Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawe...

Doprowadź mnie do sedna...

Polecane posty

Gość Ciekawe...

Potraficie zrobić to słowami????

Gość nudna jestes
zieeeeeeewwwwwwwwww

Gość Ciekawe...
przecież napisałam, rozpalić słowami..... tak, żeby było fajnie, nie koniecznie tylko mi ;)

Gość Ciekawe...
A Ty nudna, czy nudny bardzo ciekawy :P tylko po co tu zagladasz, hehe

Gość Ciekawe...
Nigdy nie pisałam na forum w takich tematach, a teraz mnie zaciekawiło, bo pewne pomylone wpisy trafiały dziwacznie w grzeczne tematy...;)

nie owijaj w bawelne tylko napisz konkretnie ze szukasz cyber w srodku nocy ;) panowie, jest tu taki co potrafi szybko stukac, najlepiej okolo 60 goracych slow na minute, aby panienka nie zamarzla ????

Gość Ciekawe...
Bzdura....... raczej liczyłam na cyber kwiatki, zapach morskiej bryzy.... śpiew słowika..... Ty poczytujesz wpis jako zachętę sdo ex-wirtuala.... ech, błąd....

Gość Ciekawe...
Mężczyźni są tacy prości........(zniżenie do pozimu) ..... jak zwykłe je..., ........a ja "chciałabym latać, w górę patrzeć, latać..." itp. cytując Piaskownicę...:)

popatrzmy na to pozytywnie, jak proste urzadzenie to latwo naprawic gdy sie popsuje ;)

Gość hehe Ciekawe
Kirus, ale smigasz po topikach z tą butelką, zamiast pieprzyć durnoty znajdź sobie towarzysza (kę) do tej flaszki.... nawet ja bym z Tobą zadżumiła ale późno, idę spać....... a propos już nie szukam romantyków, ani 60 słów na minutę......... to była typowa ciekawostka, co się dowiem o tej porze... zmykam spać, papa..... jak chcesz dopiec to pisz.... ja zmykam, buziak w czółko! :)