Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki on jest

sluz podczas brania pig anty.. jak powinien wygladac?

Polecane posty

Gość jaki on jest

oczywiscie wiem ze nie powinno byc sluzu rzadkiego takiego jak bialko kurze bo to by oznaczalo zly dobor tabletek i jajeczkowanie.. dlatego zastanawiam sie jak powinien wygladac?

Gość tere fe re
ja tam ostatnio mialam taki jak przy owulacji i co :) heheh nic z tego nie bede biorac pigulki dodatkowo obserwowac sl;uzu ma zabezpieczac to zabezpiecza przed ciaza proste :P

Gość jaki on jest
moze ktos jeszcze sie wypowie

Gość a ja nie wiem...
Czyli nie powienien byc gesty jak białko? Prawidłowo powinien byc płynny niemal jak woda?

Gość tere fe re
jejku czemu wy sie takimi sprawami zadreczacie ahhaha przeciez sa rozne czynniki jak sie podniecisz to nie bedziesz miala sluzu jak woda:D poza tym tabletki anty nie tylko wplywaja na sluz ale i inne procesy zapobiegaja zagniezdzania sie zarodka i do tego sa zmiany hormonalne przez tabsy bo to wkoncu jest potezna dawka hormonow wiec sluz moze byc rozny :) a martwic sie nie ma co tabsy zabezpieczaja ;p odpowiednio brane oczywiscie nie ma czegos takiego jak zle dobreane zle dobrane wywoluja skutki uboczne ale tez chronia w takim razie by bylo duzo kobiet w ciazy jakby przez zle dobrane tabsy byly plodne :O

Gość tere fe re
sorka jak sie podniecisz to bnie bedziesz miala gestego hehe

Gość dupa z króla
Kurwa mać, ale pytanie zadałaś, masz mieś kisiel w majtach, matko ale kretynka

Gość jaki on jest
"Kurwa mać, ale pytanie zadałaś, masz mieś kisiel w majtach, matko ale kretynka" Ty za to kochaniutka pokazałaś jaki masz iloraz inteligecji;)) bez komentarza;)