Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Badania - mgr

Naduzycia - prosba o pomoc.

Polecane posty

Gość Badania - mgr

Jest to prośba o wypelnienie ankiety, skierowana do kobiet od mojej przyjaciółki piszącej właśnie pracę magisterska. Każda ankieta jest na wagę złota, a to treść która przybliża problem.. [QUOTE]Witam. Jestem studentką V roku psychologii na Uniwersytecie im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Obecnie przeprowadzam badania do pracy magisterskiej, która dotyczy przykrego, lecz ważnego społecznie problemu nadużyć seksualnych wzgledem kobiet. Jest to temat coraz częściej podejmowany w mediach i powoli przestaje być tematem wstydliwym, dzięki czemu osoby, które doświadczyły tego typu kontaktu decydują się o tym mówić. Badania naukowe dają możliwość lepszego poznania tego zjawiska, a przez to przyczyniają się do zorganizowania skutecznej pomocy i zapobiegania występowaniu podobnych zdarzeń w przyszłości. Zwracam się do Pani z prośbą o wzięcie udziału w przeprowadzanym przeze mnie badaniu poprzez wypełnienie załączonych kwestionariuszy (szacowany czas to 20 minut). Badanie to jest w pełni anonimowe. Żadne indywidualne wyniki nie będą nikomu udostępniane. Jeżeli będzie Pani zainteresowana zbiorczymi wynikami moich badań, chętnie je udostępnię na stronie [URL=http://www.badania.uam.prv.pl]www.badania.uam.prv.pl[/URL] Z góry dziękuję za udział w badaniu, Magdalena Uławska[/QUOTE] Kazda ankieta jest niesamowicie pomocna, a oto link do formularza: [URL=http://www.badania.uam.prv.pl][SIZE=7]www.badania.uam.prv.pl[/SIZE][/URL] Z góry dziękuję za wypełnienie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować