Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milunia24

TRWAŁA..kilka pytań....

Polecane posty

tak sobie pomyślałam, ze moze na wakacje sprawie sobie burze spręzynek na głowie...bo moje włosy niestety przerzedziły sie po odchudzaniu i nie wyglądają za pięknie ... ale moze mi się to nie spodobać więc mam pytanie zasadnicze... czy fryzjer moze robić trwałą na róznych stopniach \"trwałości\" ? Czy da sie zrobić trwałą na ok. 2 miesiące ? czy trwałość trwałej zalezy od struktury włosa? (moje sa podatne na falowanie, dosc cienkie.... czy trwała bardzo niszczy włosy?

Gość Slodkie Zycie
Bron Boze nie rob trwalej, jesli i tak juz sa przerzedzone!! Trwala jeszcze tylko pogorszy ich stan, ich bedziesz wygaldac jak pol nieszczescia!!! Proponowalabym zainwestowac w dobre odzywki, zamiast wadawac forse na trwala!!

dzięki..ale ja wogóle myślałam o lokach...sadzisz, ze zaczna jeszcze bardziej wypadać? a nie da sie zrobić takiej delikatnej trwałej? ogólnie, to ja nie traktuje trwałej jako sposób na większa objętosc włosów,a le pomyślałam, ze przy okazji....

Gość chyba tak byc powinno
up

Gość Sensazione
Moja rada - nie rob trwalej za zadne skarby swiata!!! Trwala bardzo "uszczupla" wlosy i oslabia. Lepiej nawijaj je na waleczki. Pozdrawiam!