Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolciazg

zmiana po latach nic nierobienia

Polecane posty

Gość wiolciazg

jakie jest wasze zdanie na temat zmieniania sie ludzi , czy mozna po 13 latach suchego malzenstwa zmienic sie nagle

Gość nikt45
lepiej późno niż wcale

Gość mogiła
a to twój związek? czy kogoś?

Gość wiolciazg
no tak ale tyle lat zylismy obok siebie osobne sypialnie wiele lat bez seksu a wczesniej jak byl to bez namietnosci zadnej rozmowy tylko na temat dziecka i obiadu zero okazywania uczuc i nagle w chwili zagrozenia rozwodem wielkei obiecanki - niestety juz w to nie wierze

Gość mogiła
daj mu szansę, bo może sie obudził

Gość jestem jak plaga
kazdy ma tak na co pozwolil, ja np. nie chce juz sie spotykac z dziewczyna w ktorej sie zakochalem, spytacje dlaczego? kocham ja nadal, ale to co ja zrobilem spowodowalo, ze ona mna teraz kreci na kazdym kroku, bo wie, ze ja kocham i zrobilbym dla niej wszystko juz czuje co to by byl za zwiazek, nie bylbym szczesliwy, bo ona na kazdym kroku wykorzysstala by moja bezgraniczna milosc, niestety takie sa kobiety

Gość wiolciazg
miał juz ich kilka ja juz kilka razy to powtarzalam ze przyjdzie moment ze odejde obiecywal i zaraz bylo to samo a teraz juz sie dusze wywoluje we mnie alergie

Gość mogiła
jesli tak to odejdź

Gość wiolciazg
naparwde jego krzyk juz nie wywoluje we mnie zlosci tylko agresje i nawet gdy dam mu szanse to co jak mozna nagle z osieblego czlowieka zrobic sie namietnym ale jedno mnie niepokoi zaszantazowal mnie ze naje sie tabletek i bedzie koniec