Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arabka

Jak Wam sie podobała Pani Prezydentowa podczas wizyty papieskiej?

Polecane posty

Gość arabka

Wydaje mi sie ze niezle, skromnie ubrana, przemila kobieta ale corke mają ladną

Gość dsdsa
Bardzo fajna, ciepla kobieta - tam mi sie wydaje. Corka tez. Ale najbardziej podobala mi sie wnuczka - slodka:)

Gość nie jest pozno
Podobala mi sie jak zawsze :P Czyli wogole. Powinni ja schowac gdzies i nie pokazywac . Albo moze na operacje jaka wyslac. Dla mnie strasznie zaniedbana baba. I jeszcze ten tytul :P Pierwsza dama . Ani to pierwsze ,ani dama :P Ale zaraz po lbie dostane

Gość taa
nie jest pozno- zgadzam sie z Toba w 100% :)

Gość kikuuuuniankama
kurde jak mnie to wkurza!!!! nie kazdy musi byc ladny!!!! najwazniejsze to byc ubranym skromnie, dobra maniery i klasa a uroda jest drugorzedna!!! Zreszta ci co ja tak krytykuja zapewne lepiej nie wygladaja :P

Gość dsdsa
Taaak zaniedbana. Po prostu nie jest ladna jak poprzednia. Nie kazdy musi byc piekny:O

Gość Brondynka
Chociaż na wizytę papieża ubrała się jak człowiek, a może wreszcie posłuchała jakiegoś doradcy, bo wcześniej to śmiesznie wyglądała w tych króciótkich żakiecikach do obcisłych spodni, albo w fioletowym płaszczu... Albo na wizytę do Kwaśniewskich przyszła potargana, a reporter powiedział, że pani prezydentowa prosto od fryzjera.

Gość a czy ona..
przypadkiem nie zarzekała sie ze kapeluszy nosic NIE bedzie??!! hahahaha Pamietam, pamietam, jak mowila ze nie bo "mąż nie lubi".....hehehe...a tu co?? Kapelusik na lotnisku;P

Gość tak sobie piszę i piszę
okropna, strach sie jej bać ani fryzura ani ubranie ani makijaż jej nie pomogą -----jest nieatrakcyjna, niereprezentacyjna i niestety NIE NADAJE SIĘ NA PIERWSZĄ DAMĘ

Gość kikuuuuniankama
kobieta zmienna jest :D to odnosnie tego kapelusza ;)

Gość kheriwehuri
ze kapelusz zalozyla to dobrze. Mnie sie wydaje ze jej blad polega na tym ze jest zbyt pewna siebie. Walesowa wiedziala ze ma braki wiec sluchala doradcow nie wystepowala przed szereg i wygladala znosnie. NAtomiast ta rznie niewiadomo jaka dame, pewnie olewa to co do niej mowia i robi wioche. Siateczka na lotnisku, albo ciagle poprawianie krawaciku mezusia, no kurcze przeciez ona niedlugo rozporek mu bedzie publicznie zapinac

Gość a czy ona..
hehe...po prostu kobita NIE MA własnego stylu!! Ubrali ja w kapelusz i nie miala nic do gadania....bo nie mogli takiego bezguscia do papieza wypuscic:P eehhh....i mąż widac tez nie mial nic do powiedzenia:P

Gość a czy ona..
tak to jest jak buraki na stołek sie pchaja....

Gość a na lotnisku
Podczas mowy pożegnalnej Papieza to mogła chyba ten tyłek z krzesła ruszyć? :O

