Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tub

długie włosy-stylizacja

Polecane posty

Gość tub

chciałabym, aby moje rozpuszczone długie włosy się nie puszyły. niektórzy mają takie-gładkie, sprężyste...nie fruwające do góry jak pierze... jak to zrobić?????jakim środkiem do stylizacji. włosy mam dosyć gęste, niezbyt grube, długość za łopatki.

Jest takie mleczko wygladzajace fuctisa, w takiej zielonej butelce z pompka wiec moze sprobuj ale szczerze mowiac nie wiem czy nie obciazy Ci za bardzo wlosow wiec na poczatek stosuj raczej oszczednie:) Moze Ci tez pomoc wosk w piance welli, czasami go uzywam na cale wlosy (mam troche dluzsze niz Ty), ale tez trzeba uwazac zeby nie przesadzic z iloscia bo wlosy beda wygladaly na przetluszczone. Ale efekt jest ok:) A tak przede wszystkim to poszukaj dobrej odzywki. Ja np myslalam ze moje wlosy juz po prostu takie sa i ze czego bym z nimi nie zrobila to i tak beda sie puszyc. Az trafilam na taka odzywke, po ktorej sie nie pusza, sa lsniace i gladkie:) To ta rozowa z l\'oreala. Nie wiem czy dla Ciebie tez bedzie ok ale duzo dziewczyn ja chwali wiec moze nie zaszkodzi sprobowac:)

Gość tub
mleczka z fructis użwałam kiedyś. kompletne zero efektu:( może poszukam tego piankowosku.

Tego fructisa uzywam tylko na koncowki, bo czasami tak smiesznie mi stercza:) Zreszta to chyba zawsze jakas ochrona. A ten wosk w piance jest w rossmanie, jak dobrze trafisz to w promocji mozna go kupic za 13 zl. Ale moze jeszcze na wizazu poczytaj o nim jak jest, bo mi pasuje, ale opinii innych nie znam