Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadmiernie owłosiona

Nadmierne owłosienie

Polecane posty

Gość pewnieże
Ja mam go od zawsze:)Od wtedy,gdy nawet nie wiedziałam co to hormonalna anty i tak dalej:)Zwykły wąsik u brunetki.A cerę mam dość śniadą,ciągle mnie pytają gdzie ja na solarium chodzę:)Że tak równomiernie i naturalnie:)))

Gość anii
ja chyba też mam go od zawsze, no ale jakoś sobie z nim radzę, nie jest taki bardzo ciemny. najgorzej, to mnie bikini wkurza, bo szybko i mocno do podrażnień dochodzi, bo kremie, golarce, depilatorze...

Gość pewnieże
Tam akurat depiluję się przyokazji basenu:)Czyli dość rzadko.Ale ogólnie nie mam skłonności do podrażnień:)Dobrej nocki życzę,zajrzę jutro:)

Gość anii
dobrej nocki, ja też spadam, do jutra, papa

a czy wlosy na brzuchu ponizej linii pepka moznaby utlniec woda utleniona?? tylko ilu procentowa?? i jak myslicie daloby to jakis efekt?

Gość ładoga
ja bikini golę nakładką golącą depilatora - po depilacji i wosku dosłownie WSZYSTKIE włoski mi wrastały (zresztą na nogach tak samo)... a po goleniu bikini i tak solidnie spirytusem zalewam (a co zostanie w butelce to do gardziołka ;) ) bo zawsze robią mi się krostki. dziwne, że robią mi się w pachwinach, a już na wargach sromowych większych to nie. no i przestaję golić tył ud, bo 2 dni po goleniu zawsze robi mi się czerwona, swędząca wysypka, wiecie, co to może być?? boję się, że zapalenia mieszków włosowych - koleżanka coś takiego miała i dermatolog powiedział jej, że pomoże tylko laser... :/

Gość majówka
hej dziewczyny, przypadkiem znalazłam to forum i podniosło mnie troszkę na duchu bo sama borykam się z tym problemem w zasadzie od kiedy pamiętam..;) przez trzy lata brałam Dianę 35, potem lekarka przestała mi przepisywać i wszystko wróciło do stanu poprzedniego. Zresztą poprawa nie była fenomenalna, Diana pomagała tylko jeśli chodzi o włoski na twarzy. Ale piszę bo właśnie znalazłam coś nowego, nie wiem jeszcze czy działa, ale sprawdzę;) chodzi o krem Vaniqa, może któraś z was już miała z nim do czynienia i potrafi cos powiedzieć o skuteczności ? Wszelkie informacje o tym preparacie pod tym adresem : http://www.emea.eu.int/humandocs/PDFs/EPAR/vaniqa/H-325-PI-pl.pdf Ja się w niego wyposażę jak tylko urodzę i wykarmie moje dzieciątko, które rośnie sobie we mnie już 7 miesięcy;), bo są niestety przeciwskazania co do stosowania w czasie ciąży i karmienia. Trzymajcie się dzielnie i głowa do góry. pozdrawiam ;)

Gość Ewelka20wawa
cześć dziewczyny...mam 20 lat i ten sam problem, który spędza mi sen z powiek:) Nózki mam ładne, zgrabne i...owłosione:)Zaczełam od golenia rezultaty były opłakane, przezuciłam sie na depilator-włoski owszem nie kłóły i wolniej odrastały ale te czerwone kropki i tak wyglądały beznadziejnie. ciezkie jest zycie brunetki...obecnie zbieram kase na laser:) i marze o dniu kiedy w koncu bede mogła pokazać swoje BARDZO ZGRABNE nózki światu!!!:)

Gość Ewelka20wawa
Dziewczyny .Jestem z warszawy...Moze któraś z Was miałaby ochote spotkać sie z osobą z takim samym problemem...wspolnie pouzalałybysmy sie nad swoim losem :) Czasem na prawde mam doła z tego powodu a wstydze sie z kim kolwiek o tym rozmawiac..nawet z moim facetem !!!

Witam wszystkich zdesperowanych ludzi z nadmiernym owłosieniem. Również mam ten problem, dlatego skłoniło mnie to napisania na forum. W ostatnich latach poddawałam się zabiegom DEPILACJI LASEROWEJ. W 2007 roku poddałam się zabiegowi 4 razy, efekt był widoczny ale TYLKO PRZEZ 4 MIESIĄCE PO OSTATNIM ZABIEGU !!! Byłam bardzo zbulwersowana, wydawało mi się wtedy, że polskie standardy są beznadziejne. Nie ukrywam, że jestem osobą zamożną i dużo przebywam w stanach, dlatego postanowiłam tam poddać się podobnemu zabiegowi. Po wykonaniu 2 zabiegów miałam ogromne nadzieje ale niestety... efekt utrzymał się 6 miesięcy po ostatnim zabiegu. Usuwanie laserowe to jest JEDEN WIELKI MIT! A osoby na tym forum, zachwalające jego skuteczność to tylko właściciele takich gabinetów.

Gość ewe86
Hej pozwolicie że się przyłączę, powiedzcie proszę co sądzicie o produkcie DEPILAR SYSTEM, używała go któraś z Was ? Sam epilar jest zbyt kosztowny, Czy Depilar się sprawdza ?

czesc mam tez problem z owłosieniem :( chciała bym zakupic depilator laserowy Rio Laser Hair Remover chciałam zapytac czy ktoras z was juz go ma i czy jest skuteczny prosze o dodowiedz