Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llulu

facet bliźniak

Polecane posty

Gość gość
Z. nie jak Zorro tylko Zdrada, to jest panów bliźniąt zasada:-)

Gość gość
Ha ha Mój były bliźniak, były mąż zresztą był takim samym pedrylem jak opisywani tu faceci. Leń, pijak, w końcu zaczął mi grozić, że znajdzie sobie kochankę ha ha, kopłam w zad :D. W łóżku wcale nie był dobry, opadał mu ciągle i wtedy płakał ;) Od rozwodu minęły ponad 3 lata, niestety ten osioł cyklicznie przypomina sobie o mnie i wypisuje- kiedyś sms-y, a teraz po 2 latach milczenia, odnalazł mnie na fejsie. Ignoruję go.

Gość gość
Czytając ten paskudny opis bliźniąt widzę tylko jedno podobieństwo do mojego partnera - on też potrafi koloryzować. Z wyprawy po bułki zrobi wycieczkę na madagaskar. Tylko, że ja to akurat wiem i przymykam na to oko - ze mną jest szczery (bo musi, za dobrze go znam :P). Zdrad, "dwóch twarzy" i tym podobnych nie zaobserwowałam.

Gość Paulinka666
Słyszałam, że panowie bliźnięta są inteligentni i lubią "wyższe rozrywki". W naturze nie spotkałam pana bliźniaka, który odzwierciedlałby ten drugi aspekt. Owszem jest błyskotliwy, wygadany, lubi towarzystwo, ale jego aktywność sprowadza się do podróży, nawiedzania znajomych, na pewno unika czytania, koncertów itp. Uwielbia brylować, chwalić się, jego inteligencja jest wrodzona i pobieżna. Potrafi się sprzedać jak mało kto ho, ho ;-)Lubi wozić się na innych, żonie, ustawionych znajomych itp. Nie każdy pije i bije, ale energiczne bliźniaki lubią skoki w bok. Jeśli nie zrobi Tobie koło piór to może być dobry kumpel, ale tylko na chwilę. No i są też bliźniaki spokojne i udomowione, ale te nie budzą tylu kontrowersji ;-)

Gość Michał26
Ten którego znam zdradza żonę, robił to przed ślubem... nie ma szans ona niczego się nie domyśla a facet hula, ona chyba "cieszy się" nawet, że on ma takie "powodzenie" wśród pań bo myśli, że jest jej wierny, aż by się chciało krzyknąć - otwórz oczy blondyno!!! Twój wspaniały, zaradny, inteligentny facet to kawał gnoja :(

Gość gość
Byłam z panem bliźniakiem, panem po 60-tce, to była kompletna porażka. Innych ludzi , szczególnie mających inna poglądy nazywał sk........nami, kłamał patrząc prosto w oczy, nie szanował, potrafił podnieść rękę na kobietę nawet w sytuacji intymnej, cham i bydlak. Miał żonę i inne kochanki w tym samym czasie. Oczywiście z każdą spotykał się raz na miesiac bo libido w zaniku. Sex to gora 2 minuty a jaki dumny z siebie, uważał się za super samca, zero czułosci. Uważał się za pepek świata. Takze pan bliźniak nie zmienia sie wraz z wiekiem na lepsze.

Gość gość
Jestem obecnie z bliźniakiem. Powiem tak, oprócz na znak powinno patrzeć się na całokształt . My akurat świetnie się dogadujemy , może dlatego że jestem waga . Jednak jego brat też bliźniak niesamowicie mnie irytuje i właśnie o nim można powiedzieć : zazdrosny o wszystko manipulant i damski bokser ....Tak, tak ma żonę , która tłucze . Myślę że bliźniak ,blizniakowi nierówny . Mój taki kochany a jego brat istne przeciwieństwo

Gość gość
Czarujący tylko na początku. Szpaner. Ma ogromne zdolności manipulowania innymi. Oschły w okazywaniu uczuć, nie interesuje się żoną ani jej uczuciami. Dwulicowy, zaborczy, skąpy, maruda. Emocjonalny sadysta. Wmówi zawsze Waszą winę. Bardzo zmienny. Ma rozdwojenie jaźni - raz jest aniołkiem, a raz okropnym diabłem. Nie wie, czego chce od życia. Kasa ponad wszystko. Lubi też decydować o wszystkim. Jaki strój włożyć, na jaki kolor paznokcie pomalować itp. Nie można mu się sprzeciwiać, bo od razu strzela focha. Nigdy nie przeprosi, nawet jak zawini. Niszczy poczucie wartości. Bardzo pamiętliwy. Wymawia rzeczy sprzed 100 lat!!! Krytykuje. Taki cholerny dyktator. W towarzystwie chce błyszczeć. Zabiera głos na różne tematy, flirtuje i śmieje się. Kiedy towarzystwo mu nie odpowiada, milczy, obserwuje i udaje wyższość. Trudny typ. Sam nie wie czego chce. Nie lubi przyznać się do chorób. Rzadko ma przebłyski człowieczeństwa i dobrej natury . Lubi alkohol. Nigdy męża bliźniaka!!!