Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milka 21

Mój facet chce zebym zrobiła mu loda z połykiem a ja sie waham

Polecane posty

Gość Winy
moja mi robi i nie narzeka kiedys wypluła do kwiatka hehe i zyje

Gość forget me not
niech je ananasy w puszcze i pare godzin przed sexem zadnych smierdzacych potraw,wtedy sperma jest pyszna i to kobieta mowi :D uwielbiam,ale do tego trzeba dorosnac,kiedys w zyciu nie chcialam,a teraz uwielbiam :D

Gość arkadio...
a ja to pamietam jak z moja byla bylo pierwszy raz z polykiem..bylem wtedy taki nabuzowany bo dawno nie bylo 'szurania'..najpierw seks, a potem ona reka dokonczyla i cala zawartosc poszla w jej usta...ale sie bosko wtedy poczulem patrzac jak ona to lykala... a potem jeszcze oblizala mojego zaganiacza i sie usmiechnela..fajne wspomnienia... :)

Gość forget me not
bo to jest super przezycie:) a smak zalezy od tego co facet je ;) jak sie napije piwa jest gorzka jak zje cos slodkiego,jest slodka,mnie to podnieca i lubie to i patrze zawsze mu w oczy i z zaczepnym usmieszkiem zlizuje resztki z peniska :D

Gość Kasnodziej
ino teges dobsz mu rób bo sie chłopok obrazi i spusci ci sie w łapu i nasika na ryj

Gość ja ty on ona ono
A ja powiem tak. Raz po dłuuugim lodzio robionym przez moją partnerke spuściłem jej się do buzi. Stwierdziła, że to było wprost boskie. A wcześniej mówiła że nadaje sie to tylko dla FETYSZY !!!

Gość jolciaaa
Ja zrobiłam mojemu skarbusiowi loda pierwszy raz przedwczoraj. Było bardzo dobrze jemu i mi zwłaszcza, że jego rodzice byli za ściana:D A potem jaki zadowolony chodził:D dziewczyny mówię wam faceci to uwielbiają:D:D

Gość motyl ek 20
każda kobieta która kiedykolwiek miała w ustach członka i poczuła smak spermy wie że to nie jest słodkie...mnie nie smakuje, kocham mojego Piotrusia ale nie uważam że jest to coś wspaniałego dla niego, zwłaszcza kiedy on wie że ja mam przed tym opory, nie chciałabym zwymiotować tym obok niego

Gość kocham lody
2 tabliczki czekolady przed lizaniem . Mi się podobało jak lizałam, teraz i on tego chce i ja mu chce to zrobić i tak mu robię prawie codziennie(z połykiem oczywiście) :)

Gość Ja Ty On Ona Ono
20:01 [zgłoś do usunięcia] kocham lody Ja mojemu chłopakowi zrobiłam jak miał 16 lat (2 dni temu) pierwszy raz. Wzięłam się na odwagę, kazałam się położyć na łóżku, ściągam mu spodnie i slipy i zaczęłam ; góra, dół ; góra, dół aż po 10 min zaczęła wylatywać sperma. Nie zważałam na nią uwagi i robiłam dalej. Po chwili zaczęłam ją zlizywać i nic mi się nie stało, a sperma była pyszna taka słodziutka. z tego co Mi moja Panna mówiła to nie jest słodka lecz bardziej taka bezzsmakowa a to że śmierdzi domestosem to już wiem ;p Pozdobno smak zależy od tego co jemy ^_^ nie wierze w to Pozdro

Gość kiepski ferdynant
jak by wam powiedzieć że na odchudzanie dobra to byście się odessać nie mogły od fajek facetów. powinniście łykać i jeszcze się uśmiechać że ktoś chce wam dać

Gość kocham lody
No może trochę przesadziłam że była słodka, ale to był mój pierwszy raz, i dla tego tak napisałam, no i możliwe że ta czekolada wpłynęła na smak .

Gość kocham lody
nastepnym razem zrobię sobię kanapkę i posmaruję z góry sperma zamiast majonezu

Gość stasiek21 stan2594wp.pl
jak chcecie to moge sie z któras umówić ja Ci minetkę a Ty mi lodzika co Ty na to? odpisz na pocztę jak coś:p

Gość Katarinka-zakochana
O nie! Co to, to nie!!!!! Kocham mojego faceta i on doskonale o tym wie ale to nie powód żebym zmuszała się do takich obrzydliwych rzeczy. Jak kochasz to zrobisz!!! Bzdura znam inne sposoby na okazywanie miłosci. Kto wie może kiedyś się na to zdecyduję ale napewno nie dlatego bo mój chłopak bedzie wywierał na mnie jakąs presję. Póki co oboje nie narzekamy... :P

Gość wiosenny powiew
zgadzam się że są inne formy pokazania partnerowi że go kocham dojrzały związek polega na sprawianiu sobie obojgu przyjemności sex to nie koncert życzeń ...jeśli kobiecie nie odpowiada łykanie spermy to mężczyzna powinien to uszanować żądanie od kobiety takiego dowodu miłości jest objawem niedojrzałości

Gość żona od 6 lat
ja nigdy nie zrobie mojemu mężowi loda z połykiem...bym pawia na niego puściła...brzydzi mnie to...ten zapach taki mdły i konsystencja :O....kiedys mąż powiedział ze niue chciałby abym połykała jego sperme bo to obrzydliwe,że sam by tego nie połknął bo by się porzygał....nie kazdego faceta to kręci...istnieją faceci którzy zdają sobie sprawe jak to smakuje i pachnie i nie chca aby ich kochana osoba to połykała...

Gość powiem ci coś
a mój facet tak mruczy fajnie jak mu loda robie (jesteśmy już 7 lat razem) i lubi jak połykam i ja też lubie:)

Gość tak istnieje
to prawda ja mojej tego też nie proponuję .i jej też nie liże bo to ohydne .można sobie w inny sposób okazywać czułości.

Gość wiosenny powiew
powiem ci coś.....jeśli lubisz to super ...ale nadal uważam że nikogo nie powinno się zmuszać to indywidualna sprawa każdego

Gość powiem ci coś
zmuszać broń Boże ale wkuża mnie jeżeli ktoś pisze że to ochydne. Każdy ma inny pogląd. a poza tym jeżeli dwoje ludzi się kocha to lubi sobie zadawać przyjemność nawzajem.

Gość powiem ci coś
i ja sie do niczego nie zmuszam choć nie powiem żeby sperma dobra w smaku była, ale jest dla mnie coś tak bardzo podniecającego w tym że jest mu dobrze i że czuje rozkosz że jej smak się nie liczy. A potem co on ze mną wyprawia ojjjjjjjjj warto

Gość wiosenny powiew
powiem ci coś....ale wiesz tutaj nie ma się co wkurzać ...może dla Ciebie łykanie spermy jej zapach smak to nie problem i lubisz to ...ale musisz zrozumieć że są kobiety które mają odruch wymiotne na samą myśl o tym ....to tak jak z jedzeniem jedni zajadają się np szpinakiem a inni na sam widok odsuwają talerz.....niech każdy uprawia sex tak żeby sprawił przyjemność obojgu to wszystko

Gość Kleryk
a ja robiłem po pijaku koledze i mi smakowało (mu z resztą tez)

Gość **Dupeczka d
Ja mam 14 lat ;] i już mam kilka lodów za sobą ;d;d ale z połykiem nigdy nie miałam .. to prawda ze przez to mozna zajsc w ciąże ?? ;>

Gość Oceana
hehehe :D dziewczyno nie wahaj się :D moim zdaniem całkiem fajne przeżycie :D ja po raz pierwszy zrobiłam mojemu Piotrusiowi wczoraj ;P było boooskooo :D Ja to zrobiłam z miłości ... bo jeśli się kocha troszczy się też o drugą osobę :) a poza tym... jeśli on mi robi dobrze to czemu ja mam mu nie zrobić dobrze ? ;P a jaką mu to przyjemność sprawiło :) roześmiany od ucha do ucha był :D a co do smaku spermy? neutralna.... ani nie taka super słodka , ani nie kwaśna, ani nie gorzka, ani nie słona.... miałam obawy.... ale nie żałuje... fajnie było :):):)

Gość Oceana
W sumie to mnie troche dziwi że niektórzy się brzydzą..... a jak super jest jak chłopak robi minetke...... o masakra :D jak w niebie :D haha :D kurde ja to to kocham :D jak by mój chłopak nie robił mi minetki to chyba na wstępie bym z niego zrezygnowała xD bo to rozkosz nie z tej ziemii.... i po takiej rozkoszy miło jest też sprawić przyjemność ukochanej osobie :):) .... a jak nas to do siebie zbliżyło ;P w ogóle cały wczorajszy wieczór nas do siebie zbliżył jeszcze bardziej :)