Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no co wy na to

NOWE KOSMETYKI W BIEDRONCE

Polecane posty

Gość effffffffffffffffffffinka
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Gość celina515
z tymi kosmetykami to jest naprawde tak, jak już parę osób tu wcześniej napisało. Kosmetyki te produkują znane firmy, tyle ze nie płacimy za nazwe tej firmy i stąd ta różnica w cenie. Carrefour ma np produkty MC i zwróćcie uwagę na firmy. Dokładnie ten sam produkt, ta sama jakość tylko w innym opakowaniu. Tak jest na chemii, Tak jest na chemii, tak jest też na spozywce i zresztą na wszystkim. Po co płacic więcej tylko za logo firmy...??

ostatnio kosmetyki dla biedronki produkuje firma TORF, której produkty najczęściej można kupić w aptekach lub w zielarskich. Torf to jest dobra firma, a dla biedronki produkuje m.in krem pod oczy i krey do twarzy, balsamy...

Torf to apteczna Tołpa. A Carrefourowe MC??? Za nic nie moge skojarzyć :o

Gość chcialabym wyrazic swoja opini
co prawda nie stosowalam zadnych kosmetykow z biedronki, ale wydaje mi sie ze to nie do konca to samo co drozszy oryginal. bazuje tutaj na dzemie z biedronki, ktory produkuje firma lowicz . dzem z biedronki i dzem z lowicza sa bez porownania, mimo ze produkuje je ta sama firma to mam wrazenie ze ten dla biedronki to jakies sciepy, nie ma w nich ach tylu owocow. a co do kosmetykow, moja mama miala kiedys krem cien z lidla . kiedys jak farbowalam wlosy posmarowalam sobie nim skore przy wlosach, po jakis 30 minutach miejsca posmarowane tym kremem zaczely robic sie czerwone i zaczelo mnie piec. to tyle co chcialam napisac:) i uwazam ze w przypadku szamponow mozna zaryzykowac

Gość kasia201987
zgadzam sie z przedmówczynią krem z Lidla do twarzy o nie!! dostałam takiej alergii ze wylądowałam u lekarza w ciągu 3 godzin

Gość Aldiś
mi się bardzo podoba dezodorant SOFTINE z biedronki. ja mam różowy. A wy co o nim myślicie?

Gość nie no nie żartuj
Aldiś a skuteczny on jest?

Gość Aldiś
pisze że utrzymuje się 12 godzin. co do jego skuteczności jestem przekonana. kosztował on ok. 3 zł więc za tą cene nie oczekuje rewelacji

akurat dezodoranty sa beznadziejne,w ogole nie chronia przed potem, wyprobowalam gdy bylam w dolku finansowym,ale pamietam jak uzywalam kilkalat temu,gdy bylam frywolna i nie musialam sie stresowac (: wystarczal. jednak teraz nie nadaje sie absolutnie. co do innych kosmetykow,ja sobie je chwale, w ogole lubie biedronke,przejzalam to wszystko, i to prawda,asortyment biedronki produkuja szanowane znane firmy, ale towar pakowany jest w inne pudelka,sloiki itd. dokladnie,nie placimy za logo i za reklame. co do kosmetykow,wyprobowalam wiele,np chusteczki do demakijazu skora wrazliwa,kiedys balabym sie ze taka taniocha z biedronki mnie uczuli,ale wyprobowalam i wrecz przeciwnie,ladnie nawilzaja,ladnie pachna i odswiezaja,a kosztuja 4 zl(25szt),mialam odzywke do wlosow fioletowa,zel za 2 zlaroma z mlekiem,plyn do kapieli rozowy,paste do zebow,mydlo takie za 1,50 z luffa,balsam be beauty,blyszczyk be beauty,i wiele innych. wszystkie znakomicie sie sprawdzily,az zapominalo sie ze to z biedronki za kilka groszy. po tylu probach i uciechach zaryzykowalam i kupilam nawet chusteczki nawilzane dla bobasa,ktorych uzywam do higieny intymnej,jestem wrazliwcem,ale nawet te chusteczki nie podraznily mnie wcalee,pachna pieknie sa miekkie i takie tanie.. szanuje biedronke bardzo za te produkty ;)

ps dodajmy tez,ze w biedronce jest troche rzeczy firmowych,za to po nizszej cenie niz w kazdym sklepie,np garnier mleczka i toniki za 10 zl.

Gość moze ktos byl ostatnio w biedr
once???

Gość uga buga
Ja uwielbiam balsam do ciała antycellulitowy w zielonej butelce be beauty za 5zł i mam teraz jeszcze jeden lepszy w biało-pomarańczowej butelce też za jakieś 5zł. To się prawdziwie opłaca. Jakość jak innych balsamów za około 10zł.

Gość podpaska
a co myślicie o podpaskach z biedronki.Tych pakowanych pojedyńczo. One są CHIŃSkiE. kupujecie je??

Gość Lena_25
Dziewczyny zauważyłyscie, ze balsam brązujący cztery pory roku ma identyczny zapach/kolor/konsystencję jak balsam z biedronki be beauty?pozatym oba są produkowane przez tę samą firmę, o tym samym adresie...ceną się tylko nieco różnią:) pozdrawiam!

