Gość Malwinia Napisano Maj 27, 2006 mi ginek kazał brać Luteine az do wykończenia pódełeczka (30 tabletek) .. ale pomoglo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Powiem że Napisano Maj 27, 2006 Toż to zamęt hormonalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Maj 27, 2006 bo nie mogłam nic zjesc miałąm nudnosci i nie wyrabiałam juz z tym psychicznie. jak sie pozniej okazalo tabsy rozwaliły mi załadek i miałam zapalenie błony sluzowej zoładka ale ponoc czesto sie tak zdarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Maj 27, 2006 oj całe szcescie ze ciaza wykluczona bo wyrwałabym sobie all włosy z głowy z nerwow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Powiem że Napisano Maj 27, 2006 O rany, ja nigdy nie brałam i nie bede brałą tabsów-ale że aż tak. W takiej sytuacji to nie dziwue się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malwinia Napisano Maj 27, 2006 hm.. myśle że nic w takiej sytuacji nie poradzisz...wylko bleblus czekac czekac.. aż organizm dojdzie do harmonii i hormony sie ureguluja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Powiem że Napisano Maj 27, 2006 Jeżeli ciąza wykluczona to cekaj spokojnie. Ja najdłużej nie miałam okresu przez 3 mieś, ale to przez wyżej wspomniana prl, mam mikrogruczolaka i powariowane hormony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Maj 27, 2006 o maj gad ja bym chyba sfiksowała. mam kolezanke ktorej kuzynka zaczeła sie namietnie odchudzac jako nastolatka ma teraz chyba z 22 lata i od paru lat zero okresu i jej organizm jest w stanie menopauzy, to jest dopiero koszmar, leczy sie ale lekarze stwierdzili ze to dla nich nie lada wyzwanie by cos z nia zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malwinia Napisano Maj 27, 2006 o chryste!! nigdy więcej odchuudzania!! :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Powiem że Napisano Maj 27, 2006 To nie były takie zupełnie 3 miesiące nieśwaidomości-ginekolog twirerdził ze dostabne, a niedostaałm i wkońcu dał mi Luteine. ale teraz mam cykle od 30 do 60 dni i też często czekam niecierpliwie an okres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Maj 27, 2006 mi poprzedni chłopak kazał sie odchudzac i bareczał mi nad nosem ze on nie zyczy sobie zebym jakies wałevczki nabrzuchu miała ale tłumaczenie ze bmi wsazuje niedowage i zeby popatrzył na inne nie dawały skutkow. i nawet zaczełam sie odchudzac i o mało anemii nie zaliczyłam a do tego doszło kołatanie serca. na szczescie moj obecny misiek wielbi mnie i pakuje we mnie najlepsze zarełko jakie tylko jest w stanie ugotowac dlatego dziewczyny zero odchudzanie bo jestesmy piekne takie jakie jestesmy!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Powiem że Napisano Maj 27, 2006 To sie rozumie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Maj 27, 2006 no a ztymi tabsami niezłego babola odwaliłam ale w zyciu trzeba wszystkiego posmakowac ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aga 25 Napisano Maj 27, 2006 ja brałam przez 4 lata Cilest ! odstawiłam go i przez pierwsze 2 miesiące miałam normalnie miesiączki ale potem zaczęło sie psuć co 36-40 dni . Zgłosiłam się do ginekologa to z miejcsa dał skierowanie na badanie prolaktyny , okazało się że miałam bardzo wysoką! Teraz biorę leki na PRL i miesiączki zaczęły po kilku miesiącach wracać do normy 28-30 dni! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Powiem że Napisano Maj 27, 2006 Ok to ja lece po mojego Bromka i spać.Trzymaj sie bleblus-i pisz jak sie sprawy maja bo widze Cie tu juz od kilku dniu:-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Powiem że Napisano Maj 27, 2006 Aga 25- pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malwinia Napisano Maj 27, 2006 mój chłopak tez lubi moję ciałko :):) nie mam "płakiego" brzyszka zawsze mialam z tego powodu kompleksy i to przy nim sie ich pozbyłam MU sie moj brzuszek podoba..Wiec "0" odchudzania... :):):):) Wolność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Maj 27, 2006 bo intensywnie szukam pocieszenia i sama staram sie uspokic innych. a pisac bede mam nedzieje ze juz niedługo bede mogła sie pochwalic okresem, lece do bookow bo egzaminy na dniach!! buzka papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach