Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysza*

pomocy????/ mam problem!!!

Polecane posty

Gość mysza*

Mój problem dotyczy palenia papierosów....zauwazyłam że od jakiegoś czasu mój tata popala sobie papierosy, kiedyś palił ale rzucił razem z mamą i teraz po 10 latach znowu powli powraca do tego nałogu....oczywiście ukrywa sie z tym...kiedys poczułam coś od niego ale olałam bo praca że niby przesiąknął dymem...ale kiedyś przyłapałam go ...oczywicie schował i obiecał że już nie bedzie..mi było bardzo przykro to z tego powodu....miało się to nie powtorzyć (obiecałam że nikomu nie powiem) ...ale moja siostra też sie domyślała że jest coś nie tak .....(ona udaje ze nic nie wie) myslalam ze przestał a jednak nie gdy wieczorem iode spac juz z siostra to on wychodzi na balkon (tak sie kamufluje) ale my i tyak slyszymy, niewiem ja to przerwac wiem ze musze .....nie chce go pouczac bo wiem ze bedzie mial pretensje ze siew madrze....mama nic nie wie (nie chce jeje mowic zeby sie nie martwila , jest we wloszech, juz niedlugo wraca) wymyslilam ze dzis na lodowce powiesze znak zakaz palenia i nic nie bede mowic niech wisi moze pomoze.....pomozecie mi ???

Gość mysza*
POMOŻCIE BŁAGAM !!!! WYMYŚLIŁAM ZE POWIESZE DZIS NA LODOWCE ZNAK ZAKAZ PALENIA I HASLO: PALENIE SZKODZI ZDROWIU MOŻE POMOŻE

wątpie czy to pmoże. Z nałogiem już tak jest. Mój tata też pali. Mama nie. TataMówił że rzuci od nowego roku ale tak pare razy już było. Ja mam 20 lat i spaliłam moze 20 papierosów i to przed maturą. Najbardziej wkurza mnie jak inni pala w moim towarzystwie. U mnie jest jeszcze gorzej b moja siostra 14-letnia zaczeła zadawac sie z duzo starszym od siebie towarzystwem ( i starszym nawet ode mnie) pali papierosy tak jak oni. Trwa to już moze z 2 miesące. Mama sie domyśliła ale we że i tak nic na to nie poradzi. Liczymy na to, że zmądrzeje. ALE PRZYKLEJ TEN NAPIS NA LODÓWCE. pRZYNAJMNIEJ DOWIE SIE ZE WY WIECIE, pozdrawiam i życze powodzenia :)

Gość stara palaczka
może Twój ojciec ma jakieś problemy,stresy w pracy??może to przez to?

Gość mysza*
DZIEKI ZA RADE, JA MAM ZAMIAR Z TYM NALOGIEM WALCZYC ........MYSLAM ZE JAK KTO RZUCI I MINIE TYLE CZASU TO NALOG NIE WROCI A JEDNAK !!!!!

Gość mysza*
TAK WIEM ZE PRZEZYWA TO ZE MAMA JEST ZA GRANICA, ZE MOZE NIE PRZEDLUZA MU UMOWY ALE CZY TO POWOD ABY APLIC, TRACIC ZDROWIE, NIESADZE

Gość stara palaczka
no ja pale z nerwów,zawsze jak mam większego stresa to pale, może jak rozwiąże te problemy to przestanie,nie mniej jednak Wasze wsparcie napewno mu sie przyda:)pozdr