Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sesca

Powiedz TAK--czyli topic ślubny.

Polecane posty

Gość Justynka...
No cóż nie da się linku wkleić. Już poprosiłam o usunięcie tego postu, bo wydłuża brzydko stronę.

justynka... fajne te zaproszenia... ja jednak preperuje normalne kartkowe :) a jaka jest cena jedengo takie zaproszenia?

da sie bez problemu obejzec te zaproszenia tylko zamiast klikac na ten link to ttrzeba poprostu go skopiowac i wkleic w okineko adresu na gorze :) ja widzialam fajne sa:)

Gość Justynka...
Akurat te kosztuje 3.99 sztuka. Na początku też byłam za zwykłym, ale jakoś tak napatrzyłam się na te zwinięte w rulonik i spodobało się. Pooglądam jeszcze jak ten typ zaproszenia nie zejdzie z ceny do 3zł to będę zmuszona wybrać jakieś zwykłe.

--Justynka:) zaproszenie bardzo ładne, ale ewelinka ma rację takie tradycyjne są i zgrabniejsze i bardziej urokliwe. Jest teraz taki wybór, że na pewno by ci się spodobało coś z kolekcji zaproszeń takich typowych.

Gość up..
:) i do góry

Gość Gabriel
Wszyscy zapracowani??;) hop-hop:D

Gość Gabriel
Wszyscy zapracowani??;) hop-hop:D

z czegos trzeba zyc - ten slub w koncu niezle kosztuje ale ja zaraz koncze i zmykam do domku a wlasciwie na zakupki musze kupic naszemu koledze prezent na urodziny bo mial wczoraj moze jakis pomys?? co kupic facetowi na urodziny??

no nie no dziewczynki co jest?? jestemy coraz nizej czyzby nasz topik podupadał?? a bylo tak pieknie tak serio to ja ez nie mialam chwili zeby cos wpisac pozdrawiam serdecznie i slonecznie bo u mnie pada deszcz:(

witam was dziewczynki... cos rzeczywiscie topik podupada ale ja nie mialam czasu aby cos pisac poniewaz teraz czesto nie ma mnie w domu!!! mam sesje:/;/;/ mam nadzieje jednak ze ktoras z was sie jednak cos odezwie!!pozdrawiam p.s. przymanjmniej momika cos na tutaj ratuje :)

Gość Justynka...
Wybaczcie ja też troszeczkę zalatana byłam.. Zamówiłam zaproszenia i jednak przyznam usłuchałam was i są normalne tradycyjne bez udziwnień. Ja nie pozwole na znikniecie topicu:) Pozdrawiam!!

Gość Justynka...
Jak znajde w necie wzór a pewnie znajde to dam linka. --ewelinka Jak tam sesja?? --momika jak tam przygotowania do śluu?? Obrączki już oderane?

no wreszcie mi sie udalo na chwile usiasc i wejsc na nasz topik czesc Dziewczynki no ja tez nie pozwole zebytopik zaginal o nieeee aco tam u Was?? Justynka my jeszcze obraczek ni eodebralismy pewnie beda za dwa tygodnie teraz szukam jakiejs sukienki na drugi dzien i nic fajnego ni emoge znalezc albo ja jestem taka wybredna albo naprawde nic nie ma dobra to czekam na wiesci co u Was pozdrowionka

Gość Justynka...
Ja też szukałam sukienki na wieczór poprawin, ale nic mi sie nie spodobało.. Przejrzałam chyba mase gazet i nic:(

czesc dziewczynki!!! nie wiem co tutaj tak pusto!!! moja sesja to porazka... strasznie duzo nauki;/ mam nadzieje ze jednak ktoras z was nie zostawi topiku bez swojego wpisu... nie dajmy mu podupasc!!!!!! :P

Gość zapro
Moje zaproszenia kupiłam w sklepie po 1,50zł, też są ładne. Przecież to tylko zaproszenia na śłub po co wymyślać nie wiadomo co i przepłacać?

Czesc dziewczynki!! Jestem!! Masa pracy mnie czekała i nie miałam czasu.... Jej juz zamówiłam suknie jestem szczęśliwa i zadowolona. Jak poszukam w necie podobnej to przesle wam.

---sesca czekam na zobaczenie twojego wyboru! jak panna mloda ma juz suknie to dla niej(bynajmniej ja tak mam) juz pozniej to pestka!najgorszy jest wybor sukni ....

No i właśnie to było najgorsze!! byłam załamana tu 3 miesiace do slubu i sukni nie mam jeszcze, ale juz jest dobrze:) Pozdrawiam. was:)

no to super ze zamowilas suknie koniecznie musisz dac link do takiej albo podobnej Ewelinka ma racje suknia jest najwazniejsza wszystko inne to juz male piwo pozdrowionka

Gość Justynka...
ja tylko sie ładnie witam z Paniami:P Miłego dzionka!

ja tez serdecznie witam Panie:) jak tam sprawy slubne i nie tylko ślubne bo wszystkie jestescie takie zapracowane a tu topik trzeba ratowac mam pytanko wiecie moze ile kosztuje zalatwienie tego papierka w USC bo slyszalam ze ok 80 zl?? ale to jest za nas oboje czy za jedna osobe?? bo wybieram sie juz do tego urzedu od miesiaca i jakos nie dotarlam jeszcze pozdrawiam i zycze mileo dnia

Gość Justynka...
No to jest zapłata jednorazowa koło 80zł. Moja koleżanka płaciła nawet 60 tak mi się wydaję.. A właśnie jakąś kreację szykujesz na cywilny??

my bierzemy konkordatowy wiec w z USC potzrebuje tylko dokument o tym wedle prawa cywilnego moge wstapic w zwiazek malzenski ble ble ble a Wy bierzecie cywilny osobno?? bo jakbym miala jeszcze na cywilny sukienki szukac to bym sie zalamala na poprawiny nie moge nic znalezc kompletnie nic jakbys miala jakies fajne linki do sukienek to pisz bo moze bym cos uszyla a Ty jak Justynka masz juz cos na poprawiny??

Gość Justynka...
kompletnie nic:( jestem załamana, bo nic mi sie nie podoba. Wczoraj przegladałam mase katalogow z kreacjami, ale nic mi sie nie podoba. Mam nadzieje, ze szybko cos sie znajdzie, bo czasu z kazdym dniem coraz mniej.

Justynka a kiedy Ty masz slub?? bo ja 22 lipca i faktycznie czasu malutko zostalo:(