Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutne oczy6789

mozecie mi to wytumaczyc?

Polecane posty

Gość smutne oczy6789

witam Was pomyslicie ze wszedzie wklejam ten topik ale stwierdzilam ze Wy bardziej mozecie mi pomoc.czytam nie ktore wasze wpisy i nie ktore bardzo moga innym pomoc.Ja mam do Was drodzy forumwicze pytanie o tuz jak to jest z tym sexsem?wszedzie trabia ze jest wazny i w ogole.ale jezeli ktos z kims jest przez 2miesiace i tego nie zrobia to On odejdzie?czy pomysli ze jest latwa?czy po 2latach jak tego nie zrobia to zdradzi i i odejdzie?moja kumpela przespala sie z gosciem po2tyg.bycia ze soba ale zaznaczam ze wczesniej byli ze soba3miesiace ale wrocili sie do siebie.teraz on od tego czasu sie nie odzywa ona czuje sie jak pierwsza lepsza nie wiem co moge jej poradzic?sorki za taki chaos i czekam na jakies powazne wpisy z Waszej strony

Gość anii
Zanim odpowiem, czy mogę się dowiedzieć ile Twoja koleżanka ma lat?

Gość anii
Moje poglądy na tę sprawę są takie: Jeśli dziewczyna ma np.22,23 lata i szuka odpowiedniego dla siebie mężczyzny na dobre i na złe i powiedzmy w ciągu roku spotyka, próbuje stworzyć związek kolejno się z czterema. z pierwszym idzie do łóżka po 3 miesiącach znajomości z drugim po 2 miesiącach z 3 nie idzie wcale do łóżka, a z 4 po 4 miesiącach zaczyna uprawiać seks. To taka sytuacja, choć nie do końca wpisuje się w mój światopogląd jest dla mnie do przyjęcia i nie nazwała bym jej puszczalską. Natomiast jakby taką sytuację miała 17,18 latka, to już dla mnie jest powód do niepokoju, może nie od razu nazwałą bym ją łatwą, no ale takie zachowanie raczej normalne nie jest. Może to banał, ale jak dla mnie prawdziwy, jak kocha to poczeka rok, dwa, wiem to po sobie.

Gość bellaaaa
ja nie chce tego robić.. nie czuje potrzeby a jestem z chłopakiem ponad pół roku. kocham go i wole z nim robić inne ciekawe rzeczy a nie od razu uprawiac seks.. seks po śłubie ;D czy jest coś lepszego? ;)

Gość smutne oczy6789
ma 24lata tez myslale ze po slubie ale po zdradzie4letniego zwiazku stwierdzila ze nie ma sensu.jak rozumiec postepowanie goscia ktory zalicza i spada?ona czuje sie jak pierwsza lepsza nic do niej nie dociera a ni nie pomaga Dziekuje Wam

Gość anii
Niestety niektórzy tak robią w różnych sferach życia zdarzają się wypaczone zachowania, ale co na to poradzić. Jak ma 24 lata, to da sobie radę z tym na pewno.

Gość oka mgnienie
tak sie zdarza, i szkoda ze tacy chłopacy sa na świecie, a ona nastepnym razem poczeka dlużej, mój czekał na mnie dwa lata i nie odszedł i nie zdradził..