Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shameka

Czy jest tu ktos zajacy sie na komputerach?

Polecane posty

Bo mam malutki problem- otoz od pewnego czasu komputer bardzo wolno mi sie wylacza:( Pokilku minutach wyswietla sie komunikat: \"Konczenie pracy programu mswserv.exe\", a potem \"Konczenie pracy programu Personal Firewall\". Kiedy klikne \"zakoncz teraz\" to dpiero sie wylacza:/ i trwa to kilka minut:( co sie dzieje?:O

przepraszam bardzo, ale Firewall nie jest zadnym badziewiem- on wlasnie chroni przed takimi:O czy ktos mi pomoze?

Gość jjjjjjjjjjjjjjjj
pewnie masz kapke starego kompa i to wszytsko wyjaśnia, nic w tym przypdaku nie mozesz zrobic, no chyba ze Twój PC jest nowy no to ja bym zrobił formata i wszytsko jeszcze raz zainastalował pewnie jakieś dwa programy koludują ze sobą, mozliwe tez ze masz np. dwa albo wiecej antywirusy i juz spowalnia to kompa i nieżle!! A wystrczy jeden w zupełonosci

ale dziewi mnie, ze wczesniej sie tak nie dzialo, tylko od jakiegos tygodnia...:(

Gość bambosze
zwróć uwagę, że i oraz u są na klawiaturze obok siebie więc to najprawdopodobniej palec się omsknął ;)

Gość mamamija.
ona nie rozumie:D

Gość jjjjjjjjjjjjjjjj
co sie śmiejsz walen tyna ??? Dwa żle dobrane programy antywirusowe porafią tak zamulić kompa że szok!!! To jak stary ten komp czy nowy??

nowy- ma 1,5 roku a antywirusa milalam (avasta), ale go odinstalowalam, bo nie bylam zadowollona i teraz instaluje nowego(kaspersky)

Gość jjjjjjjjjjjjjjjj
tak kasperskiego polecam

Gość klucz rejestru
Przed instalacją kasperskiego należy wywalić klucze rejestru innych antywirusów to po pierwsze , po drugie fire wall nie chroni nikogo przed programami spyreware ( prawdopodobnie coś wpadło i spowalnia kompa w tle ) być może pamięć w kompie jest za bardzo zajęta wieloma programami i należy zwolnić trochę pamięci , więc START - URUCHOM - wpisz MSCONFIG - kliknij na URUCHAMIANIE - odhacz wszystkie elementy startowe , zastosuj i zrestartuj kompa ......

a jak wywalić klucze rejestru innych antywirusów? :)