Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1231

On chce się wyszalec...

Polecane posty

Gość 1231

najpier zajebiste spotkanie, mnostwo czulych slow, bede sie o Ciebie staral itd. nadle sciema i balety w weekend beze mnie ale ja odkrylam ze mnie oklamal ze jest w niemczech i przeprasza i mowi ze musi sie wyszalec, ze mnie bardzo lubi i przesyla mnostwo buziakow i usciskow.. o co chodzi??? nie kumam tego kolesia:(

to ,ze sie straal o ciebie(tak mowil) to nie znaczy z enie moze sobie ejchac do niemczech....ze ejst juz z toba zwiazany itd.. przeicez niczego ci nie obiecywal//??

Gość 1231
no wlasnie nie w tym rzecz mi powiedzial ze jedzie do niemczech zeby miec wolny weekend ode mnie ja to odkrylam no i jest juz miedzy nami inaczej on narzeka mi teraz ze lipe zrobil a ja mowie wprost jak jest wszystko sie powalilo chyba:(

Gość do 123
a co on teraz robi tam w Niemczech? jak długo chce tam siedziec?

Gość 1231
no wlasnie nie pojchal a mi powiedzial ze pojechal do rodziny na 3 dni

kobieto-niczego ci nie obiecywal...procz tego,z epwoeidzial z ejest mu dobrze przy tobie....bedize chcial to wroci..nie mozesz oczekwiac od niego ,ze bedzie za toba latał zrestza..skoro sam sie rpzyznal ze glupi ozorbil,to wybacz mu,i czekaj na niego.

Gość 1231
zrobil to zeby miedzy nami bylo okej a on mial 3 dni luzu i wolna reke zeby imprezowac:(

Gość 1231
tylko ze juz za daleko poszlo bo on twierdzi ze to spalil ja nie zaprzeczylam i lipa bedzie:( a ja go polubilam... ehhhhhhh

Gość coś po mnie lazi
a ile macie lat?

Gość 1231
ja 24 on 22 ale twierdzi ze lubi starsze i byl z dziewczyna wczesniej starsza od niego o 3 lata... hmmm...

wlasnie :D 16-17??? boze,ale skoro ty nie czuejsz zalu to powiedz mu o tym,i pwoeidz ze moze byc \\miedzy wami tak jak przedtem.

Gość 1231
tylko ze on juz powiedzial ze sam nie wie czego chce, ze tak zrobil to mu jest przykro i wg mnie to on chce sobie szalec na maksa; a dzis mi pisze ze musimy sie umowic na jakas impreze i w ogole:(

Gość upuuuuuuuuuus

Gość --śliwka
spotkaliściesię raz i ty chcesz go już by był z tobą na stałe? zachwujesz sie jak rosiczka. mięsożerna. pozazdrościć jakie groosia ma zdrowe podejście do wielu spraw

wiesz..sliweczko..wole stapoac mocno na ziemi...a jak sama zauwazylas ,niektore problemy ludzi na kafeterii dobijaja czlowieka..jedni sa samotni,inni wsytdliwi,inni zdradzani (ooo to juz rpzegiecie) a inni chodz ana dziweki a potem uprawiaja seks ze swoim partnerem...i roznosza chorobska... albo chcesz z nim byc..wiec szalej razem znim (jezlei wiek wam na to pozwala)-ile macie lat??? albo powiedz mu z ebedizesz na niego czekac jak juz sie wyszaleje...(w co watpie,bo do tego czasu beda inni)