Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salbei

Prosze doradzcie cos...

Polecane posty

Gość salbei

Jestem szczupła dziewczyna, jednak mam problem z pooceniem sie.Używam antyperspirantów w kulce, staram sie jak najbardziej skutecznych.Normalnie nie ma problemu, bo zapachu nie ma zadnego-ale sa mokre plamy pod pachami.Musze uwazac jakie kolory nosic i nie wszyskie bluzki z tych moich moge atem.Czy znacie jakis sposób by wogóle sie nie pocic pod pachami?Zeby nie było mokrych plam? Moze jakis srodek, domowe sposoby, a moze jakis kosmetyk, który jakos przeoczyłam? Bardzoe prosze o sensowne rady. Pozdrawiam.

Gość moye napisy jaka masy cere
Antidral, etiaxil - probowalas?

Gość salbei
nie nie próbowałąm?? mogłabys napisac krótko czy próbowałas jak działa ile kosztuje i gdzie mozna kupic:) io czy wogóle nie ma mokrego??

Gość moye napisy jaka masy cere
Dostepne w aptece. antidral - 13 zl etaxil - ok 42 Uzywa sie tego na suche, umyte pachy, na noc. Rano zmywasz i voila...pachy suche ja pieprz:) (oczywiscie jak jest straszny upal to moze troche wilgotnieja, ale na pewno nie ma plam) Ludziom pomaga albo etiaxil albo antidral, naprawde warto sprobowac. Ja uzywam etiaxilu, bo ma tez wersje dla sokry wrazliwej, mniej piecze.

Moja mama uzywa antodralu.Dostaniesz go w kazdej aptece.Moja mama jest z niego naprawde zadowolnona.Nie ma po Nim mokrych plam.

Tylko pamietaj nigdy go nie uzywaj na wygolona pache bo zwariujesz!!!

Gość salbei
kurcze strasznie wam wszystkim dziekuje :*, cyba sie pokusze. teraz mam jeszcze jedno pytanie: to kiedy najlepiej sie golis, rozumiecie taki wasz grafik. tam pisała, ze prze pierwsz e3dni codziennie wieczorem potem zadziej, czyli jak przez te 3 dni lepiej nie golic... jak to widzicie? ;)

Gość moye napis jaka masy cere
No tak, najpierw mozna codziennie, potem rzadziej. Tak jak napislama kolezanka na gorze, nie golic pach. Najlepiej zacznij teraz, kiedy jeszcze nie nosimy bluzek bez rekaw. Mozna smarowac tak ok 2 dni po ogoleniu pach. Najwzniejsze zeby wszystkie podraznienia byly wyleczone. Milego uzywania.

Gość helle
antidrial ejst tańszy - około 15 zł, najpierw stosowałam go co wiecóżr, podrażnił mi skórę i swędziało,a le warto było, zeby mokrego się pozbyć. teraz używam już rzadziej i nie podrażnia. zupełnie zpaomniałam o mokrym :D

Gość salbei
Kupiłam Etiaxil uzyłam go pierwszy raz wczoraj wieczorem, zapachu potu nie było juz dzis, ale pachy były wilgotne troszke mokrego na bluzce było.mam nadzieje,z e za jakis tydzien, pachyb beda suche jak wiór ;)pozdrawiam