Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arietka

faceci , zwiazek a inne dziewczyny !!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość arietka

czy to normalne ze chlopakom podobaja sie inne dziewczyny nawet gdy sa w zwiazku ?

Gość arietka
prosze :(( o wypowiedzi

Gość no jasne
przeciez faceci to wzrokowcy.. nawet jesli kocha ci nad zycie to lubi sobie popatrzec na niezle dupy chodzce po ulicach....taka juz ich dzika natura Bejbe

Gość arietka
a jak powie ze mu sie ta podoba ? o dzizas.... ;(( jestem chorze zazdrosna

uważam, że było by nienormalne, gdyby facet nie obejrzał się za jakąś dziunią;)tak na marginesie u kobiet to wygląda podobnie:)lubię popatrzeć na ciasteczka, nawet jeśli mam przy sobie swojego Misia;)

Gość jajecznica
Mnie tam podobają sie inni faceci , to przecież się nie wyklucza. I też nie jestem ślepa , widzę , że mój facet ma nie najwspanialszą sylwetkę , że ten czy tamten ma fajny tyłek czy ręce czy twarz - ale to nic nie zmienia z moim stosunku do MOJEGO faceta

Gość arietka
ale dla mnie nie istnieja inni faceci :( nie rozumiem dostaje szalu ;((

Gość oczywiscie ze nie zdrada jeszc
arietka a czy onanizm to według ciebie zdrada:) hehe

wrzuc na luz arietka bo wykonczysz siebie i jego. idz na impreze z kolezankami i sie odstresuj moze nawet zauwazysz innych facetow;)

Gość arietka
oczywiscie ze zdrata jeszc - nie wiem to samo jakby zapytac czy jak uzywamy tamponow to zdrada? he ? dla mnie to nie jest zdrada zuch dziewczyna - nie umiem,wyszlabym chyba po 5 minutach z wyrzutamu sumienia ze on siedzi sam,chociaz on by nigdy tego nie powiedzial ani nie mial by pretensji to moja taka blokada ;(

Gość arietka
chyba sie zamkne w klatce;( bo ranie jego najbardziej ;( a on mnie tak kocha :( dziwne wiem o tym ale jestem chorze zazdrosna ;(( pomocy !!!!!!!!!!

Gość arietka
tam powyzej mialo byc oczywiscie ze nie zdrada

Gość ciura
isc na dziwki to prawie jak onanizm - wiec tez nie zdrada ... :)

Gość arietka
e tam :( tego problemu nie mam za to mam inny i juz nie radze sobie ;(((

Gość ciura
To odpusc - pozwol mu sie cieszyc ladnymi widokami ... :)

Gość arietka
odpuszczenie = placz u mnie zly nastroj etc. nie wiem moze ja jakas zacofana jestem ? ojej moze ze jestem taka mlodziutka ? nie wiem :((

Gość ciura
Z tego co wiem to u plci meskiej norma. Czesc z nas po prostu potrafi byc dyskretna czesc nie ... :) Twoj facet najwyrazniej nie ma ochoty silic sie na dyskrecje = nie bardzo mu zalezy ... Tak wiec byc moze masz racje ze poplakujesz - dlugo to juz nie potrwa ...

Gość arietka
a ja goo tak kochaam :( i czuje ze on mnie tez jestesmy tacy mlodzi a on juz planuje przyszlosc wiec skad ta nieufnosc i zazdrosc? ;(( ojej ;( i ciagle tlumaczenie ; ze faceci juz tak mają ;( nie no nie moge :( :( :(

Gość ciura
Kiedy to dobre tlumaczenie :) Ojej :(

Gość arietka
to skad u mnie takie przewrazliwienie ? ! dzizas ja albo wykoncze go albo siebie :/ sie chyba nie nadaje do związków:(( sa dni szczesliwe piekne a sa kiedy sie wsciekam o byle laska eh a ostatnio to juz zupelna burza ale to nie moja wina:(

Gość ciura
Ja zawsze tak mam. Chocbym nie wiem jak zabujany chodzil - jesli przechodze obok czegos ponetnego - glowka sama mi sie odwraca ... (mam na mysli glowke od tulowia a nie od czego innego...)

Gość arietka
ciura czy ty jestes mezczyzna?! ahhh juz nie wiem co robic:( nie umiem sobie z tym poradzic

Gość arietka
a no jestes fakt juz wczesniej szlo zauwazyc yhhh najgorsze jest to ze ja sama sobie te placze serwuje , sama sie unieszczesliwiam na sile jak to pokonac?

Gość ciura
Raz nawet bedac ze swoja polowica na spacerze wycialem w przydroznego slupa ogladajac sie za jakas laska. Powiedzialem odruchowo "przepraszam" i kupa smiechu byla. Moja polowka tez sie smiala - no ale ona jest wyjatkowa ... :)

Gość Żółciótka
ostatnio gadałam z moim facetem i on powiedział mi, że faceci to taka konstrukcja że jemy podoba się 89% dziewczyn... a co najgorsze, na widok prawie kazdej zgrabnej i rozebranej laski (choćby to była twoja siostra) leci im slinka i staje im... no wiesz co.. bo oni tylko o sexie myślą.. to nic (ja w końcu też..) hihi :-) pozdrawiam

Gość ciura
Jestem rodzaju stanowczo meskiego (to wynika z dokladnej samoobserwacji). Czy jestem mezczyzna w sensie kobiecego pojmowania tematu - nie mnie osadzac ...

Gość arietka
a na zabawe to mi sie odechciewa isc majac swiadomosc ze bedzie tam laska na ktorą jestem na prawde cieta jak osa chyba nie pojde:(

Gość arietka
żółciótka a jak np. on oglada sie za inna nie masz potem jakis hm ? kompleksów ze ona wyglada lepiej od ciebie czy cos ?

Gość arietka
szlag mnie trafia

Gość arietka
ciura ! gdzieś sie stracił :[