Gość nie jest pozno
Z ta operacja to byla taka uszczypiwosc.Napisalam to specjalnie.Wcale tak nie mysle. Poprostu ta kobieta jest zona glowy panstwa, reprezentuje wraz z nim kraj ,dysponuje kasa i uwazam ze moze i powinna cos ze soba zrobic . Mowieniem ,ze jest jaka jest i nic nie zmierza ,lekcewazy nas ,obywateli.Nie musi byc piekna ,ale zadbana bezwarunkowo. Pani Cinton ,tez nie jest cudowna ,ale nijak nie mozna obu pan porownac . Tamta miala klase.Nasz prezydentowa na kazdej imprezie wyglada jak moja ciocia ze wsi ,ktora wybrala sie do szwagra na imieniny i tylko przywdziala najlepsza garsonke . Ktos napisal o jej poprzedniczce .Tu juz wogole nie mozna porownywac ,bo ani wzros ,ten sam ,ani figora ,a ni uroda.Jednak pani Jola zmieniala sie przes te 10 lat i robila wszystko by wygladac coraz lepiej mimo uplywu czasu i nie przynosic nam wstydu .Uwazam ze tak powinno byc .Amen PS Zaznaczam ze jest to tylko moje zdanie i moje poczucie estetyki

Gość ona jest podobna do tego
diabła z filmu Przyjaciel Wesołego Diabła..... ja kudłaty durnowaty reperuje stare graty...

Gość ona nie znapodstawowych zasad
etykiety dyplomatycznej,papiez wyglasza pozegnalna mowe wszyscy stoja a ta zalega w fotelu zenada:(albo traca papieza paluchem w ramie i tym samy poaluchem cos mu pokazuje no sorki ale to nie bylo spotkanie u cioci na imieninach zero oglady mezus zreszta nie lepszy

Gość nowajka
Moje zdanie jest takie... Nie będę się czepiać wyglądu państwa Kaczyńskich po jak z tym jest to każdy widzi sam... w każdym razie podczas pożegnania Benedykta XVI to już Kaczyńska mogła wstać z tym tyłkiem tym bardziej,że wszyscy stali tylko nie ona jakby była jakąś królową matką... :/ wstała na sam koniec... A jak już siedziała to nogi miała tak koślawo ustawione,że szok... Widać,że podglądała w tym Kwaśniewską,ale bądź co bądź, Kwaśniewscy jacy są tacy są,ale manier i klasy nie można było im odmówić... a w obozie Auschwitz Kaczyński szedł przed Papieżem... Nie no po prostu wstyd mi za nich i tyle ...

Gość ona nie znapodstawowych zasad
albo jeszcze taki obrazek ,ktory mnie zbulwersowal,pozeganie papieza przez hierarchow koscielnych w wiekszoci bardzo wiekowycyh i ledwo trzymajacych sie na nogach czemu prezydentowi nie przyszlo do glowy zeby zejsc do nich z tych schodow tylko oni trzesac sie i czesto potykajac musieli sie wspinac do niego?no coz chyba musi stac wysoko zeby byl widoczny to po pierwsze a po drugie zejscie do nich obnizylo by jego poczucie waznosci w tym momencie ale zapomnial ze to nie on byl najwazniejszy

Ach prezydentowa,nieciekawie sie ubrala..Ze ją nie zmotywowalo nawet to,ze bedzie moze pokazywana w TV w calej Europie...albo chociaz uroda papieskiego sekretarza:classic_cool:

Ach prezydentowa,nieciekawie sie ubrala..Ze ją nie zmotywowalo nawet to,ze bedzie moze pokazywana w TV w calej Europie...albo chociaz uroda papieskiego sekretarza:classic_cool:

Gość wwwmmm
No...papieski sekretarz...nawet nawet:D

wygląda okropnie:O ale najgorsze jest to,że się zachować nie potrafi 😡

gdyby tak byl 20lat mlodszy(ma 49lat;P) i nie byl ksiedzem to juz w ogole:classic_cool: ponoc umie helikopterem latac :D:classic_cool:

Gość ach wy bezbożnice
:P

a co do prezydentowej to zawsze taka byla..moja mama chodzi do kosmetyczki wsopocie, i kiedys lazila tam Marysia:P podobno taka kura domowa oddana corce i mezowi..A corka ponoc spoko,normalna taka...raz ją w klifie widzialam:P miala podrobke torebki Fendi ;P

Gość wwwmmm
:classic_cool:

Gość a propos.......
gdyby proboszcz w mej parafii wygladal jak ten sekretarz to bym chyba co dzien chodzila na msze :classic_cool: