Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kiara22

Dziwnie się czuję ...

Polecane posty

Od jakiegoś czasu bardzo dziwnie się czuję :( Rano i wieczorem jest mi niedobrze (zbiera mnie na wymioty)...mam strasznie zmienne nastroje (raz się śmieję a za chwilkę wpadam w wielkiego dołka praktycznie bez powodu)...nie potrafię się na niczym skupic :( A na dodatek już od 1,5 miesiąca nie mam okresu ... Zrobiłam sobie tydzień temu test ciążowy ale pokazał jedną kreskę ... Czy test mógł się pomylic ?

Te testy maja to do siebie, ze czasem siem yla niestety. ale to ze nie masz okresu nie musi od razu oznaczac ciazy! Moze powtorz test? Tak duze opoznienie nie jest czyms normalnym musisz sie koniecznie zglosic do gin.

Gość anii
Wątpię żeby test się mylił. Jedno jest pewne masz zachwianą gospodarkę hormonalną( gdyż okres Ci się spóźnia) i z tego może wynikać Twoje złe samopoczucie.

To moze byc rownie dobrze torbiel, cukrzyca, niedoczynnosc albo nadczynnosc tarczycy, stres, odchudzanie, stosowane leki itd. Mozna tak dlugo gdybac musisz isc do lekarza

Dziękuję Wam bardzo za odpowiedź :) Czyli chyba bez wizyty u lekarza się nie obejdzie :( Jeszcze zapomniałam napisac że często w ciągu dnia pobolewa mnie podbrzusze :( Jakiś czas temu miałam zapalenie jajnika tylko że wtedy okres trwał ponad 2 tygodnie :o ... czy możliwe że choroba znowu daje o sobie znac ???

No przy zapaleniu jajnik bol jest raczej ostry, ale moze to byc tez przewlekle zapalenie przydatkow- chociaz nie sadze. Te mdlosci sa zastanawiajace, ale to nie musi byc nic strasznego sama sie przekonasz, ja jeszcze przed wizyta radzilabym zrobic jeszcze jeden test-rano. Trzymaj sie cieplo. Poza tym teraz mnostwo kobiet sie zle czuje i maja problemy z miesiaczka-wiem od mojej gin. takze sie nie martw :)