Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no co wy na to

NOWE KOSMETYKI W BIEDRONCE

Polecane posty

Gość Liza@22
W tych droższych kosmetykach jest więcej chemii i parabenów niż w tych tańszych więc jak się nie znacie to milczcie !!

Gość zel
Kremy do twarzy Be beauty - używałyście może ? Jakie są ? Bo cena - fantazja...

Gość beatka1613
Mogę polecić peeling do stóp - rewelacja. Po kilku min masowania na sucho miałam wyraźnie wygładzone pięty. Fajna jest też maseczka nawilżająca - ta w niebieskiej tubce. Używałam soli do kąpieli- pięknie pachnie. Szampon w zielonej butli, ten na N, też fajny, przypomina mi trochę Herbal Essenses (nie wiem jak to się pisze). A teraz skuszę się na jakiś balsam... :)

Gość Nanisia
Lubię produkty z biedronki. Kremy do rąk be beauty oraz do stóp z talkiem kosztują grosze a są na prawdę dobrej jakości,szampon i odżywka elisse pięknie pachną,są wydajne i skuteczne,sole,płyny do kąpieli,tampony i wkładki.. Mąż kupuje tam maszynki jednorazowe i żel do golenia oraz pod prysznic skino. Także pieluszki i chusteczki dla synka tam kupuje. Mają fajne ściereczki do kuchni,łazienki i mebli są nawilżone płynem :) Psy i kot jedzą też karmę z biedronki :)) Ze spożywką mam kłopot jedynie tej firmy culineo np zupki w proszku,przyprawy i kostki rosołowe tej firmy są ohydne,nie polecam :-/ ale np ciasto francuskie kosztuje 3 złote z groszami a w innych marketach po 8 zł i więcej. Poza tym w biedronce cały rok są gruszki które mój synek lubi! O! A ostatnio kupiłam mu szampon z płynem do kąpieli dla chłopców za 3,50 identyczny zapach i skład jak tego firmy bobini który kosztuje ponad 8 złotych! Pytania?

Gość sexualna niebezpieczna
lubie mydło w płynie tanie i dużo,tampony, podpaski femina,zel pod prychol miodowy,mydła cosmea fajnie pachną.Szampony są takie sobie.Ale zel do twarzy taki micelarny to mój hit fajnie pachnie nie uczula i co najwarzniejsze nie wysusza.Aco do spozywki to łosos, pstrąg z pieprzem,nabiał,wafle ryzowe.

Gość Nev
Kremy do twarzy be beauty aqua lift na dzień i na noc. Na początku dostałam po nich mega wysypu pryszczy, były dosłownie wszędzie, ale po jakimś tygodniu wszystko się unormowało, skóra zrobiła się jędrna, gładka, mięciutka, mega-nawilżona i nie mam w ogóle żadnych pryszczy, tak jakby krem je redukował. A co najważniejsze na prawdę nawilżają, a mam skórę bardzo wymagającą i jak suchar. Szampon Natei Naturals do włosów suchych i zniszczonych, bardzo dobrze myje, nadaje mega objętość, nawet bardzo drogie szampony nie dawały mi takiej objętości, malutki minusik za małą wydajność, ale za taką cenę nie ma co narzekać. Wkladki Femina Secret 60 sztuk, dobrze przylegają do bielizny, nie uczulają, co zdarzało mi się podczas używania innych wkładek. Żel micelarny Be beauty - mega. Doskonale zmywa makijaż, oczyszcza, nawilża i odświeża skórę. Płyn do kąpieli Be beauty - miałam zielony i biały. Oba świetnie nawilżają i pęknie pachną. No i ostatnio kosmetyki Bell. Rewelacyjna jakość za niską cenę. Ah i zapomniałam, kremy do rąk. Mam bardzo wymagającą skórę, jest wiecznie czerwona, popękana i łuszczy się - te kremy zdziałały códa. W końcu mam gładkie, nawilżone ręce o równym kolorycie. Prawdziwy cód. A cena śmiesznie niska.

Gość joolcia86
jak dla mnie kosmetyki z Biedronki są rewelacyjne. Super jakość za śmieszne pieniadze. Moim numerem jeden jest zel micelarny Be Beuaty, do tego żel pod prysznic Be Beauty i szmpon Elisse do włosów farbowanych. Jeszcze lakier do włosów Loreto czerwony. A dla mojego synusia kupuję pieluszki Dada. Na początku kupowałam 2-ki, teraz już 3-ki i muszę powiedzieć, że są nawet lepsze od dwójek. Tak więc moje kochane naprawdę warto zaprzyjaźnic sie z kosmetyksmi z Biedronki, bo tak, jak mówicie, robią je te same firmy, co droższe kosmetyki, a nie płacimy za logo firmy i dlatego są duuuużo tańsze (nawiasem mówiąc, porównując cenę np. szamponu Elisse i jego firmowego odpoweidnika widać, ile procent ceny stanowi jego reklama telewizyjna :D)

Gość gość
Serdecznie polecam podpaski i wkładki Femina, szampon Elisse do włosów suchych i zniszczonych, płatki kosmetyczne, płyn i sól do kąpieli, mydełko (odpowiednik Dove) i zapachy :)

Gość elżbieta123456789
I like be beauty!!! (Żart oczywiście z tym że mówię po angielsku, bo nie mówię jestem polką) Super Sól Do Kąpieli firmy Be Beauty.

Dziewczyny a widziałyście może nową promocję w biedronce? Mają tam obecnie niezłą serie kosmetyków do włosów. Fajną szczotkę, suche szampony oraz szampony i odzywki z olejkiem arganowym z serii Argan Professional - jak tylko zobaczyłam postanowiłam sobie sprawić ponieważ po pierwsze bardzo lubię kosmetyki z olejkiem arganowym w składzie a po drugie są taniutkie : 9,99 zł za dużą pojemność ... Generalnie pierwsze wrażenie fajne ponieważ szampon sprawił,że moja czuprynka stała się bardziej gładka, włosy w lepszej kondycji, z lekkim połyskiem. No cięzko jest pisać o dłuższym działaniu ponieważ na to trzeba czasu jednak wydaje mi się,ze się polubimy :)

Gość gość
wy wszystkie spamerki dlaczego jesteście tak tępe że każda wasze reklama brzmi jednakowo opisujesz produkt i wstawka .... a co najważniejsze ..... i wtedy juz wiem że jakaś oślica bez szkoły dorabia sobie w ten sposób wprowadzając ludzi w błąd ! czytam ....i co najważniejsze.... to wiem że tego produktu nie kupie , nieuczciwe firmy , oszuści i ich pracownice z mózgiem kury won z polski