Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniulka od julka

Młodszy facet...

Polecane posty

Gość aniulka od julka

mam 24 lata, poznalam mlodszego faceta. jest uroczy, ale widze, ze chce szalec i boje sie ze bedzie sie obawial, ze ja chce go zlapac w sidla lub jakos ograniczac, poniewaz w rozmowie juz wspomnial ze lubi imprezowac i musi sie wyszalec... co robic, zeby mu nie zabierac tej mozliwosci, a jednoczesnie z nim byc??? zdecydowac sie na luzny uklad z nim??? co robic?

Gość xyzzz
facet dał Ci wyraźnie do zrozumienia że interesuje go luźny związek bez zobowiązań, kontroli i obietnic.

Gość e-izabeth
zwiazek to wolniosc drugeigo, zatem badz z nim w zwiazku, ale np chodz czasem z nim na imezy, czasem on sam itp:)

Gość xyzzz
więc to zależy od Twojego postrzegania związku z mężczyzną

szalej znim,..chodz na imrpezy.;poznawajcie ludzi..... jak zobaczt ze ejstes towarzyska.,to ci zaufa w tym,z enie chcesz go juz na meza:)

Gość aniulka od julka
hmmm... pieknie powiedziane o tym zwiazku i wolnosci:) sama prawda zapewne... :)

Gość e-izabeth
no tak jesli kochal gory, nie mozesz mu zabronic kochac ich gdy bedzie z toba bierzesz czlowieka z calym inwenatrzem pasji i zaintersowan:)

Gość aniulka od julka
ale sadzicie ze moge mu wysylac smsy z buziakami i w ogole? czy to go juz skrepuje jakos lub wystraszy? mnie na czyms stalym nie zalezy. nic na sile, ale jestem nim naprawde zainteresowana. jak mam sie zachowywac???

Gość e-izabeth
tak jak czujesz, buziolki slij, ale jak sie buziolki sle, to jednak zalezy;) wiem po sobie i to na constans:)

Gość aniulka od julka
zreszta on jest przekonany ze milosc jest "zajebista" i jest taki radosny, usmiechniety, ze dodaje mi skrzydel swoim byciem obok:) tylko ta jego opinia o milosci dziwna mi sie wydaje, bo raczej nie chce sie zakochiwac, przynajmniej tak mi sie wydaje z jego wypowiedzi na temat wolnosci... sama nie wiem...

Gość ale ile on ma w ogole
lat ???

duzo zalezy od różnicy wieku jaka Was dzieli. jesli Ci na nim zalzy to musisz przyjąc to co on może Ci dać. tak mi sie wydaje,. chociaz nigdy z nikim nie byłam związana.

Gość e-izabeth
zobacz w oczy, powiedza ci czy kocha to widac:) to sie czuje:)

Gość aniulka od julka
a jesli on te buziaczki zinterpretuje zle? wystraszy sie? nie chce tego :( i straszny przytulas z nigo ale wiem ze ceni sobie dansiki w klubach bardzo :) i ja chyba moge mu w tym jakos przeszkadzac, bo dotychczas byl wolny i poznawal kogo chcial. teraz jak sie spotykamy jest jednak inaczej...

Gość aniulka od julka
ma 22 latka, ale jest taki kochany pieszczoch :) ze wyglada momentami na mniej:)

Gość e-izabeth
oj jak pieszczoch to buziaczki tez lubi:) slij, zle nie zrozumie:) poznaje i co z tego, tak samo bedzie jak bedzie z toba:)

Gość aniulka od julka
ale raz mnie oklamal zeby miec wolny weekend na imprezowanie:( wszystko sie wydalo poznije przepraszal i teraz sie boje ze to ja go za bardzo sciskalam i atakowalam buziakami a ja chce tylko ciepla i zeby byl mi bliski:)

Gość ale ile on ma w ogole
heh a myslalam, ze z 19 :) ja mam 23 a facet ktory jest bardzo slodki i nawet mi sie podoba ma tylko 18 :O Wiec sadze, ze u Ciebie to nie bedzie problem z wiekiem i zycze wam duzo szczescia :D

Gość upuuuuuuuu

oj roklamal, milosc to milosc, poza tym jestesmy ludzmi, nie aniolami, i to jets piekneeeeeeeeeeeeeee:) wazne ze nie zdradza, to jest superrrrrrrrrr:) ze jest wierny:))) buziolki dla mojego:)))))))))))))))))))))))

wiek nie ma znaczenia,ale najlepiej,gdy miłość powoli kwitnie i powoli dojrzewa,wtedy jest trwała i niezniszczalna:).Wyluzuj i nie spiesz się go usidlać,to on ma ciebie zdobywać i \"zniewolić\".A będzie cudownie jak w bajce,zobaczysz:)