Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normal men

jak to jest z naturą ?

Polecane posty

Gość normal men

Wytłumaczcie mnie proszę dziewczyny , kiedy i w jakim wieku zaczynacie myśleć o tym, że chcecie mieć dziecko , jakie to jest uczucie , że nadszedł właśnie ten moment , że ta potrzeba mieć dziecko jest bardzo silna , czy to prawda , że wiele kobiet wolnych chce pójść na całość z jakimś przystojniakiem i zajść w ciąże z nim i urodzić dziecko samotnie wychowywać ?

Gość e-izabeth
nie wiem ale jesli np kobieta do 30 nie ma ani faceta ani dziecka to nachodzi ja mysl: bede sama!!!! nie chce!! zatem decyduje sie na dziecko! bo ono przez 15 lat z nia bedzie to taka constans. ale to jednak egozim nie milosc, nie isntynkt macierzysnki, a potrzeba nie bycia samotnym. ja o dziecku myslałam juz jak mialam 13 lat, czesto wyobrzalam sobie jak bedzie wygladac i zawsze mialo czarne wloski, niebieskie oczka, bo taki zestaw mi sie podoba u kobiety:) oczki nieba:) lubilam zwierzeta itp:)

Gość 100 watów
mam prawie 30-dziestkę i nie czuję żadnego zewu natury w tym kierunku ;) jestem singlem, nigdy mi taka myśl o dziecku, o przystojniaku, ani o samotnym macierzyństwie nie przyszła do głowy. Ale może jestem jak zwykle w marginesie statystycznym ;)

Gość normal men
Czy jesteś taką kobietą , która postanowiła najpierw skończyć studia i doktorat , dorobić się ? Czy zawsze sobie wmawiałaś , że na wszystko przyjdzie czas ? Powiedz proszę , czy kobiecie wolnej po 30-tce jest naprawdę trudno poznać wolnego faceta , czy kobieta po 30-tce prowadzi bardzo wnikliwą selekcję wśród facetów ?

Gość 100 watów
Chyba nie jestem właściwą osobą do odpowiadania na Twoje pytania :) Nie jestem jedną z tych ambitnych kobiet sukcesu, które stawiają na karierę i rozwój, po prostu tak się zdarzyło, że już jako dziecko wycofałam się z życia i przekreśliłam wszystko to czego " normalni " ludzie pragną. Nie wiem, czy kobiecie po 30-dziestce trudno poznać wolnego faceta, nigdy nie próbowałam ;) ale myslę, że wszystko zależy od temperamentu i osobowości takiej kobiety, jesli jest sympatyczna, wesoła, otwarta i komunikatywna, to czemu nie :) wnikliwa selekcja chyba tak ;)

Gość mysleze nie
prowadzi zadnej, bo kandydatow i malo.

mam dopiero 19 lat....zabijam sie deskami i murami twierdzac ,ze nie chce miec dziecka..ale mimo to..jednak czasami jakies dizwne swiatlo wemknie sie w moj ciemny pokoik i nasuwa mysl..dlaczego by nie meic dziecka z ukochanym facetem..(ale to zdarza sie rzadko) ale tylko pod warunkiem ze cesarka...:P wiec mysle,ze za jakies 6-7 lat bede dosc mocno pragnela takiej wiezi....chyba z eebde sama i bede chodzic na lowy by zwabic faceta by mnie zaplodnil;P lol...

Gość panienka z okienka 1
Po 30 zycie bez dziecka dla niektorych kobiet staje sie koszmarem. zacznaja sie nerwy i tesknota. w tym moze jedynie pomoc staly partner, o ile takiego ma. generalnie zycie bez rodziny jest do kitu. mowiac o tym partnerzwe, mam na mysli mezczyzne, ktory w 100 % pokaze kobiecie, ze ja kocha. wszystkim. tak, jest moment, ze kobieta moze zdecydowac sie na dziecko z "pierwszym lepszym".

Gość normal men
I co wtedy , czy w urzędzie stanu cywilnego kobieta wpisuje , że ojciec 'NIEZNANY' ? Jaka jest prawda, czy wolicie dziewczyny samotnie wychowywać dzieci ?

Gość normal men
do panienka z okienka 1 gdzie mieszkasz ?

Gość e-izabeth
sa kobiety, co wola same sa to przewaznie babki, co maja kareire, nie sa z facetem, nie ccha byc same, maja dziecko i facet ma nic do niego. sa tez inne, maja dzieci i poprzez dzieci na sile chca byc z facetem, bo tez nie chca byc same, nie umieja zyc, pracowac itp sa tez takie co nie ccha dzieci, z egozimu, chca jak sie zakochaja, z ukochanym facetem:)

nie wiem czy sie pisze ojciec nieznany, ale to chyba nie ma znaczenia, bynajmniej dla kobiety.to ciezkie sytuacje, ale takie sie w zyciu zdarzaja. a gdzie Ty mieszkasz?

