Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadmiernie owłosiona

Nadmierne owłosienie

Polecane posty

Gość pewnieże
Najwyżej 5-6 minut na początek.Zmyjesz zimną wodą i zobaczysz czy coś rozjaśniło.Koniecznie zimną wodą.Jeśli za mało.to nałożyć raz jeszcze.Drobne białe plamki znikną po kilku minutach.Tylko na początku lepiej trzymać krócej i najwyżej nałożyć 2 razy.Tak,aby wyczuć preparat:)

ja kiedyś próbowałam wosale nie usunęło mi wszystkich włosków

Gość anii
-pewnie że- czy tobie się zmieniejszyło owłosienie na nogach, po długim ich goleniu depilatorem? mi trochę tak, ale to może od hormonów zależy. bo że się zmniejsza, to głównie mówią producenci depilatorów ;)

Gość pewnieże
Soal,ta,która się pokazuje przy otwarciu stronki.Zresztą joanna ma mały asortyment:)

Gość soal
Bardzo Cie przepraszam, ale nadal nie wiem o ktora chodzi. Bardzo Cie prosze podaj dokladna nazwe albo linka.

Gość anii
a co z bikini?

Gość pewnieże
Na nogach-napewno jest delikatniejsze niż jak goliłam maszynką.Depiluję od 7 lat,goliłam jeszcze wcześniej.

Gość pewnieże
Soal,rozjaśniacz do włosów "Joanna",zapewniam,że nic innego nie znajdziesz na pólce.Zresztą,każda farba rozjaśniejąca jest dobra.Tyle,że Joanna jest mocna i nie droga:)

Gość upierdliwa nieco soal
Dziekuje🌻:)

Gość anii
no fakt jest delikatniejsze i mniej gęste. no ale nie na tyle, że przestać golić depilatorem.

Gość keratynina w miodzie
I jeszcze cos - nie podraznila Ci ta farba skory?

Gość pewnieże
Papierek po czekoladzie:)Dokładnie ten.Innego chyba i tak nie ma:)

Gość anii
zamierzam kupić tę joannę, a niech spróbuje nie zadziałać ;)

Gość anii
ponawiam pytanie, co na bikini?

to co dziewczyny radzicie?? depilator będzie najlepszy??

Gość pewnieże
Nie,ale na początek radzę dać na kilka minut.A mieszanka robiona jest na oko:)Zawsze robią mi się takie jakby plamki-krostki,ale po kilku minutach nikną.Tylko,SERIO,na kilka minut,nie wiadomo jak się skóra zachowa,lepiej nałożyć kila razy.A opakowanie Joanny starcza na parę lat.

Gość pewnieże
Anii,na bikini krem:)A jak odrastają:zdrowa seta abo i dwie i te malutkie cholerki to nawet tak nie bolą.Ale do 2 setek to muszą być ledwo odrośnięte.Mam nadzieję,że pełnoletnia jesteś:)))

Gość pewnieże
Kurczę,na odrastające rada :depilator i seta itd:)))

Gość anii
jestem jestem pełnoletnia :), z tym, że ja po kremie depilacyjnym miałam spore podrażnienie i teraz mam do tego obiegcję

no ja tam nie wiem czy wskazany jest taki hurra-optymizm jeśli o tę Joannę chodzi...ja zużywam jedno opakowanie w kilka miesięcy, trzymam to cholerstwo na twarzy około 20 - 30 min, efekt zadowalający utrzymuje się jakieś 5 do 7 dni, później zaczynam sie wkurzać... poparzenia są, oczywiście, ale zauważyłam, że zależy to od ilości niebieskiego proszku, który wsypujemy do tej wody utlenionej - im mniej go, tym mniejsze poparzenia - ostatnio w ogóle takowych nie miewam, jedyne co, to skóra jest trochę zaczerwieniona lub jaśniejsza, ale to znika po kilkunastu minutach. Polecam, bo nic lepszego za taką cenę nie znalazłam, ale żadna super-extra-rewelacja to to nie jest...

Gość pewnieże
No to nie wiem...ja najpierw kremikiem okolicę delikatną traktuję,a potem ze szczękościskiem takie ledwo odrastające-depilatorem:)Może spróbuj inny krem?W osatateczności-maszynka do golenia.

Gość pewnieże
Papierek:)A co mi szkodzi raz na tydzień się machnąć?Depilacja woskiem u mnie w"wiosce"10 zeta a podobno naciąga się skórę twarzy i zmarszczki się robią:)))To co nam,brunetkom zostaje?Dzielę się sposobem,który stosuję od lat:)

Gość anii
a jaki sensowny krem polecacie? bo ja już dawno zadnego kremu nie kupowałam

pewnieże - zgadzam się z Tobą w pełni, ja też polecam wszystkim ten sposób, tyle, ze prawda jest taka, że włoski jednak wcale od tego nie słabną - przynajmniej ja u siebie nie zauważyłam takich efektów - a stosuję tę metodę od kilku lat. kolejną wadą jest to, że włoski są widoczne, szczególnie, jeśli są dłuższe i nic nie jest w stanie tego zamaskować - prawda - są jaśniutkie, zupełnie nie widać ich np na fotografiach lub z daleka, ale wystarczy podejść bliżej i widać wszystko jak na dłoni, jasne, bo jasne, ale nadal są. strasznie ubolewam nad tym, że tylko to nam zostało...zastanawiam się właśnie, czy nie zacząć tego depilować, a w przerwach między depilacjami nie stosować rozjaśniacza...

Gość pewnieże
No cóż papierku:)Jestem szczęśliwą posiadaczką wąsika mocno czarnego,ale krótkiego:)I powiem,że mój teraz jest w odroście szczątkowym.Może dlatego,że go tak źle traktuję?Jak odrasta to jest cieńszy i wyraźnie jaśniejszy.

Gość anii
a macie podrażnienia nóg po depilacji depilatorem i co stosujecie żeby ich nie było ?

pewnieże - tylko się cieszyć, ja niestety nie mogę zwalczyć mojego żadnymi sposobami - najwidoczniej \"dorobiłysmy\" się tych włosków w różny sposób. głupia sprawa, ale ja sie chyba przejdę w końcu do lekarza...

Gość pewnieże
Raczej nie mam:)Stosuję szorstką gąbkę(zawsze się nią drę) do mycia.Potem depilacja i dopiero na drugi dzień jakiś balsam abo coś.Fakt,trudno wytrzymać,ale nie mam problemów z wrastającymi włoskami.Gdzieś tak wyczytałam,że balsem po depilacji=wrastające włoski.

Gość anii
no właśnie ja trochę mam problemy z wrastającymi włoskami.