Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokojowkalatynosa

JAK USZCZESLIWIC SAMA SIEBIE

Polecane posty

Gość pokojowkalatynosa

hej hej wlasnie sobie siedze i tak sobie mysle jak tu byc szczesliwa i co to w ogole szczescie czy to moze chwila ktora wlasnie przelatuje czy moze nasz maly swiat w ktorym jest rodzina i dzieci a moze to pieniadze.czym jest dla was szczescie

Gość xxx222.
użyj do tego szczotki ryżowej ;) :classic_cool:

Gość pokojowkalatynosa
a co ma do tego szczotka balwanie

Gość jajakata
Na pewno dla każdego jest czymś innym....zależy to od momentu życia, osobowości, wieku i pewnie płci... Moja mama byłaby szczęśliwa jakbym wyszła za mąż:P, mój tata jakby wygrał w totka, brat jakby dostał się na wymarzone studia... a ja....jakby jeden faceta powiedział, że mnie kocha...

Gość xxx222.
daje dużo przyjemności (podobno) :classic_cool:

Gość pokojowkalatynosa
to bardzo madra odpowiec ale nie potrafie znalesc swojego szczescia nie widze go albo nie chce widziec

Gość czosnek cebula
Dla mnie szczęście to stan , ktry osiągam , kiedy mam zajęcie , które mi sprawia przyjemność , a jego efekty wzbudzają podziw. Mam 28 lat i męża , ale jakoś jak do tej pory dzieci mi do szczęścia nie potrzeba i jeszcze się nie zanosi , zeby miało się to zmienić. Każdy musi sam wiedzieć , co go uszczęśliwia

Gość pokojowkalatynosa
no wlasnie czlowiek musi wiedziec a ja nie wiem nie potrafie sie cieszyc zwyklymi rzeczami jestem dziwna moze chora zbyt wymagajaca

Gość macowa
A ja jestem szczesliwa cieszac sie tym, co mam i siegajac po to, co pragne miec. I nie chodzi tylko o wielkie sprawy, ale tez o te malutkie, tylko trzeba umiec zwrocic na nie uwage i je docenic.

Gość pokojowkalatynosa
zazdroszcze wam ze potraficie mi bardzo duzo brakoje do szczescia jestem jakas na wszystko obojetna