Gość normal men
do panienka z okienka 1 mieszkam w Warszawie, czy to też są Twoje bliskie okolice :) ?

Gość e-izabeth
chyba minely czasy ze pisze sie ojciec nn pisze sie nazwisko matki jak nie chce podac ojca itp.

tak,ale troche na poludnie ode mnie.a po co pytasz?

Gość teraz już się nie wpisuje
w akcie urodzenia dziecka ''ojciec nieznany''

Gość Deljaaaaaaaaaaa
Mam 24 lata i czuję jak odzywa się we mnie instynkt macierzyński. Bardzo chciałabym mieć już dziecko. Ale nie ma obok mnie mężczyzny, którego kocham, więc narazie nic z tego.Jak mieć dziecko to tylko z nim i jeśli on oczywiście też będzie tego chciał...nic na siłę...

po 30 zaczyna sie wariacja.

Gość normal men
Powiem Wam tak dziewczyny , często kupuję kobiece gazetki , ponieważ jest z gazetą ciekawy film DVD , gazetę typu Olivia , Klaudia itd.. często oddaję w kiosku sprzedawczyni i zabieram płytę DVD ale czasem sobie coś poczytam o Waszych babskich sprawach , widzę często takie tematy 'jak kobieta powinna dbać o faceta' lub 'co zrobić aby zatrzymać faceta' ........ itd. śmieszą mnie takie tematy muszę przyznać , natomiast zastanawiam się dlaczego w tych gazetkach brakuje tematu : 'on chce mieć ze mną dziecko ale nie jestem gotowa' lub 'dlaczego on chce mieć ze mną dziecko a ja nie chcę' lub 'on mnie przekonuje , że sobie razem poradzimy a ja wolę hulać po nocach i nad ranem wracać' , takich tematów mnie brakuje w tych gazetkach , mam jeszcze kilka pomysłów na tytuły artykułów :)

Gość e-izabeth
tak masz racje albo 'jak bde miec dziecko, to czy on ze mna zostanie?" jets jeszcze gazeta dobre rady, polecam bo fajna:) a jets gazeta jestem? kiedys kupywałam, ale nie wiem czy nie plajtnela

a ktos nie chce miec z toba dziecka?

Gość normal men
A ja bardzo chciałbym fajną dziewczynę poznać i żyć z nią i mieszkać razem , chciałbym aby syna urodziła ( ale nie koniecznie ) , chciałbym bardzo kochać moją partnerkę i zrobić wszystko abyśmy byli bardzo szczęśliwi w związku i kolację przy kominku chcę dla mojej partnerki przygotować przy świecach i zakupy wspólne robić i wszystko razem , natomiast chciałbym nauczyć swojego syna w piłkę kopać i szucunku do kobiet chcę nauczyć młodego ale niech nie pozwoli się dać wykorzystywać kobietom , niech ma swoje zdanie :)

Gość e-izabeth
piekne :) :*

a zostales wykorzystany?

Gość normal men
Jeżeli pytasz czy pozwoliłem się wykorzystać przez kobietę to powiem , że się zdarzyło , jeżeli pytasz czy mnie jakiś facet wykorzystał to powiem tak : nawet nie ma takiej opcji :)

Gość słodka chwilka
kobieta musi czuć wsparcie ze strony faceta, żeby chcieć mieć z nim dziecko... to ona będzie przecież chodzić w ciązy, będzie musiał znieść szalejące hormony, rociągniętą skórę, cierpieć podczas porodu.... potem w nocy wstawać na karmienie piersią.... poza tym dochodzi strach, jak to będzie? strach o brak wolności, o to że zawsze już trzeba będzie za kogoś odpowiadać, czy partner zda egzamin.... czy dziecko urodzi się zdrowe.... ciężko się na to wszystko świadomie zdecydować... szczególnie w dzisiejszych czsach- kult ciała, łatwego seksu, braku pracy....

A co ci zrobila kobieta, ze tak dziwnie mowisz? Czy ta z ktora jestes , czy z nia nie jest Ci dobrze?

Gość e-izabeth
mysle, ze przewaza obawa cyz bedzie zdrowe... i druga obawa, cy naprawde on i ja, go chcemy, tyle. czy nie jets to tylko moja zachciewajka:) niczego sie nie obawiam, moze jedynie tego, ze jets kult ciala, sesapilu, nr 34 a nie 38:) no a po ciazy, jak ktos juz ma szerokie biodra to wiesz:) ale najbardziej, tego, czy bedzie zdrowe

Gość słodka chwilka
czy będzi zdrowe.... to przychodzi z wiekiem.... tak myślę.... im się jst starszym.... tym przychodzi więcej obaw na ten temat.

Gość e-izabeth
JA ZAWSZE MIALAM NA UWADZE, CZY ZDROWE...teraz szczegolnie