Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NADIUSSKAA

Egzamin eksternistyczny zdawal ktos? ?

Polecane posty

Gość NADIUSSKAA

Mam pytanie , czy ktos z was zdawal egzamin eksternistyczny ?? jak to sie odbywa?? Bede zdawac taki egzamin zaniedlugo bo ucze sie korespondacyjnie w ESKK .. A moze ktos z was wysylal podanie o zwolnienie z zaliczonych juz przedmiotow?? jakie oceny zaliczaja sie aby byc zwolnionym z egzaminu?? Prosze o pomoc

Gość Ja zdawałam i zdaje
sesje mam 2 razy w roku w kwietniu i w listopadzie. W komisji siedzi 3 egzaminatorow, losujesz zestaw pytan masz 15 czasu na przygotowanie pozniej siadasz naprzeciw nich i odpowiadasz. (W sali znajduja sie zazywczaj oprocz komisji jeszcze 2 osoby) Ciagna zazwyczaj za jezyk, chociaz zdaje bardzo malo ludzi (w ostatniej sejsi na 30 osob zdalo 11) Nie wiem po co robisz jakies kursy essk czy inne badziewia, po to jest eksternistyczna forma nauczania by nie placic za nic, poza egzaminem 30 zl. Z zadnych przedmiotow cie nie zwolnia, chyba, ze juz wczesniej je gdzies zaliczylas. Wtedy masz to wpisane w indeksie. Odpuysc sobie kurs essk nie wywalaj kasy, tylko idz do kuratorium popros o darmowy material, zapisz sie na jakis termin wplac na konto 30 zl za egzamin i idz zdawaj. nie wyrzucaj kasy w bloto. informacje ktore oni ci przysylaja mozesz znalezc za free w necie.

Gość pupupupupupupupupupupupupupupu

Gość Jak to ludzie nie myślą...
2659,90 zł tyle kosztuje w essk zrobienie kursu z liceum... diewczyno oszalalas? tak wyrzucac kase w bloto :-o przeciez gdybys z tego zrezygnowala i placila tylko 30 zl za egzaminy wyszloby cie to 300 zł a nie prawie 3 tysiace :-o nie musisz uczyc sie na zadnych ukrsach by otrzymac swiadectwo i podejsc do matury :-o