Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieudacznik

Czuje sie zbedna cześcią kosmosu...

Polecane posty

Gość ruszcie wszyscy dupy
hehe jeśli tak działasz obcesowo jak piszesz, nic dziwnego, że masz zasmarkane życie :classic_cool: nie wystarczy napisać, to co napisałeś, musisz coś z tym zrobić. nie bać się działać, nie bać się podejmować wyzwań; bo życie to jedno wielkie wyzwanie, a kto się jemu opiera pozostaje w tyle i może narzekać, że jest wiecznym nieudacznikiem :classic_cool: :P

do sad eyes: znam ludzi, nie są tacy źli. widocznie takich przyciągasz lub sama jesteś dla nich niemiła i obłudna. :classic_cool:

Gość Nieudacznik
Chciałbym w końcy zobaczyc ze to co robie ma jakis sens... Byłem ... JESTEM... i będę...

Gość ja tu widze tylko
jedna obcesowa osobe. o nicku ruszcie dupy

a co robisz? :D

Gość sad eyes
Nigdy nie byłam obłudna, nienawidzę takich ludzi. A miła byłam... do czasu...

Gość Nieudacznik
Niestety... chyba nie znasz ludzi... Najprosciej powiedziec "przyciągasz ludzi niemiłych bo sam taki/taka jestes..." gówno prawda

do ja tu tylko...-dlatego tak 'widzisz' bo nie przyjmujesz konstruktywnej krytyki do siebie. pewnie, lepiej nic nie robić i narzekać, jacy to ludzie są niedobrzy :D

Gość yennay
:(

nieudacznik- napisz co robisz dla ludzi i dlaczego są oni wobec Ciebie tacy niewdzięczni ? mozliwe, że wtedy pojmę dlaczego oni tacy są :D

Gość sad eyes
nie, z tego co widzę, to najlepiej jest przysrywać innym (ruszcie wszyscy dupy tak widze postepujesz)

Gość tendernight
ruszcie dupy :-D jedziesz ostro lecz słusznie! popieram!

Gość sad eyes
Dobranoc wszystkim. Mam nadzieję, że przynajmniej sny macie miłe...

droga, sad eyes- to nie 'przysrywanie' - to, otwieranie oczy, takim jak Wy nieudacznikom, wiecznie płaczącym na swoj los :classic_cool: :P

tendernight :D

Gość yennay
A napisales/napisalas cos oprocz "ruszcie dupy" i wezcie sie za siebie...? Jak udzielasz rad to udzielaj ich konkretniej:O

Gość sad eyes
więc dowiedz się, że to nie otwiera oczu, a przynajmniej moich. Widzę, co w moim życiu jest bez sensu, ale takie uwagi również wiekszego sensu nie wnoszą. I jeśli myślisz, że tym pomożesz, to się mylisz.

moja droga Ty liczysz na to, że dam Ci przepis na to, żeby Twoje życie stało się inne jak za dotknięciem czarodziejskiej różczki :D niestety, tej umiejętności nie posiadam. poczytaj ze zrozumieniem co piszę może dotrze do Ciebie, co zrobić? :classic_cool: :D

Gość Nieudacznik
Gdybym wiedział czemu tacy oni są ... :o... Starałem sie im pomagać... zawsze kiedy mnie poprosili i kiedy wyglądali na potrzebujących... a kiedy juz mnie nie potzrebowali to odtrącali mnie jak cos niepotzrebnego... ...kiedy ja ich o cos prosiłem ... zawsze mieli jakąś wymówke... coś dzięki czemu wymigiwali sie ... Zawsze traktowali mnie jak miłego pana X, którego mozna wyjebac jak zajdzie taka potrzeba...

Gość yennay
Nie licze na twooja pomoc. Na niczyja nie licze.

Gość tendernight
nieudacznik moze sam sie dawałeś "wyjebać". Ludziom mozna wiele dac, ale tylko tym ,którzy na to zasługują, a nie wszystkim jak leci... jesli czegos chcesz- poproś o to, ale tylko tych , którzy moga dać. Jesli prosisz o cos co dla kogoś jest zbyt trudne- nie dziw się ,ze dostajesz odpowiedź odmowną... prosić tez trzeba umieć...

nieudacznik-nie bardzo wierzę w taki przypadek.dlaczego dajesz się traktować tak przedmiotowo?

Gość Nieudacznik
Nie 'dawałem dupy na prawo i lewo' ... ludzie okazali sie po prosu fałszywi ... Az tak łatwo to poznac ? I wcale nie prosiłem o niestworzone rzeczy ...

Gość Nieudacznik
Juz sie nie daje

o co na przykład prosiłeś, chcę to zrozumieć

Gość tendernight
no i to jest pewien postep;-)

Gość ja tu widze tylko
widze tak z zupelnie innego powodu panno przemądrzala. Rozumki pozjadalam juz wszystkie?

Gość ja tu widze tylko
proponuję panienko od dup przezyc jedna porzadna depreche. przestaniesz wtedy miec recepte na wszystko, uwierz

Gość Nieudacznik
Zwracałem sie do ludzi o wiele rzeczy ... Jedne były mniejsze inne wieksze. od zwykłej pomocy naukowej (w różnych postaciach - korepetycji, materiałów..), przez zwykłe załatwienie czegoś (np. kupno) po drobna pomoc finansową... niektórzy odmawiali nawet zwykłej rozmowy :o ...

nie jestem panienką, panienko, wręcz przeciwnie jestem facet - dotarło? :P co zaś się tyczy depresji, każdy ją pewnie ma, takie czasy. nie zmienia to faktu jednak, że trzeba nad sobą pracować żeby depresji nie mieć :D nieudacznik-zacznij od zmiany nicka, będzie to już pewien postęp ;) a tak na poważnie: może zbyt często prosisz i ludzie mają tego dość ?