz ćwicz
powyginaj się,rób brzuszki itd

tylko ze melisa mnie zamula i od razu spaciulkac ide a w poniedziałek egzamin i musze zarwac nocki i brak czasu na sen niestety

Gość aga 25
nie dobrze że masz takie gługie cykle to może świadczyć o zwiększonej ilości prolaktyny!... a to trzeba koniecznie leczyc!

Gość Malwinia
bleblus ja miałam jeszcze rok temu takie historie ze jeden cykl trwal 21 a inny 40 dni..rozumiem Cie. Ale od pól roku było równiusieńko 28 dni..a teraz czekam.. Rok temu lekarz zapisał mi "Luteine 50" Cena:15,35.. pomaga uregulować miesiaczki..Może idź do ginka niech Ci przepisze?

Gość Powiem że
Ani melisa, ani gorąca kapiel alni polopiryna nie wywoła okresu jak nie ma się co złuszczać-do tych które odstawiły tabsy.

miałam badania na all hormony i wszystko ok a na wywołanie jakby sie nie pokazał to mam za jakies 2 tyg wziąc7 tabletek yasminu(brałam go wczesniej) tylko sie zastanawiam czy to bedzie okres czy moze tylko plamienie

ja po odstawieniu tabsow czekalam 38 dni i potem cykl mi sie przestawil na 32 dni a wczesniej mialam dokladnie 28(przed tabsami) i te 32 mam juz od 3 lat. jak dla mnie to komfortowo bo zawsze to 4 dni dluzej bez dolegliwosci i uciazliwosci okresu

Gość Powiem że
Ja najkrócej brałam 5 dni Luteine 3 x1, ale zazwycaj zalecają 10 dni 3x1

tyle za ja mam gorzej bo odstawiłam po szostej tabletce i lekarz mi mowił zebym liczyła od normalnego okresu a nie od plamienia ktore wystapiło po trzech dniach od odstawienia tabsow. kurcze juz sama nie wiem od czego mam liczyc

Gość Powiem że
A dlaczego odstawiłaś od 6 tej tabletki?