Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona...

Nadwrazliwa lechtaczka

Polecane posty

Gość zagubiona...

Mam problem ze kiedy dotkne sie w to miejsce to doznaje nieprzyjemnego uczucia, czy tez tak macie??? Jesli jestem nierozgrzana a moj facet za mocno mnie tam pocaluje czy dotknie jezykiem to tez czuje dyskomfort... a robi to naprawde delikatnie. jest to bardzo irytujace. Musze byc naprawde mocno podniecona zeby mogl tam robic co chce, czyli ssac, piescic mocno jezykiem. Na samym pocztaku kazdy nawet najlzejszy dotyk jest nieprzyjemny wrecz bolesny, co zrobic?

Gość jest na to sposób
podmywaj się raz na tydzień woda królewską, powinno pomóc sposób wypróbowany, polecam

Gość loliPOP_
skoro jest taka delikatna to nie zaczynajcie pieszczot od dotykania jej, mozna sie wstrzymac i piescic okolice sromu i sam srom tak długo, az poczujesz, ze jestes wystarczajaco rozgrzana.

Gość loliPOP_
jest na to sposób ----> nie dziwie sie, ze forum erotyczne umiera, skoro na kazde pytanie tutaj widze jedynie kretyńskie, bezsensowne odpowiedzi. zagubiona------> ja równiez mam mocno odkryta, nadwrażliwą łechtaczkę, dotkniecie suchym palcem jest bardzo bolesne, wiec zawsze pilnuje mego lubego, aby o tym pamiętał :P

Gość a co nas obchodzi
twoja śmierdząca łechtaczka kretynko?

Gość loliPOP_
A kogo obchodza Twoje chamskie odzywki? Skoro temat Ci nie odpowiada, to sie zwyczajnie nie odzywaj. Ja skonczyłam, miłego dnia zyczę.

Gość zagubiona...
Dobrze ze jednak sie ktos znalazl kto ma podobny problem... bo juz myslalam ze to nienormalne... zaczelam nawet szukac w necie zdjec zeby porownac lechtaczki ;-) i rzeczywiscie ta koncowka moja jest bardzo malutka i odkryta...