Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Matka666

Depresja Poniedziałkowa

Polecane posty

Witam ! Dzień szary, wietrzny i mokry, do tego jeszcze poniedziałek:( Można popaść w depresję:( No to miłego dnia:)

Gość OstraPapryczka
Dzięęęęęęęęęęękuuuuuuuuujeeeeeeeeeeeemy

a moj dzien w pracy za 45 min sie konczy :D:D Tez mam poniedzialkowe depresje ale okolo 16 mi przechodzi :P

Gość e tam paskudna....
u mnie świeci słońce, ale chłodnawo troche:-0

macie rację, obrzydliwie jest :( Nie dość, że poniedziałek, to jeszcze wieje jak skurczybyk i zimno i pada co 5 minut. A niechby szlag... taki dzień! Ale pocieszam się myślą, ze jak tylko wrócę do domciu, to walnę sie w bety i podrzemię ze 2 godzinki (bo mam zupkę ugotowaną i zakupy porobione :) )

Faktycznie , pogoda taka , że nie zal pracowac.troche poprawiła nastrój waniliowa kawa , a na wieczór proponuje kino-tam nie widac , jak paskudnie za oknem.Wiecie , czy graja coś ciekawego?Byle nie kod:o

ponoć \"Jasminum\" jest świetne, wybieram się, ale dopiero we środę

Pene , ja na takie nie chadzam.I nie narzekam na pogodęjestem zawalona papierami , moze byc nawet gradobicie , będzie mniej klientów :P:P

u mnie zimno, ponuro, a wiatr mało głowy nie urwie! oj, chyba sie przeproszę z golfem albo sweterkiem....

Mój domowy komp nie pociągnie filmu:o taki złom.Tylko kafe obsługuje:P Wogóle nie umiem w domu ogladac filmów , zaraz sie biorę za jakąś robote , gubię watek....

no tak pogoda tylko tak aby leżec w łóżku a tu trzeba było wstac :O wiatr myslałam ze mnie zwieje a do tego jeszcze kac absolutnie brak motywacji do pracy :O

Gość kwiatka
ja juz mam depresje poniedziałkowa... siedze w pracy, pogoda brzydka, nie wyspałam sie bo znajomi długo siedzielili... lekki kacyk męczy ..... a dzis taki ciezki dzien, bo pracy mam do 20.... Marze o kapieli i ciepłej herbatce z cytryna pod kocykiem z pilotem w reku... bu ....jeszcze 10 giodzin.... (zapomniałam dodac ze babskie dolegliwosci tez mnie dzis mecza.. umre!) I do tego koło mojej miescowosci rozwalił sie autobus... zgineła jakas młoda nauczycielka... dzieciaki jechałt na wycieczke... dół....

Gość mysza*
Jak widzę, to sporo osób ma taki dziń jak ja, ja te nienawidze poniedziałków bo to po niedzieli człowiek się rozleniwi i nic sie nie chce a tu trzeba pracować, pogoda kiepa deszcz, wiatr, i jak tu nie popaść w depresje poniedziałkową ...a jka jescze pomysle sobie z 26 czerwca (poniedzialek) mam obrone pracy licencjackiej to...............

a ja siedze w szlaforczku w domu :) za oknem pada deszcz a ja popijam herbatke z sokiem porzeczkowym babcinej produkcji :) a tak poza tym to mi sie nic nie chce. nawet pielegniarka jak do niej dzwonilam powiedziala zebym przyszla jutro bo dzisiaj taka pogoda to jej sie nic nie chce robic. to siedze w cieplutkim domku :) przepraszam pracujacych ze to napisalam, ale wy przynajmniej zarabiacie pieniadze :)

A ja lubię jak jest deszczowo i pochmurno:) Za dużo słońca przegrzewa mi mózg, a tak... raz jest słońce, raz jest deszcz (jest chyba film o podobnym tytule). Tylko sprawdzałam pogodę, na ten tydzień i raczej podobna pogoda ma się utrzymać, z przebłyskami słońca gdzieniegdzie. A ja na Hel chciałam w weekend pojechać... pod namiot... a jak bedzie padało to lipa:( Pozdrowienia dla Wszystkich, którzy don\'t like Monday:)

ale marudzicie ;P , zeby byla ladna pogoda musi byc brzydka, tzn by docenic ladna :D dobra, w sumie to rozumiem, tez mnie pogoda dobija :o ;) nie ma co sie oszukiwac, wieje jak jesienia