o co kaman 0 Napisano Maj 27, 2006 znacie takowe oprocz kapieli i malisy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Maj 27, 2006 nie no na tym forum to raczej wiekszosc chce miec okres :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jagoo Napisano Maj 27, 2006 na mnie dziala alkohol...w kazdej ilosci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no wlasnie o co ci chodzi Napisano Maj 27, 2006 konkretnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość modlić sie /// Napisano Maj 27, 2006 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Maj 27, 2006 kapiele melisa i modlenie sie juz zaliczone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no a ile sie spoznia Napisano Maj 27, 2006 ?? czy chcesz poprostu wczesniej dostać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rachatłukum 0 Napisano Maj 27, 2006 a ile ci sie okres spóżnia? wykluczyłaś ciążę? a może zbyt intensywnie się odchudzasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malwinia Napisano Maj 27, 2006 hehe :):) o modłeniu się nie słyszałam ... Ale chętnie wypróbuje bo kąpiele niestety mi nie pomagają :( - tydzień spóźnienia. Dzieki bleblus za podpowiedź z melisą - jutro pojdę kupić i zaparze sobie a nuż pomoże a jak nie to przynajmniej smacznej herbatki sie napiję;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malwinia Napisano Maj 27, 2006 hehe :):) o modleniu się nie słyszałam ... Ale chętnie wypróbuje bo kąpiele niestety mi nie pomagają :( - tydzień spóźnienia. Dzieki bleblus za podpowiedź z melisą - jutro pojdę kupić i zaparze sobie a nuż pomoże a jak nie to przynajmniej smacznej herbatki sie napiję;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bzykanko... Napisano Maj 27, 2006 ja po ostrym numerku, często od razu dostaje okres, jak jest na niego czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Maj 27, 2006 nie odchudzam sie w sumie ja mam nieregularne ale chce po prostu miec juz go ciaze wykluczyłam bop robiłam hcg-beta a sponiac mi sie tez moze bo odstawiłam tabsy chciałabym zeby przyszedł bo sie steskniłam zreszta jak jest okres to znaczy ze organizm kobiety dobrze pracuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no comment....__ Napisano Maj 27, 2006 kilka polopiryn na raz od razu wywola okres jak sie pare dni spoznia,czy ciaza czy tez nie. papatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malwinia Napisano Maj 27, 2006 też się stęskiłam za okresem... chyba już nigdy nie będę narzekać na ból mu towarzyszący Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Maj 27, 2006 a teraz mam 35 dzien cylku a mam cykle rozstzrelone miedzy 30 a 40 dniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaaaaaaa Napisano Maj 27, 2006 to napij sie meliski albo czegoś rozluzniającego zeby sie lepiej poczuć a nawet niezauwazysz jak sie pojawi miesiączka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Maj 27, 2006 mnie to nawet gin straszył ze moge przez pare miesiecy nie dostac ale chyba przesadził troche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nela17 0 Napisano Maj 27, 2006 o z melisą nie próbowałam. Wyprobuje tez :) sluszalam ostatnio że Imbir pomaga na brak okresu (ale nie sprawdzałam po sobie) Słyszał ktoś o tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ćwicz i jeszcze raz ćwicz Napisano Maj 27, 2006 powyginaj się,rób brzuszki itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Maj 27, 2006 tylko ze melisa mnie zamula i od razu spaciulkac ide a w poniedziałek egzamin i musze zarwac nocki i brak czasu na sen niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Maj 27, 2006 a z cwiczeniami tez proboiwałam bo na aerobik chodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aga 25 Napisano Maj 27, 2006 nie dobrze że masz takie gługie cykle to może świadczyć o zwiększonej ilości prolaktyny!... a to trzeba koniecznie leczyc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malwinia Napisano Maj 27, 2006 bleblus ja miałam jeszcze rok temu takie historie ze jeden cykl trwal 21 a inny 40 dni..rozumiem Cie. Ale od pól roku było równiusieńko 28 dni..a teraz czekam.. Rok temu lekarz zapisał mi "Luteine 50" Cena:15,35.. pomaga uregulować miesiaczki..Może idź do ginka niech Ci przepisze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Powiem że Napisano Maj 27, 2006 Ani melisa, ani gorąca kapiel alni polopiryna nie wywoła okresu jak nie ma się co złuszczać-do tych które odstawiły tabsy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Maj 27, 2006 miałam badania na all hormony i wszystko ok a na wywołanie jakby sie nie pokazał to mam za jakies 2 tyg wziąc7 tabletek yasminu(brałam go wczesniej) tylko sie zastanawiam czy to bedzie okres czy moze tylko plamienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elusiek 0 Napisano Maj 27, 2006 ja po odstawieniu tabsow czekalam 38 dni i potem cykl mi sie przestawil na 32 dni a wczesniej mialam dokladnie 28(przed tabsami) i te 32 mam juz od 3 lat. jak dla mnie to komfortowo bo zawsze to 4 dni dluzej bez dolegliwosci i uciazliwosci okresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Maj 27, 2006 no tak mi kazał zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Powiem że Napisano Maj 27, 2006 Ja najkrócej brałam 5 dni Luteine 3 x1, ale zazwycaj zalecają 10 dni 3x1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Maj 27, 2006 tyle za ja mam gorzej bo odstawiłam po szostej tabletce i lekarz mi mowił zebym liczyła od normalnego okresu a nie od plamienia ktore wystapiło po trzech dniach od odstawienia tabsow. kurcze juz sama nie wiem od czego mam liczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Powiem że Napisano Maj 27, 2006 A dlaczego odstawiłaś od 6 tej tabletki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach