Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anussska

Spodenki przed kolano z mankietami- gdzie kupic?

Polecane posty

Gdzie kupić spodnenki te przed kolano, z mankietem?bardzo mi sei podobaja ale nidgzie nie moge ich znaleść:(Jak one sie nazywaja bo na allegro tez nie moge takich znalesc:(

Gość upuuuuuu

Gość new
są w H&M. Musisz poszukać bo wisza często gdzieś z boku. Sama kupiłam. Kosztuja 79, kolor brążowy, czarny i kremowy (takie ja widziałam). Sa na prawde fajne:) Moze tez cos jest w Zarze, ale nie wiem...

Gość new
brązowy, a nie brążowy:D

przymierzałam dzis takie w terranovej ale były za duże:( S:( dzieki za link własnie o takie chodzi tylko nie jeansowe a bardziej eleganckie..tez sie nazywaja rybaczki?nie jakos inaczej?

a H&m i zary nie ma u mnie...musialabym jechac min100km:( widzialam je w zarze ale jezcze mi sie nie podobaly:D

Gość Chikita
ja w moim miescie kupiłam takie tylko nie jeansowe lecz z materiału w kolorze jasny braz jedynie za 49 zł i jestem happy :):)

dziś widziałam takie spodenki (dłuższe szort w kant) w Terranovie za 19zł :)

Gość tyka
To nie są rybaczki tylko bermudy, tak sobie wpisz w wyszukiwarce. Rybaczki to są za kolano! Ja widziałam w Zarze, były na pewno, no ale u Ciebie nie ma.

Gość tyka
Może jeszcze w Orsayu, widziałam białe.

oresay przeszperałam - brak bermudy na allegro - wyskakuja same sporotwe spodenki nad kolano podiwjane:( dzieki za sugestie:)

Gość tyka
Niekoniecznie brzydko. zależy kto jak ma zbudowane nogi, mnie akurat całkiem ładnie, co nie znaczy, że mam takich spodni pół szafy ;) jedynie jakieś jedne, stare sportowe, w których chodzę po domku ;) A może spróbujesz poszukać na jakimś bazarku? Tam pewnie będzie pełno. I sprawdzaj w Orsayu, bo może się pojawią. Nie wiem jakie u Ciebie są sklepy więc trudno powiedzieć ;)

Gość karolajna2898
Ja kupilam swoje w new yorkerze. Wedlug mnie bardzo ladne sa i z jeansu. Dzisiaj bylam w orsay-u i tesh widzialam biale i jeansowe.