Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hedzat

Jaki żłobek prywatny????

Polecane posty

Gość hedzat

prosze o opinie na temat żłobków prywatnych w Warszawie,gdzie najlepiej się opiekują,jakie są koszty miesięczne ,interesuje mnie głównie Praga Południe.mam dziecko 10 miesięczne i muszę iść do pracy i chcę żeby była to dobra i sprawdzona placówka!

Gość hedzat
????????

Gość bielany
Znam na Bielanach ale jeśli chcesz spokojnie pracować i co 2 tygodnie nie brać opieki to lepiej weź niańkę

Gość nie ma prywatnych
żłobków w w-wie!!! sa jakies baznadziejne placówki,ktore przyjmuja roczne dzieci.ale te mniejsze-nieeee. szukaj niani.

Gość bielany
jest moja córka chodziła na zgrupowanie żubr i na zgrupowanie żmiji przyjmują dzieci od 5-6 miesięcy jest ok ale dzieci niestety chorują

Gość hedzat
właśnie próbowałam szukać w google żłobków prywatnych i znalazłam jedno na Usynowie,w sumie to nie żłobek a grupa przy przedszkolakach,ceny 1000zł wpisowego i 1130 czesne,to faktycznie już wole chyba opiekunke zatrudnić i mieć pewność że syn nie będzie tak często chorował!dzięki za wpisy

Gość hedzat
do bielany czy możesz podać mi namiary na tą placówke??może się zorientuje jak tam jest??

Gość bielany
na zgrupowanie żubr kosztuje 700 zł miesięcznie

Gość bielany
na forum gazety znajdziesz coś więcej o tych żłobkach

Gość hedzat
dzięki

bardzo bardzo prosze o telefon do zlobka na zgrupowania zubr

Gość a jakaka
a w Krakowie? wiecie coś na temat żłobków w Krakowie? i cen?

Witam! Jestem właścicielką żłobka, jest u nas jeszcze kilka wolnych miejsc. Mamy profesjonalne opiekunki i miłą atmosferę. Dzieci do nas chętnie przychodzą, a rodzice są zadowoleni. Zapraszam na naszą stronę www.ogniskodomowe.waw.pl

Gość 7zyczen
Zapraszamy serdecznie do Centrum "7 Życzeń" - prywatnego "żłobka" Kraków - Kurdwanów www.7zyczen.com.pl 0 601625488

Gość Ognisko Domowe
Ja polecam mój żłobek!!! Mieści się przy ulicy Człuchowskiej 8. Przyjmujemy dzieci od 4 miesiąca do 2 lat. Więcej informacji na stronie www.ogniskodomowe.waw.pl. Mamy jeszcze kilka wolnych miejsc!!! W okolicach lata 2008 otwieramy filię. Serdecznie zapraszam!!!

Gość Ognisko Domowe
u mnie koszt dla osób, które się zapiszą do dnia 13 stycznia wynosi 1150 złotych - w tym jest pełne wyżywienie

A ja bym była za żłobkiem, w którym kładzie się nacisk na edukację, głownie na naukę języka angielskiego, czy nawet jakiegoś innego. Oczywiście nie mówię to o jakiś lekcjach, czy zajęciach, ale o zabawach, które takim maleństwom mogą przybliżyć przynajmniej podstawy. Takie przedszkole powinno być prowadzone tak, żeby dziecko wcale nie odczuwało, ze się czegoś uczy, ale ze jest to miła i przyjemna zabawa:)

Gość szuszka
Zgadzam się z tobą. Skoro posyła się malucha do żłobka to może warto zadbać o to, by oprócz właściwej opieki miał możliwość rozwoju. W końcu umysł takiego małego człowieka jest niesamowicie chłonny. Z tego co słyszałam to ciekawą ofertę żłobkową ma Akademia Małych Tygrysków( w Balicach i Krzeszowicach) , można sobie sprawdzić

A słyszałaś coś na temat Akademii Elfów? Podobno bardzo fajna ofertę maja, zresztą zerknęłam sobie na stronę i mogłam się o tym przekonać na własne oczy. Podoba mi się ta opieka poza godzinami. Myślę, że wiele problemów to rozwiązuje, szczególnie dla tych rodziców, którzy sa zabiegani.

Gość gość
Ciuchcia Puch Puch moim zdaniem jest tutaj tez godna polecenia. Moje młodsze dziecko chodzi do żłobka, starsze do przedszkola. Jesli chodzi o żłobek to znajduje sie on w Aninie, 5 minut drogi od naszego domu, wiec tez taki plus ze jest blisko. Ja jestem zadowolona i spokojnie kazdej mamie mogę polecic to miejsce.

Gość gość
to zawsze ciężka decyzja, ale moim zdaniem jeśli już ma być prywatny to nieco inny niż tradycyjny, bo po co płacić za to samo, co można mieć za darmo? Nie wydaje mi się, aby takie żłobki się różniły, co innego na przykład żłobek http://wesolekoziolki.pl według filozofii Marii Montessori, to już coś innego :) Warto wziąc go pod uwagę :)

Gość Vanika
Wiesz co, ja mogę z całą pewnością polecić Ci Akadero. Moja córka na samym początku nie chciała chodzić do żadnego żłobka. Nie chciała po prostu się ze mną rozstawać. Ale po pierwszym dniu w Akadero nie było już tak źle. Następnego dnia nadal była smutna ale już nie tak bardzo. Szybko się przyzwyczaiła, podejrzewam że wpływ miały też inne dzieci, ale przede wszystkim opieka opiekunek. Polecam www.akadero.pl