Gość baska12345
a ja kupiłam w biedronce perfum za 5,99 firmy bebbeauty golden shine. jestem pozytywnie zaskoczona, jest trwały i ślicznie pachnie. aż mi sie to wydaje niemożliwe że za tak niską cenę można kupić coś godnego polecenia.

Gość ragfsfdd
własnei weszly teraz perfumy w małych flakonikach, wzbogacili gamę, są fajne

Gość kukuska
biedronka wcale nie taka zła. Testowałam z Be Beauty peeling i maseczkę oczyszczającą, nie uczulają i są dobrej jakości, peeling sprawia wrażenie tego z dax perfekta, identyczny skład, konsystencja i działanie. Kolorówki jeszcze w rękach i na sobie nie miałam, ale moja mama malując się baaaaaaaaaardzo okazyjnie zdecydowała się na tusz, cień i błyszczyk - jest zadowolona. Teraz kupiłyśmy sobie po małych flakonikach perfum, też jesteśmy na tak.

Gość kukuska
maseczka zresztą też idealnie pasuje mi do daxa

Gość jolka11
hej:) Czy któraś z Was używała szamponu Elisse, które ostatnio pojawiły się w Biedronce? Jestem bardzo ciekawa Waszych opinii ponieważ mam problem z włosami i chciałabym znaleźć dobrej jakości szampon w dobrej cenie Dzięki

Gość basia987
Mi bardzo pasują szampony z serii Elisse, używam do włosów farbowanych i jestem bardzo zadowolona. Niczym nie różni się od droższych markowych szamponów. Pozdrawiam :)

Gość cytata na maksa
w dobie oszczędzania na wszystkim, też najczęściej robie zakupy w biedronce, dziwne ze "wszyscy" sie z biedronki śmieją a przy kasach zaawsze kolejki... hehheeee, ja kupuje kilka kosmetyków w biedronce, przede wszystkim antyper. rexona, bo jest tańszy, podpaski femina, bez siateczki, mały minus bo nie do wszystkich majtek się skrzydełka przyklejają, tampony soft też kupuje w biedronce, żele pod prysznic, mój ulubiony-biały z miodem, duza butelka a cena niska, szampony nie zachwycają mnie, ale cena wygrywa, chusteczkii i pieluszki dla malucha też swego czasu kupowałam, ogólnie - dobrze że jest ta biedronka blisko!

Gość cycatka ale w normie
szampon natei krem intimea kremowe mydło pod prysznic ( wszystkie palmolivy garniery i nivei sie chowają)zakupiłam pastę do zębów ale jeszcze nie zaczełam systematycznie stosować ...czekam aż mi się inna skończy

Ja mogę polecić dwa produkty :) Pierwszy to mydło w płynie LINDA -mleczko oliwkowe -dla mnie super ,nie wysusza ,nie ma ciężkiego zapachu bardziej taki lekki ,delikatny .(tani) I kremowy żel pod prysznic ESSENCE BODY z ekstraktem z migdałów -super ,super ,super ,skóra miękka jak u dziecka ,nawet mój mąż go używa :D ładnie pachnie ,nie wysusza -polecam :)

Gość perfumyfmzapraszam
Tampony z Biedronki są tanie jak barszcz, a moim zdaniem zdecydowanie lepsze od OB , jakościowo takie same jak Bella. Płyn do higieny intymnej jest ok, tak samo krem do rąk i stóp. Płyn do prania Kłębuszek bardzo dobry , płyn do płukania Eden również. Mydło w płynie Linda świetne.

Gość anuszkahh
ja kupilam w biedronce odzywke elisse (fioletowa tuba). jest idealna do suchych, zniszczonych farbowaniem wlosow. wlosy staja sie miekkie, puszyste i mile w dotyku. polecam wszytskim. mojej kolezance z pracy polceilam i jest b zadowolona

Gość gagagagacdkjvgbfvjdfjh
Mam przed sobą nową gazetkę z biedronki, w której pełno kosmetyków i artykułów pielęgnacyjnych. Co o nich sądzicie? http://bebeautycare.pl/produkty/ Najbardziej interesuje mnie: -masło do ciała spa, 7,99 -żel pod prysznic (łudząco podobny do nivea), 4,49; -peeling do stóp, 2,45 -krem do stó, 2,45 -żel do mycia twarzy z drobinakmi masującymi, 3,99 -maseczka oczyszczająca z glinką, 5,99 -zestaw lakier i pianka do włosów, 6,99 -szampon przeciwłupieżówy Care&Go miętowy, 4,69 -odżywka Elisse do włosów suchych 4,99 -płyn do płukania jamy ustnej, 5,75 Jeżeli ktoś używał którykolwiek z w/w produktów to proszę o opinię.

Gość Liza@22
Ja kupiłam w tym tyg balsam nrązujaco nawilzajacy i powiem wam tak mam jasniutką skure,jakąkolwiek opalenizne byloby widać ,nie oszukujmy sie ten balsam świetnie nawilża ale kogoś z dodaniem BRĄZUJĄCY strasznie poniosło

Gość gagagagacdkjvgbfvjdfjh
Wyliczyłam sobie, że za zakupy kosmetyczne zapłacę nie całe 45 zł. Skoro jedzenie jest ok to myślę, że kosmetyki nie będą gorsze.