Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sunia_______DE.

CHCE W KONCU ZRZUCIC BRZUCH!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość sunia_______DE.

ale jak to osiagnac? czy do 8 lipca uda mi sie go troche umiesnic i wygladzic? pomozcie!!!!

Gość ala 24
a próbowałaś ćwiczyć???

Gość sunia_______DE.
tak ale mam wrazenie ze to nic nie daje.juz nie wiem co robic zeby opona znikenla,.co jesc czego nie i czy po mies.zobacze efekty?:(

Gość ala 24
no nie wiem może ćwiczenia + zakaz jedzenia wieczorem i łykanie jodu?

Gość sunia_______DE.
jodu?to jakis nowy wynalazek?co to daje jak sie lyka jod??

Gość ala 24
ten sam jod co nad morzem tylko w tabletkach :-) dobrze robi na przemianę mayerii, tak słyszałam

Gość sunia_______DE.
a moze l-karnityna?ale czy to cos da:(

Gość openUPPPPP
a gdzie Ty ten brzuch chcesz zrzucac? ;) ja tez mam ta ozdobe bo duzo utylam, i jakby spuchlam, wiele osob posadzilo mnie o ciążę!!! :( mialam przestac pic kawe, ale nie moge bez niej wytrzymac nie spiac popoludniu

nie ma innego sposobu jak cwiczenia trzeba trochę wysiłku włożyć w to co się chce osiągnąć oczywiście dieta również pomoże ale nie do końca to wlasnie cwiczenia sprawią ze skóra się wygładzi i zyska na jędrności i elastyczności a środkami na odchudzanie nie polecam się szprycować bo to i tak nic nie da \"próbowałam cwiczyć ale mam wrazenie ze to nic nie daje\"- mam wrazenie ze cwiczyłąs moze z 2 tygodnie licząc na jakis cud i się zraziłas. A na efekty potrzeba trochę czasu, czasami miesiąc, dwa.......to zależy od stopnia zaawansowania Twoich cwiczen, systematyczności no i .......od Twojego organizmu.Kazdy gubi kg inaczej, jeden szybciej drugi wolniej. Nie ma cudów......albo się za siebie weźmiesz albo dalej będziesz narzekać. Zacznij się ruszać, ćwicz a zobaczysz jak Twoje ciało z dnia na dzien sie zmienia. Dobierz dla siebie odpowiednią dietę i się jej trzymaj- odstaw słodycze i napoje gazowane I dasz radę:) nie ma rzeczy niemożliwych, tez przez to przeszłam dlatego wiem co mówię.:)

Gość czarnaSZCZECIN
JA TEZ CHCE ZRZUCIC BRZUCH!!!!! cwicze na silowni 2 razy w tygodniu... miesiac juz i sama nie wiem czy to cos daje, na poczatku na pewno ale potem sie trudniej chodnie jakos tak mam... poza tym nie jedzenie po 18tej!!! a nmo i kup sobie chrom- pomaga w przemianie materii i sprawia ze nie ciągnie do slodyczy, ale to dopiero po 2-3 tygodniach regularnego zazywania :) ale damy rade no nie???? trzymajmy sie razem !!!1

Gość asiasia
Dziewczyny mają rację. Trzeba cierpliwości i systematycznosci. A przede wszystkim wysiłku. Kiedyś sama ćwiczyłam w domu i efekty naprawde przychodziły powoli, moze to z 2 miesiące czasu trwało, aż w końcu mi się znudziło. Po prostu jakoś w domu niegdy nie umiałam narzucić sobie takiego tempa ,zeby rzeczywiście ćwiczenia były ciężkie i wymagające. Jeżeli to potrafisz - do dzieła. Mozesz też używac kaset lub dvd , lub zapisac ise na siłownię i/lub aerobik, basen czy co tam lubisz. Mój sposób na brzuch to .. rower :)) zaczełam po prostu jeździć do pracy i spowrotem. w sumie wychodzi ok 1 h dziennie , jakies 20 km. Spodziewałam się największych efektów na nogach, a tutaj nagle brzuch się wzmocnił i spłaszczył wyraźnie, i to juz po 2 tygodniach. Do 8 lipca czasu sporo, można dopracowac sie efektu - no ale to bedzie kosztowac sporo pracy. powodzenia

Gość sunia___________DE
DZIEWCZYNKI! POWIEM JEDNO-DZIEKUJE!!!! otworzylyscie mi oczy!!! od jutro koncze ze slodyczami! i bede cwiczyc 2o min dziennie wieczorem na brzuch.ja tez jezdze rowerem dlatego moja figura jest ok,tylko ten brzuchol:( zawsze tam mi wchodzi jak np.pare dni wiecej pojem ;) ale uda sie! precz z opona !raz na zawsze! buziaczki!:-)

Gość sunia___________DE
a moze bedziemy tu pisac o rezultatach i sie wspierac!? byloby super! ja jade 8 lipca do polski,rodzinka nie widziala mnie do poczatku lutego,chce zeby zobaczyli,ze tu nie utylam w brzuchu! dlatego musze schudnac a jak nie to jestem najgorsza cieleba na swiecie :( musimy dac rade! wroccie na topik! buzka:)

Gość upupupupupupupupu___

Gość sunia________DE.
hi laski! gdzie sie pochowalyscie? myslalam ze zostaniecie na tym topiku;) ja od poniedzialku zyczelam cwiczyc i mniej jesc,czuej sie jakos lepiej.)#chyba sie uda jesli sie nie poddam:) buzka pa!

Zaczełam od wczoraj diete i ćwiczenia na brzuch może tym razem sie uda:)

postaraj się robić dużo brzuszków i chodzić metoda skuteczna, a dodatkowo polecam jagody goji bardzo pomagają zwiększyć szybkość przemiany materii ^^

Gość gość
jedz platki owsiane na wodzia rano " młyny STOISŁAW" a do tego ruch

Gość jennyana
N serio nic TK nie splaszcza brzucha jak a6w polecam