Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość children_of_the_evolution

POMÓŻCIE! Odżywki profesjonalne do włosów zwłaszcza kręconych- KTÓRA?

Polecane posty

Mam kręcone włosy, do połowy pleców, trochę wysuszone, puszące, bardzo kręcone. Chcę, żeby były ładne, błyszczące i żeby się ładnie kręciły. Tylko nie wiem, jakie produkty temu będą służyć... Pomyślałam o: Schwartzkopf Bonacure, nawilżającej odżywce dwufazowej do włosów suchych i kręconych Loreal, odżywce Absolut Repair Loreal, odżywce Shine Curl Do tej pory używałam tylko Matrixa Curl Life. Jest dobry, ale chciałabym wiedzieć, czy są jakieś lepsze:D Proszę, podzielcie się swoimi doświadczeniami:)

o rany... w temacie miało być: odżywki do włosów (zwłaszcza kręconych), ale zjadło mi nawias:p

Nikt nie używa profesjonalnych odżywek???:(

Gość uppppppppppppppppppppppppp

Gość na kafe sama bieda a głównie
młodociani onaniści, także nikt ci nie doradzi:)

Hej ja używam tej pierwszej bonacure i jestem z niej bardzo zadowolona, już kończe p[ierwsze opakowanie i kupuję natsępne. Dobry jest też jedwab do włosów, polecam

O, to cud! Ktos się wypowiedział;):D No a czy ta odżywka faktycznie nawilża włosy? Miałaś też może jakieś inne, np. Matrixa, dla porównania? Czy włosy po niej się dobrze kręcą? No i czy używa się jej na umyte włosy, czy trzeba najpierw zastosować taką do spłukiwania a dopiero potem tą? Bo ja mam straszne problemy z rozczesywaniem...:( Nie wiem, czy taki spray wystarczy...

Gość Elilka odezwij się

Gość children i tak dalej...
No ludzie, napiszcie coś, bo potrzebuje odżywki do włosów...:o Nikt z Was nie używa odżywek?

Gość wiki6
ja uzywam odv dłuższego czasu tej serii do wlosow kreconych loreal profesjonal jak dla mnie super po kazdym myciu odzywka a raz w tygodniu maska a wlosy sie ladnie krecoc nie pusza sie i wzbudzaja ogolny zachwyt

dziewczyny z wszelakimi problemami włosów,proponuję udać sie na www.uradka.pl to znakomita hurtownia kosmetyków fryzjerskich,mogę polecić każdej z ręką na sercu,sama miałam kiesys wlosysuche,łamliwe,wypadające bo dużo farbowałam...Dopóki niue trafiłam na tą profesjonalną hurtownię,naprawde,zakupicie tam świetne produkty do włosów,odżywki,olejki,balsamy których niestety nie uświadczycie w żadnej drogerii.Polecam