anussska 0 Napisano Maj 29, 2006 Gdzie kupić spodnenki te przed kolano, z mankietem?bardzo mi sei podobaja ale nidgzie nie moge ich znaleść:(Jak one sie nazywaja bo na allegro tez nie moge takich znalesc:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
limonka 0 Napisano Maj 29, 2006 sprawdź w H&M Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ryyrsysw6syy Napisano Maj 30, 2006 http://www.allegro.pl/item106155516__super_rybaczki_na_kazda_okazje_.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość new Napisano Maj 30, 2006 są w H&M. Musisz poszukać bo wisza często gdzieś z boku. Sama kupiłam. Kosztuja 79, kolor brążowy, czarny i kremowy (takie ja widziałam). Sa na prawde fajne:) Moze tez cos jest w Zarze, ale nie wiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość new Napisano Maj 30, 2006 brązowy, a nie brążowy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anussska 0 Napisano Maj 30, 2006 przymierzałam dzis takie w terranovej ale były za duże:( S:( dzieki za link własnie o takie chodzi tylko nie jeansowe a bardziej eleganckie..tez sie nazywaja rybaczki?nie jakos inaczej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anussska 0 Napisano Maj 30, 2006 a H&m i zary nie ma u mnie...musialabym jechac min100km:( widzialam je w zarze ale jezcze mi sie nie podobaly:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milena_m 0 Napisano Maj 31, 2006 mozesz wpisac na allegro bermudy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chikita Napisano Czerwiec 3, 2006 ja w moim miescie kupiłam takie tylko nie jeansowe lecz z materiału w kolorze jasny braz jedynie za 49 zł i jestem happy :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
limonka 0 Napisano Czerwiec 3, 2006 dziś widziałam takie spodenki (dłuższe szort w kant) w Terranovie za 19zł :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyka Napisano Czerwiec 3, 2006 To nie są rybaczki tylko bermudy, tak sobie wpisz w wyszukiwarce. Rybaczki to są za kolano! Ja widziałam w Zarze, były na pewno, no ale u Ciebie nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyka Napisano Czerwiec 3, 2006 Może jeszcze w Orsayu, widziałam białe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anussska 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 oresay przeszperałam - brak bermudy na allegro - wyskakuja same sporotwe spodenki nad kolano podiwjane:( dzieki za sugestie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyka Napisano Czerwiec 4, 2006 Niekoniecznie brzydko. zależy kto jak ma zbudowane nogi, mnie akurat całkiem ładnie, co nie znaczy, że mam takich spodni pół szafy ;) jedynie jakieś jedne, stare sportowe, w których chodzę po domku ;) A może spróbujesz poszukać na jakimś bazarku? Tam pewnie będzie pełno. I sprawdzaj w Orsayu, bo może się pojawią. Nie wiem jakie u Ciebie są sklepy więc trudno powiedzieć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolajna2898 Napisano Czerwiec 4, 2006 Ja kupilam swoje w new yorkerze. Wedlug mnie bardzo ladne sa i z jeansu. Dzisiaj bylam w orsay-u i tesh widzialam biale i jeansowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach